Vyhledávání
Pitný režim na rybách
13.8.2009 | dedacek | 7.109 zobrazení | 71 odpovědí
Jaké nápoje požíváte v tomto prapodivném létě na rybách.Mnou oblíbenou značkou je nyní jedenactka z Protivína, předtím dvanáctka z Budějc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. srpna 2009 v 11:15 ® dedacek
-
petrcech> Tak kofolu přenecháme bohům, my si dáme budvar. Ať se pomějí.
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 11:07 ® petrcech
-
Kofola je stvořená přímo od boha
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 10:17 ® reakce na …
-
Beebo> Já myslím, že by se ti do kofoly moc nechtělo, po pár dnech by si škemral o Zlaťáka nebo o Svijany
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 ve 21:53 ® inspo reakce na …
-
Beebo> Já ještě nepil
reagovat, z kterého bych se ráno krásně nevysral
.
- Sobota 29. srpna 2009 ve 21:41 ® Beebo
-
pánové, každej má chuť jinou a každýmu chutná něco jinýho, ale než si dát ty vaše samosery, to si dám radši kofolu
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 ve 12:00 ® -zruseno
-
Většinou piju minerálku:).
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 10:52 ® dedacek
-
Ví někdo o studánce s pitnou, téměř kojeneckou vodou, poblíž „svého“ rybářského místa?
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 10:46 ® dedacek
-
Existuje ještě děčínské
reagovatkapitán? Už dlouho jsem toto
neviděl v obchodě.
- Pátek 28. srpna 2009 v 19:55 ® proutnik reakce na …
-
Beebo> to taky to je socha na hore radhost ale hlavne je to nej
reagovata radegasr birel byl uz letos zase !!! vyhlasen jako nej neaolko
na svete
- Pátek 28. srpna 2009 ve 13:48 ® reakce na …
-
petrcech> Až vyrosteš a ochutnáš
reagovat, tak budeš mluvit jinak.
- Pátek 28. srpna 2009 ve 13:39 ® petrcech reakce na …
-
zadar> limonáda taky není špatná
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 ve 13:33 ® reakce na …
-
pepos.93> Necpi se mezi dospělé a pij si limonádu.
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 ve 12:38 ®
-
hlasoval bych aby admini přijmenovali toto fórum např. na Pivo vs.
reagovat:D
- Pátek 28. srpna 2009 v 10:00 ® reakce na …
-
Já jezdím na ryby hlavně na víc dní a tam je
reagovatdůležité a přispívá k té správné pohodě. Vemte si tu krása, ráno nahodíte, sednete si do křesílka, začne vylézat sluníčko, trochu se ochladí, nad vodou se vznáší mlha, posloucháte ptáky v dálce je slyšet první vlak a k tomu si otevřu lahváče, který přes noc vychladnul na tu optimální teplotu, no a když se k tomu rozjede vlasec a je tam nějaký pěkný kousek,co může být krásnějšího.
- Pátek 28. srpna 2009 v 9:50 ® reakce na …
-
1Mara> ono i 11 svijanský máz se dá polknout, ta 13 je vynikající, ale na ryby na žížeň bych si jí asi nevzal, to bych asi po pár kouskách z rybařiny nic neměl, docela dost to dává.
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:45 ® 1Mara
-
Jó hoší svijany jsou svijany a svijanský kníže 13% je nejlepší
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:43 ® reakce na …
-
Beebo> Máš pravdu, že ty piva dneska hrozně flákaji, proto mám pocit, že větší kvalitu mají ty menší
reagovatvary, třeba právě ty Svijany, já jak někam přijedu a vidím tam
, které neznám, tak to hned ochutnávám, někdy je to rozčarování, ale některá příjemně překvapí.
- Pátek 28. srpna 2009 v 9:41 ® Beebo reakce na …
-
zadar> jo jo, říkalo se to, ale nikdy jsem v tom rozdíl nepoznal, i když jsem to jeden čas zkoumal poctivě
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:39 ® Beebo reakce na …
-
proutnik> co to je „Radegast“? to je nějaká ta socha na kopci, ne?
