Chytej.cz

kapr big necteno

13.8.2009 | candatek | 2.653 zobrazení | 7 odpovědí

prosim nevite nekdo jak na kapry o vetsim vzrustu ja chytam na boilies a mam nanejvys 45cm a to chytam na velke vode

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:16 ® jonnylord
jonnylord

někdo píše mala nástraha mala ryba a v.nástraha velká ryba ja chytl jesetera na 1g olůvko 1 splavek a háček velky asi 1cm ale nevitahl jsem ho z vody háček to nevidržel :-((

reagovat
Úterý 18. srpna 2009 ve 22:56 ® Rico reakce na …
Rico

Klon> nerad rejpu a taky delam preklepy ale „s Labe“ ? :-D

reagovat
Úterý 18. srpna 2009 ve 12:55 ® Klon
Klon

to je záludná otázka a není snad na ní odpověd.Každy když už jí chytil,tak to měl jinak než druhý…Dá se to svým způsobem ovlivnit,ale pořád je to o štěstí…Já se mohu pyšnit kaprem 98 cm a to s Labe, na kaprodromy nejezdím…Chycen byl na panáčka a to 2 koule o velikosti 20 mm.4 dny to tam leželo a nic,pak to přišlo a klepal jsem se jak osyka…jestli chytím většího???To je ve hvězdách…

reagovat
Pondělí 17. srpna 2009 ve 23:55 ® 

:-D tos mě pobavil. Kdybys náhodou našel recept jak chytat jen velké ryby, dej mi vědět – celý život se o to pokouším :-) a myslím, že je nás tu takových víc :-D

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 21:45 ® kaprnak
kaprnak

zalezi na nekolika faktorech jak chytit velkeho kapr tak to zjednodusim

1.zalezi na jakem typu vody chytas jestli stojak,reka pak jestli je to soukromy revir nebo svazovka

2.musis vedet jak je ta voda stara jak dlouho se nevypoustela a nebo jaka je obsadka ryb

3.spravny vyber mista

4.dobre zvolena montaz

5.dobre zvolena nastraha a zpusob krmeni

6.duvera ve vse co delam na 100% a trochu stesti a trpelivost velkou rybu nechytis kazdy den a muzes na ni cekat treba cely zivot

tohle je jen zobecneni a je jeste prilis mnoho faktoru ktere ovlivnuji chyceni velke ryby ale myslim si ze dnes je uz dost literatury a ruznych dvd ktere by ti meli usnadnit chyceni tve vysnene ryby a i kdyz se to na poprve nepodaři tak te to nesmi odradit jak se rika ono to jednou prit musi a kdyz rybarinou zijes a davas ji uplne vsechno tak ver ono to jednou pride s pozdravem „chyt a pust“

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:39 ® cormaxx
cormaxx

Malá nástraha – malá ryba
Velká nástraha – velká ryba

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:23 ® Filip00
Filip00

to si děláš srandu ne? a pak napiš jak na velkou ouklej a vyjmenuj vše co u nás ve vodě žije

reagovat