Vyhledávání
bolen a štika
17.8.2009 | candatek | 6.071 zobrazení | 44 odpovědí
prosim vas skoci mi bolen na maleho okounka mnel jsem okounka na stice a popichala se o neho
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. října 2009 ve 12:24 ® džigit
-
HogoFogo> Já na bolena cíleně nechodil,neboť jsem nikdy neměl štěstí,tak jsem to zabalil. Až letos v září jsem byl v Pasohlávkách a na straně jachtklubu jich lovila spousta a nedalo mi to. Skoro týden a nic,na volné vodě nezabrali na nic až pod břehem větší okoun. Poslední den jsem se vydal směrem k Merkuru a hodinu to zkoušel pod a v okolí stromů. a tam nakonec jeden 47cm přišel a nechal se přemluvit na RH cca 6cm.A teď „babo raď“ Jak to je s těmi stromy??? Jen mi potvrdil-nenápadné chování a po dopadu nástrahy na hladinu cuknout.Já taky cuknul,ale z důvodu přehození větve
reagovat) Tolik postřeh stále neúspěšného lovce bolenů.
- Neděle 18. října 2009 v 17:55 @ ???
-
štika metr 5 cm na 15 cm jelca parádní boj
reagovat - Pondělí 5. října 2009 v 16:24 ® petrcech reakce na …
-
HogoFogo> emte.info
reagovat - Pondělí 5. října 2009 ve 12:54 ® HogoFogo reakce na …
-
Uz jsem o nich slysel, ale zatim nezkousel, existuje eshop kde se prodavaji ?
reagovat - Pátek 2. října 2009 v 15:53 ® Filip00
-
HogoFogo> ona 4 Vaškovka má jinej tvar i hmotnost než 4 Mepska a nebo třeba Blou Fox, je to v poho, opravdu chytám na ně velmi rád
reagovat - Pátek 2. října 2009 v 15:48 ® HogoFogo reakce na …
-
asi máš pravdu ja chytil bolena jen max na 1, popravdě se 4 jsem ještě nechytal, používám max 2 a párkrát vyzkoušel 3, ale podle mne na bolena musíš tahat rychle, jen co to dopadne na hladinu tak stim trhnout a tahat a to se 4 na řece by se mě nechtělo
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 13:49 ® Filip00 reakce na …
-
HogoFogo> i 4 Vaškovka je v pohodě na bolena a nemusí to být žádnej obr.
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 13:43 ® HogoFogo
-
na bolena s rotačkou max 1, ne pod stromy spiše rozhraní klidná/proudná voda na štiku s woblerem, spíše pod keřem, mezi překážkami. S rybkou nechoď pokud můžeš vláčet. Toť mé postřehy.
reagovat - Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:31 ® jonnylord
-
bolem a štika jak mají hlad tak skočí uplně na vše to vím z vlastní zkušenosti na odře jsem jednou táhl rohlikové boilies abych přeodil a ono asi 3m od břehu potom skočila kudla
reagovat - Úterý 8. září 2009 ve 14:04 ® Mr.Hyde reakce na …
-
To se zeptej jeho, já to zkoušel na asi jednoho, možná jich tam bylo té velikosti víc skoro 2 roky, nedával mi spát, zdávalo se mi o něm a nic, všemu odolával, nakonec se spletl na obyčejné bílé kopyto rychle tažené, nejkrásnější na tom je, že už zase řádí.....
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 21:13 ® Libor
-
spike> malá rotačka, Rapala skitter POP, Prop – ten s wrtulkou, wobler, většinou něco co je u hladiny, kolikrát je dobré rychle to táhnout aby rychle útočil a nepřemýšlel, rychle tažená guma, musíž zkoušet, to co platí tady nemusí platit jinde.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 21:04 ® spike
-
na co mám chytit na přívlač bolena??
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 ve 21:49 ® Planos
-
Takže z toho plyne že bolen se může spést i na okuna a tak i na bělice.Je to hold predátor =oD
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:57 ® Robur
-
u bolenů při přívlači věřím spíš bolenovým modelům, tedy ouklejovitým barvám a tvarům. Na živolu jsem chytil bolena několikrát na malého okounka, cca 3 – 4cm i na ocásek. Cílený lov to nebyl, napíchl jsem to, co bylo dostupné.
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:39 ® PetrC reakce na …
-
Libor> nikdy jsem tyto ryby neřešil, ony řešily pokaždé mě, a to tak, že vesměs k obrazu svému (jejich).