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:38 ® reakce na …
-
Beebo> Já vim, že prazdroj je vyhlášené
reagovata o jeho kvalitě není pochyb, ale mě prostě moc nejede, teda né, že bych si ho občas nedal, točenej je výbornej, ale lahváč mi nechutná, mám pocit, že to je tou zelenou flašku, je v tom cejtit ta zelenoflaškovina. Jistě si panatuješ doby, kdy se
lahvovalo do hnědých i zelených flašek dohromady, to jsem vždycky vybíral ty hnědé.
- Pátek 28. srpna 2009 v 9:38 ® Beebo reakce na …
-
zadar> ale jak říkáš, každý má jiný chutě, proto nemá cenu se dohadovat, ať si každej pije co mu chutná, důležitý je že "pitnej režim " se musí dodržovat
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:36 ® Beebo reakce na …
-
zadar> ona totiž budvarská 10 je lepší než 12, o tom se ví už dávno.
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:34 ® Beebo
-
jen tak mimochodem, nejlepší
reagovatjaký jsem kdy pil bylo v Japonsku (ASAHI a KIRIN), tyhle 2 největší
vary tam postavili češi, vaří tam českou technologii a rozjížděli to tam čeští sládci a protože jsou japončíci svým založením poctiví, tak to ani nijak nešidí a vaří to přesně tak jak je to naučili, tzn. že dováží žateckej chmel a českej slad, takže si asi dokážeš představit jak asi chutná opravdický
narozdíl od chemických napodobenin piva u nás. Kdo to kdy viděl, aby výroba piva trvala 3 dny jako třeba Gambrinus?
- Pátek 28. srpna 2009 v 9:32 ® reakce na …
-
Beebo> Když je nejhůř, tak i Budvar 10 se vypije
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 9:29 ® Beebo reakce na …
-
zadar> nikomu jeho názor neberu
reagovat, ale Svijany že jsou lepší než Plzeňskej Prazdroj? a že je budějovická 12 lepší než 10? No, tak to už teda fakt nevim…
- Středa 26. srpna 2009 v 9:59 ® dedacek reakce na …
-
Kvalitní radegast seženeš jen v některých částech SM kraje. Od doby kdy ho prodali Japoncům si podle mě pohoršil na kvalitě.
reagovat - Úterý 25. srpna 2009 ve 22:43 ® proutnik
-
a na radegast vseci zapomeli nebo co to je
reagovatprvotrinich kvalit a radegast birel je taky dost obra vec
- Úterý 25. srpna 2009 ve 21:28 ® dedacek reakce na …
-
tomashr> U mojí maličkosti rozmíchávání pivem nehrozí. Když chci rybám přilepšit, tak používám zrzavé španěláky, krtky a myši pokud kocour něco chytí.
reagovat - Úterý 25. srpna 2009 ve 14:56 ® tomashr
-
dedacek> Ad skleněné nádoby – jednak ten zákaz není všude, má to třeba JČ ve svých zpřesňujících podmínkách, hlavně ale uvádí „zákaz používání jakýchkoliv skleněných nádob k rybářským účelům (nástrahy, návnady, osvětlení apod.)“. Takže pohoda – pokud tě ovšem RS nechytne, že pivem rozmícháváš vnadící směs
reagovatMimochodem to je ovšem tak pitomý nápad, až stojí za pozornost – myslíte, že by atraktivita třeba Lorpio Kapr scopex po náhradě vody pivem vzrostla???
- Úterý 25. srpna 2009 ve 14:17 ®
-
Beebo> Každý máme jiné chutě, mě Zlaťák chutnal už v době, kdy byl k mání jenom lahvovej. Naopak mi vůbec nechutná Budvar, teda 12 jo, ale 10 vůbec, připadá mi to jako vodička, to samé je Gambáč, Krušice a vůbec všechna ta piva dělaná v poslední době. Když si chci opravdu pochutnat, tak sáhnu po Svijanech, to je pivečko, kterému musím dát 1. místo a to i před Plzní.
reagovat