Vyhledávání
biocraft
30.12.2004 | Ivan | 3.830 zobrazení | 19 odpovědí
Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. března 2005 ve 20:08 ® Antares
-
Koupil jsem si nejprve Technium diaflash,stojí 3990kč,je to velmi dobrý proutek,nedal bych na něj dopustit,do té doby než mi kolega půjčil na vyzkoušení biocraft. To se nedá opravdu srovnat,cena je sice jednou tak vyšší,ale rodíl pětinásobný. Pokud nemáš možnost mít tento proutek v ruce a vedle něj další na porovnání,těžko uvěřit jaký je to rozdíl. Je dost dobrých prutů,ale biokraft je o kus před nimi.
reagovat - Úterý 22. března 2005 v 18:25 ® svaca
-
ja mam od shimana technium diaflash za ctverku a myslim ze vyborny prutek ikdyz jastli za to chces dat tolik tak di do SAGE!
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:38 ® Shimi
-
jiris:Sorry Shimano sice G. loomis koupilo ale Shimano dela furt sracka musaky a ted si me hrozne urazil
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 20:40 ® jiris
-
overhaul – shimi kecá, sám chytá na shimana jenom z jinou nálepkou
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 20:38 ® Shimi
-
Ivan:jak chces klidne si ho kup me uz by k Shimanu u muskau nikdo neprinutil
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 20:36 ® jiris
-
overhaul – běž do něj, je to dobrej proutek.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 20:26 ® Ivan
-
no protoze shimano mam nejradej mam vlacaky shimano, vsechny navyjaky shimano, obleceni a tak. Priristlo mi to k srdci a mam na to slevu
reagovat - Středa 5. ledna 2005 ve 20:56 ® Shimi
-
Ivan:jak rikam s Biocraftem nemam zkusenosti vim ze na to bezela velka propagacni kampan v UK jestli k tomu sedi snura Biocraft dej tam snuru Biocraft backing je jednojakej hlavne original backing ale ze trvas furt tak na tom Shimanu no to je jedno
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 0:03 ® Koudy
-
HaD:Jo jasně,u těch „dražších“ prutů to tak je,já mám stejnou zkušenost se SAGEM. p. s. taky nejsem znalec
reagovat - Pondělí 3. ledna 2005 v 0:00 ® Koudy
-
Ivan:značku biocraft neznám,takže nevím jaké mají výrobky. souhlasím se shimim že je lepší věřit osvědčeným značkám co dělají do muškařiny(pruty,nyvijáky,šňůry),(i když já třeba prut shimano mám a zatím no problem).
Co se týče spojení,tak používám smyčku s punčoškou(dá se normálně koupit v různých barvách),kde punčošku navlečeš na šňůru a zakápneš vteřiňákem,pak to uděláš stejně u backingu a potom smyčky spojíš dohromady. Myslím že je to podrobněji popsané i s obrázky v každé novější knížce o muškařině.
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 ve 23:53 ® HaD
-
Já teda přátelé nejsem žádnej znalec, ale můj mušák má označení 6/8 a když jsem měl třeba v ruce LOOPa v 5tce, tak byl tvrdší jak ten muj. Takže bych řekl, že je to taky prut od prutu…
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 ve 23:49 ® Koudy
-
Shimi:No to máš pravdu,na toho tlouště je 6tka lepší,ale pokud je začátečník a chce chytat ty ostatní ryby tak bych volil 7čku. vím co dokáže dokáže 50tka kapr na 6tce prutě a o parmě v proudu ani nemluvím,taky nahazování větších štikových streamrů není žádná sranda,a pokud by se do toho třeba přidal vítr tak by s 6tkou moh mít problémy. Ale toť jen můj osobní názor a zkušenost
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 ve 12:23 ® rybar11
-
Spoj to tak, jak říká literatura! Je to nejjistější, já si to taky dělal sám podle kni a je to v pohodě!
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 v 11:17 ® Ivan
-
mam rad jemnounke veci. Rad si z tou rybou pohraju takze #6 ?Jeste mi reknete jestli s k tomu mam dat taky snuru biocraft a jaky backing. Jo a jak to mam spojit. Nevim nic o nejakym prevazovanim a potom nalakovani toho spoju. Myslel sem ze se to spojuje uzlem
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 v 0:50 ® Shimi
-
Koudy:ja nevim podle me #6 staci a je v mnoha smerech universalni protoze treba ty tlouste by #7 heveroval z vody coz me treba nebavi i kdyz je pravda ze na stiky je #7 vhodnejsi
reagovat - Neděle 2. ledna 2005 v 0:14 ® Koudy
-
Pokud se chystáš hned na takové větší ryby,tak bych se nebál jít aftma 7
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 20:55 ® Shimi
-
podivej se treba v legerce na Redingtony podle me treba takova RS2 ti toho da vic za min penez . mimoto se Shimanem z mouchou nemam dobry zkusenosti sice to bylo vo par trid niz ale stejne je lepsi si koupit musak vod muskarsky firmy coz Shimano neni . tot muj nazor
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 20:32 ® rybar11
-
Jestli je to tvůj první, tak si kup radši levnější. Já si koupil první za 1400 Kč a je to parada AFT 5–6 značka Scientific Angler.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 20:21 ® pupak
-
kolik stoji? jestli 8 litru jak se domivam tak za ty prachy mas jiny a lepsi koukni se treba na redase nebo ted koncen roku jsou pekny slevy u Simana v Plzni nebo v Legerce[ Upraveno pupak dne 2004–12–30 v 19:22 ]
reagovat