Vyhledávání
Poradte prosím
12.8.2009 | hýba | 2.517 zobrazení | 9 odpovědí
dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 16:48 ® hýba reakce na …
-
ok ale ja na něj nechodím cíleně já prostě cgytám ryby ale prostě mi nezabral
reagovat - Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:51 ® Filip00 reakce na …
-
hýba> ty jsi moc hr to na něj můžeš cěkat třeba celej život a nejhorší bude až příjde někdo jinej a chytneho a ty mu ho budeš podebírat, to pak zamrzí, chytej jiné ryby a třeba se splete znovu, ale cíleně už na něj nechoď,
reagovat - Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:41 ® hýba
-
tak sem tam ráno šel a seděl sem tam až do ted a chytil sem jenom 2 kapříky a tlouště 42cm a ten velkej mi nezabral škoda
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 16:50 ® Petas reakce na …
-
hýba> Správně seřiď naviják, pokud je potřeba dej silnější vlasec, připrav kukuřici, zakrm a čekej jestli Ti ryba dá ještě jednu šanci. Pokud ano, nezmatkuj a vklidu se snež rybu unavit.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 13:32 ® Filip00 reakce na …
-
tak bubliny jsem zažil teď a byl to tolstolobik
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 12:22 ® hýba
-
a děkuji ja to znova zítra ráno pudu zkussit tak uvidíme
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 12:21 ® hýba
-
tloušt ani parma to nebyl to vím jistě bud to byl velkej kapr nebo velkej tolstolobik a nebo amur protože ona tu byla povoden a on přetek jeden rybník a tam bylo dost tolstolobiku a amurů ale i naky kapři ale tou hlavou už mi to vrtá ted protože já už jsem balil a najednou prut z vidliček tak seknu najednou cívka skoro vymotaná a najednou se to zastavilo tak sem k tomu šel a pokoušel zvedat a nešlo to tak sem to chtěl utrhnout už sem tahal dozádu a a najednou bubliny a velkej ocas ale byl sem od toho tak 10 m takže škoda že tam semnou zrovna nikdo nebyl ale to je řeka kde sou malí ryby takže sem se uplne klepal
reagovatabich náhodou nechyt s těch povodni jednu ženskou která se tu utopila
- Středa 12. srpna 2009 v 11:54 ® Filip00
-
byl to krásnej zážitek kterej ti bude dlouho vrtat v hlavě a budeš se snažit změřit sílu s rybou znovu aby jsi věděl co tě porazilo. Hodně štěstí při dalším setkání
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 10:56 ® kaprnak
-
to je tezky urcit co to mohlo byt mohl to byt vetsi kapr,mensi sumec nebo treba parma tedy jestli se u vas vyskytuji a nebo i jelec tloust dokaze radne bojovat
reagovat