Do jejich potravy nevidím, ale mám svou teoretickou teorii, která…
I tam, kde se okoun nevyskytuje, je zbarvení okouna účinné.
Ano, zkoušet a zkoušet a zkoušet. Nejsem vytrvalec, ale sprinter ano.
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:38 ® kamos007
-
protože 50% (možná i více) členů chytej jsou také členy mrku takže jestli je mrk trapnej tak je chytej taky.
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:36 ® Libor reakce na …
-
PetrC> tím bolena a štiku nevyřešíš. C ose týče jeho potravy, bude to asi taky výskytem druhů, tam kde se okoun nevyskytuje nabil bych oklej a naopak. Pravidlo zní: zkoušet a zkoušet a vydržet
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:35 ® PetrC reakce na …
-
Planos> hmmm, ale při lovu s wobblery (a nejen s nimi) není barva klíčová. Pohyb je to, o co tu jde. Klidně si nástrahu natři jak chceš a bolenům to natři, klidně na tři. Raz.
Dva.
Tři.
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:33 ® PetrC
-
Filip00> …jasně udělejme z toho to servru další trapnej MRK a ptejme se na hovadiny…
Určitě jsi tímto nechtěl sdělit, že všichni co chodí na MRK jsou trapní trapáci?! Nebo ano? Máš pocit, že jsem trapnej? Ano?
reagovat - Středa 26. srpna 2009 v 11:30 ® PetrC
-
candátek: použiji slova ospreye, protože s ním souhlasím.
„Mimochodem – lov na živou je technika pro ty, kdo nemohou nebo neumí ulovit dravce jinak. Speciálně bolenů se daleko víc uvláčí než chytne na živou rybku.“
reagovat - Úterý 25. srpna 2009 ve 23:38 ® Planos
-
No já s tim okounem nevim už kolikrát sem chytil pěkného bolena na woblera v ,,okounové'' barvě tak nevim ale na těch ouklejích něco bude =D
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 17:07 ® inspo reakce na …
-
Filip00> Jo jo, mrkám skoro pořád, když vidím jak to tu jede
reagovat.
- Středa 19. srpna 2009 v 17:06 ® inspo reakce na …
-
petrcech> Zvláštní název pro rybářský server
reagovat.
- Středa 19. srpna 2009 v 16:47 ® Filip00 reakce na …
-
inspo> Mrk slouží k navhlčení oka konkrétně snad rohovky a odstranění prachových částic z něj
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 16:41 ® petrcech reakce na …
-
inspo> mrk.cz rybářský server
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 16:26 ® inspo reakce na …
-
petrcech> Co to je MRK?
reagovat - Středa 19. srpna 2009 v 16:25 ® petrcech
-
Filip00> taky jsem přišel z MRKu
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 14:05 ® osprey
-
candatek: Co se týče tvého dotazu – bolen okounky moc nepreferuje, loví na jiných místech, než jsou jejich oblíbená stanoviště. Ale klidně okounka sžere, když bude mít hlad. Jako nástražku bych mu ho ale nedával – není to typická bolení kořist.
Śtika žere okouny běžně a tvoje teorie, že se ti nějaká kudla popíchala o okouna, je trochu přitažená za vlasy.
Mimochodem – lov na živou je technika pro ty, kdo nemohou nebo neumí ulovit dravce jinak. Speciálně bolenů se daleko víc uvláčí než chytne na živou rybku.
reagovat - Středa 19. srpna 2009 ve 14:00 ® osprey
-
Filip00: Trapnej MRK to tomuto serveru svou návštěvností i ekonomicky docela nakládá. V podstatě jsem odtud přišel.
Dovoláváš se toho, že by se na školách měla učit samostatnost. Dělal jsem to. Nepřej si vidět, jak to v reálu vypadá. Tenhle kluk jistou samostatnost projevil – otevřel si otázku. Na jeho věk a schopnosti je to samostatnosti dost.
Z mého pohledu je prospěšnější nechat vznikat fóra živelně a pak ta opuštěná a bezobsažná mazat. Protože já být teď tím klukem, tak už mě tu nikdo neuvidí a skončím u konkurence. Nezlob se, ale servery živí návštěvnost. Je to holá a smutná pravda.
reagovat - Úterý 18. srpna 2009 ve 22:13 ® kamos007
-
Důvodem zakládání je že jsou prázdniny a on se nudí sám mi to přes os poštu potvrdil že to zakládá z duvodu že se nudí.Dalším dávodem jsou asi fishbony protože u člověka který byl 27× přihlášený a má 1244 fishbonu.
reagovat