Chytej.cz

rada - Kdy na štiky? necteno

12.8.2009 | candatek | 6.584 zobrazení | 18 odpovědí

jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit

< < změna názvu otázky; CeP >

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. října 2009 v 19:54 ® Libor reakce na …
Libor

BigMike> pěknej zápis :-)

reagovat
Čtvrtek 8. října 2009 v 19:50 ® BigMike reakce na …

10.10. v 10:00 hod.! Jak to prošvihnete, už se letos nechytíte:)) Ale záleží na té které vodě. A také jaké velikosti. Teď jsem v lázních, jak je trošku pauza tak jdu k vodě a malé štiky ( do 55cm)už berou asi 4 dny skoro pořád. Do včera jsem vláčel w. a gumy do 10 cm, dnes jen tak z prd…jsem nasadil už „podzimního“ 15 cm okouna a děly se věci! Během dopoledne baj voko 6 štiček do 50 cm, tloušť!!! 40 cm, sumeček asi 60 cm a jeden pěkný candát a jedna pěkná štika (oba okolo 60cm) spadli. Po 15:00 změna revíru a ani ťukes! Vlastně jo, na bolenového podpovrcháče 45 cm bolínek. Štiky a zbytek osazenstva vodního světa zpoza pece sledoval manévry s big wobem a jen se asi uculovaly:) Takže štiky jdou jak kde,jak kdy a různé velikosti – hlavně chodit!

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 15:16 ® Libor
Libor

macino ambrossiny> toto ale přeci do tohoto fóra nepatří. :-)

reagovat
Úterý 6. října 2009 v 15:05 ® macino ambrossiny
macino ambrossiny

Pánové mě se „líbí“ jak si pár lidí dělá z tohoto servru svůj domov a jsou strašně netolerantní vůči druhým lidem…na jednu stranu vám něco vadí a přitom děláte to stejné…Někdo založí nějaké forum na určité téma a hned asi po druhé reakci tam někdo uplně odbočuje z tématu a nakonec se tam místo ryb řeší jaké má kdo auto např. v tom případě můžete smazat 90 procent fora…tak a teď čekám koho to vyprovokuje a něco pěkného mi napíše :-D

reagovat
Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:39 ® japes

Já chodím na Berounku a nejvíc záběrů mám také kolem 9–10 hod.

reagovat
Čtvrtek 1. října 2009 ve 21:11 ® jonnylord
jonnylord

xD ja na štiky moc nechodím ale pokud jsi zajdeš na Odru do koblova jak jsem ti kolikrat říkal ad jdeš se mnou tak bys měl jak ja nějakých pár odchytaných ja za 2dny mam 12candátu 6štik 5jelcu a nějaké ty okouny

reagovat
Sobota 15. srpna 2009 v 8:59 ® dedacek reakce na …

Hony> Jen jest-li v revíru ještě nějaké štiky na podzim jsou.

reagovat
Pátek 14. srpna 2009 v 15:54 ® Hony

Nejlépe jdou na podzim, až se ochladí voda a malé rybky zmizí. Tehdy začíná štičí sezóna a ta je do konce roku.

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 v 8:59 ® dedacek

Vždy. Dobré je sledovat vodu kde a kdy štiky honí (loví). Potom na tato místa zajít.

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 15:01 ® candatek reakce na …
candatek

dobre dik

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 14:42 ® FISHERBOY
FISHERBOY

No kdy je nejelpší na ně jít..to je tezka odpoved, zkušenější radí brzy ráno a večer , ale me se nejvíc daří pravidelně kolem 10 hodiny dopoledne :-D nevim čim to je:D

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 13:47 ® sus1 reakce na …

CeP> Ten konec je jako,,Hegot chlapi,nelejte topivo z těch oken,helejtese, jak to potom vypadá.??!!".:-)) )))

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 11:51 ® Filip00 reakce na …
Filip00

CeP> ale tím že to tu necháme tak se přidají další stejná témata proto to smažme a oživme nějaké staré forum když ho pročte tak už nic psát nemusí

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 11:48 ® CeP
CeP

candatek> synku, synku.. ty nas ale zasobujes otazkama. vetsina toho na co se ptas uz tady na chytej bylo jednou, nebo i vicekrat napsano. kus nejprve projit stare diskuze a kdyz nenajdes odpoved, nejakou oziv. je to lepsi, nez vrsit stale dokola to same a hromada lidi ti pak rada odpovi.

Filip00> beze zbytku souhlasim, ze bylo zbytecne zakladat nove forum, ono skutecne stacilo oprasit nejake starsi, nicmene zrovna tak nicemu neprospeje, kdyz mladyho kluka takhle zpucujeme hned prvni reakci. no uz to tady je, tak to mazat nebudem, ale piste chlapi opravdu jen k tematu. dik

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 11:17 ® Filip00 reakce na …
Filip00

kanady> to je pravda, ale může se tam přidat kdokoliv a to forum jsme nezalozili, forum o stikách tu je taky jen ho oživit neni potřeba zakládat vše 20×

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 11:02 ® kaprnak
kaprnak

kdy je na ne nejlepsi jit to ti nikdo presne nerekne kazdymu se dari za jineho pocasi jine teploty vody a v jinem rocnim obdobi taky zalezi na typu reviru

ale na to na co se ptas ty je jednoducha odpoved snaz se byt u vody co nejvic a vlacej vlacej vlacej a ono se casem zacne darit ziskas urcite zkusenosti a pak budes vic jak vyzrat na dravce chce to jenom cas ale taky si pamatuj ze rybar se od ryb uci cely zivot a nikdy nemuze rict ze je dokonaly a ze uz vi uplne vsechno vzdycky ho ryby nebo priroda dokazou prekvapit

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 10:56 ® kanady reakce na …

tak to by museli smazat i vaše forum sumec na vlačku vždyť tam kecate jenom ty a alf

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 10:44 ® Filip00
Filip00

choď k vodě a prostě buď vláčej a nebo chytej na rybičku, proč zakládáte zbytečný fóra, vem knížku a čti nebo si čti články, a nebo jeď do makra a kup si jí, smažte to fórum

reagovat