Vyhledávání
Jaký univerzální prut
14.8.2009 | Ogar | 2.837 zobrazení | 3 odpovědi
Zdrvím chci se koupit skládcí pruty ne teleskopy ale spíš něco univerzálního na položenou na kapry a jiný ryby můžete mi někdo poradit spíše preferuji značku shimano ale může být i jiná.děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. srpna 2009 v 15:26 ® osprey
-
Existují pruty označované jako univerzály, obvykle mají 3 díly a délku 300 – 330 cm. Něco podobného má v katalogu i Shimano (myslím, že v Beastmasteru) a jsou to velmi příjemné pruty se skutečně univerzálním použitím – dají se primárně použít na položenou, na stojáku i na plavanou (pěkně někde u stulíků na kapříky) a v nouzi je ten třímetr akceptovatelný i na přívlač.
V Anglii je tahle kategorie prutů nedílnou součástí nabídky mnoha firem a prodává se docela dobře.
Počítej ale s tím, že za tisícovku to nebude.
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 9:06 ® dedacek
-
Za mlada,kdy jsem ještě pytlačil, jsem používal universál značky líska.
reagovat - Sobota 15. srpna 2009 v 0:53 ® regulus
-
Nechci tě hned ze startu setřít, ale v prvé řadě špatně položená otázka, co to je „… na kapry a jiný ryby …“.
reagovat
Druhá věc je to, že univerzální prut neexistuje, jsou jen pruty, určené k nějakému rybolovnému způsobu a za určitých podmínek s nimi lze chytat i jiným rybolovným způsobem.
No a třetí věc, kdybys použil vyhledávač, tak by jsi se asi dozvěděl víc než v tomhle zbytečně založeném fóru.