Vyhledávání
Prut na privlac pls o radu
15.8.2009 | kingkubik | 5.311 zobrazení | 42 odpovědí
Dobry den muzete mi prosim poradit nejaky privlacovy prut na velkou prehradu s velkym poctem vazek(slezka harta)zacinam se privlaci venovat cca po 5 letech lenoseni.chyta hodlam asi na co se da a to jak na kopyta tak twistry,woblery ci rotacky max do 40 gramu.libi se mi celkem Prut Berkley Tactix –270 2,7m/15–40g a Prut Pezon&Michel Invitation Sensitive Spin 270 10–40gr prosim o jakoukoliv radu ci zkusenost s temi to pruty.dekuji vsem a Petruv zdar
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. srpna 2009 ve 13:39 ® kingkubik
-
http://www.rsp-fishing.cz/…-14-35g-akce co rikate na tenhle taky moc peknej ale zase nemam ho kde vyzkouset a to me stve
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 13:36 ® inspo reakce na …
-
pipa> S tím tvrzením, že se většinou upinají horní rukojetí bych si nebyl tak jist. Ale je pravda, že to by nemělo hrát tu hlavní roli při výběru prutu.
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 13:23 ® pipa reakce na …
-
kingkubik> většinou se upinaj horni rukojetí! ale na blank a počet oček už si asi nemrk
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 13:15 ® kingkubik reakce na …
-
co je na nem nekvalitni?no treba nelibi se mi to plastove vicko na konci to je hodne lacine…dale navijak upinas horni casti rukojeti a uz v obchode pri poradnem dotazeni rukojeti se mi zacla protacet nevim mno nepusobi na me nejakym super dojmem vis
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 13:13 ® kingkubik reakce na …
-
no myslel jsem neco tak to tech 1500 ale to je ted pro me strop neresil by jsem to ale jelikoz pracuji ve strojirenstvi tak asi muzes predpokladat jak ted na tom financne jsem jeste k tomu je ted docela vydaju ale mam cas na ten prut tak aspon ze tak
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 v 0:42 ® pipa reakce na …
-
kingkubik> co je na nom nekvalitní ???
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 ve 20:32 ® osprey
-
Jaxon Perseus, Dragon Team Silver edition, Dragon Millenium, Sportex Black Stream. Každý je jiný, na každém něco je, je to tak kolem 1500,– až 2000,–.
Nebo chceš cenově níž?
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 17:56 ® Robur
-
já jednou vyhrál Achaba, a za málo peněz je to celkem dost muziky, jednu dobu to zde bylo dost akční téma, tuším dva roky zpět.
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 17:30 ® kingkubik
-
chlapi ja vim ze tohle se tu resilo mnohokrat a verte ze jsem ve vyhledavaci procetl vsechny diskuze ale i pres to jsem se chtel zeptat sam a chtel jsem slyset nejaky vase navrhy tykajici se i aktualnich cen prutu financni tisen mi ted nedovoli invesovoat nejak extra mod do prutu proto vybram ty z levnejsich kategorii.jsem rad kdyz mi date nejaky navrhy na jine pruty mate vice zkusenosti a uz ted vam reknu ze od toho Tactixe hjsem hodil zpatecku ozkousel jsem si ho a prisel mi nic moc proveden hlavne rukojet se mi zda az moc lacina a nekvalitni.tak prosim dejte klidne jine navrrhy
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 15:21 ® osprey
-
Tactixe ti budu rozmlouvat, za stejnou cenu jsou lepší pruty. Pezona neznám. Ideální je ale zajít do obchodu, protřepat si pár prutů v téhle cenové hladině a vybrat něco, co ti bude sedět. Anebo se podívej na ten Gull. Skworovi se dá celkem věřit
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 10:42 ® skwor
-
Souhlasím s Alovem, ten Gull znám a je to příjemný prut.
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 10:28 ® Alov
-
Hele na úvodní stránce mám vyhledávač, tak zkus zadat např. „prut na přívlač“ a projeď starší fora nebo je případně oživ přispěvkem
reagovatJinak osobně vlastním toho Tactixe a moc spokojený nejsem. Mám přesně typ, který uvádíš.Pro porovnání. Na těžší přívlač jsem koupil tenhle Gull v délce 270 cm http://www.gull-fishing.com/…ty/modif.php?… v gramáži 20 – 50 g a je to nebe a dudy. Gull mám mnohem lepší akci, je citlivější, lépe vyvážený a Tactix je orpoti tomu tyčka k fazolím. Ovšem dle mého názoru ti kluci zde poradí spíš toho Pezona