Vyhledávání
sportex
9.8.2009 | frenki | 52.827 zobrazení | 87 odpovědí
Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. března 2011 v 19:04 ® Char reakce na …
-
osprey> budem letos opět dělat „zavři oči, vem to do ruky …“? posledně mi ten krásný pocit vydržel celou sezonu
reagovatD
- Středa 9. března 2011 ve 12:48 ® osprey reakce na …
-
BrulaKO> Osprey ví, už ty pruty vnutil několika lidem. Počáteční fáze obvykle začíná slovy: „Zavři voči, brouku…“, ale jak to lidi jednou drapnou, většinou už se vezou.
A hlavně ten prut má velkou užitnou hodnotu – pocitově dobrý, slušně hází, hodně vydrží.
reagovat - Středa 9. března 2011 v 9:35 ® sethy reakce na …
-
hecht> měl sis ho raději nechat převázat na Toro a caldiu hodit do koše
reagovat - Středa 9. března 2011 v 0:28 ® hecht reakce na …
-
BrulaKO> no vidíš, to Ti to trvalo
reagovatJe to fajn proutek, a letos jsem mu nadělil novou Daiwu Caldii, tak jsem zvědav jak si budou rozumět…
- Úterý 8. března 2011 ve 23:15 ® BrulaKO
-
Tak mi došel ten Black Stream a nic lepsího za ty peníze nekoupite, hodně dobrý blank, rychly, perfektní zpracování.Bál jsem se toho designu,ale vypada v realu velmi dobře a i kdyby byl cely žluty, tak ho klidně koupím znovu jen kvuli tomu blanku!Za 2 tisice to je super cena+10 let zaruka na blank! Koupím ješte jeden 40 gramák.Osprey měl pravdu.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 23:59 ® osprey reakce na …
-
Sander> Člověče, z některých se to na mě sype už v krámě. Jiné vidím u lidí a po dvou sezónách je tmel pryč a rukojeť jak ementál.
A je to čím dál víc s těmi zatmelenými fleky. Vadí mi to, pamatuju lepší korek.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 22:43 ® Sander reakce na …
-
osprey > jak poznáš že má prut sračkoidní korek, pominu-li mušák, kde máš korek pořád v ruce? To že má na pohled hodně výplní nemusí nic znamenat, pokud jsou ty výplně kvalitní. Vláčák stejně držíš v sedle navijáku a korku se dotkneš maximálně konečkem palce.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 22:14 ® kubas
-
Jo no Black Stream má sice zvláštní design, ale mě nevadí ani ta žlutá. Taky se asi zařadím k majitelům… Teď je mají i u nás v kameňáku, takže asi neodolám..... Za ty peníze
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 21:10 ® reakce na …
-
sethy> to chválím (jeho)
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 20:52 ® sethy reakce na …
-
pepa-č> tohle sem zažil jen v jednom obchodě v Brně. Aniž bych o to požádal automaticky mě tam hodil naviják se šňůrou…
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 20:49 ® Char reakce na …
-
pepa-č> poslední dobou sebou nosím do prodejen naviják s vlascem a zkouším komplet, tak si udělám o prutu větší obrázek než pouhým protřepáním samotného prutu
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 20:34 ® reakce na …
-
skwor> v obchodě nepoznáš mocc (tedy jen o málo víc než málo) – obchodníků, kteří ti na to dají naviják, protáhnou vlasec očkama, případně tě nechají i hodit, je málo (u nás). Při nákupu muškařiny je to skoro standart – přitom i u vláčáku (či jiného prutu) by to bylo neméně potřeba.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 20:33 ® Char reakce na …
-
BrulaKO> mě Black Stream barevně na první pohled taky nezaujal, s Rioby Nordikou je to taková „vosa“ ale pocitově mi sednul a po jedné sezoně mohu říct že jsem madmíru spokojenej
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:50 ® skwor reakce na …
-
sethy> Tak to už je věc názoru. Radši si ho proklepnu v obchodě a když se mi na něm něco nebude zdát, tak ho tam jednoduše nechám
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:48 ® sethy reakce na …
-
skwor> pro mě je lepší z netu, do 14 dní to můžu vrátit.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:42 ® osprey reakce na …
-
BrulaKO> Mohl by se ti líbit – nevím, jakou máš délku, takže se k tomu nebudu vyjadřovat, ale 270 cm/20g se mi docela líbil. Poměrně živý, dost oček, pod rybou to bude pracovat postupně celé.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:41 ® skwor reakce na …
-
sethy> Pořád daleko víc než ho kupovat jenom na základě doporučení na netu.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:39 ® sethy reakce na …
-
skwor> upřímně, kolik toho poznáš na krámě? Nějakou malou představu si uděláš, ale…
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:31 ® skwor reakce na …
-
BrulaKO> Naslepo pruty ne
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 18:10 ® BrulaKO reakce na …
-
osprey> už jsem ho obědnal za 60 euro i s poštovným z dojčlandu 2,70 20ti-gramáka, pak poreferuju, no nekup to když je to tak levný
skwor> riskni to, když se ti nebude líbit, tak mi ho vždycky mužeš prodat za 2/3 cenu, ber 40gramaka
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 16:15 ® osprey reakce na …
-
BrulaKO> Vždyť ti ho nikdo nenutí. Jsou srovnatelné pruty a za podobnou cenu. První mě napadá Skeletor – v délkách 240 cm (delší mi přijdou trochu těžké). Sportex není synonymem pro zázraky a Black Stream je low endová řada, byť dobře udělaná.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 16:10 ® skwor reakce na …
-
BrulaKO> Ten Black stream se mi vzhledově taky vůbec nelíbí. A to je možná dobře, protože jinak by bylo velké riziko, že se o něj začnu zajímat a pořídím si ho
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 15:42 ® BrulaKO
-
osprey> lepší sračkozní korek, než tahle komedie,ale tu žlutárnu musím přelepit nějakou průhlednou barevnou folií, aby mě to tak nesralo, jinak asi do něj půjdu
sethy> jedničkové BMW je hnusný auto, ale chtěl bych ho, M1 určitě
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 14:28 ® sethy
-
BrulaKO> míra napsal vše podstatné. Trvám na svém že mě se líbí. Jedničkové BMW je pěkné.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 14:10 ® osprey reakce na …
-
BrulaKO> Mě se Black Stream líbí, i když souhlasím, že žlutý pruh ze všeho nejmíň. Já bych ho bral celý černý. Dál mám pocit, že asi nebude dělaný v Německu, čímž se dostali konečně na rozumnou cenu za něco, co má fakt užitnou hodnotu.
Za další – spousta těch krásných a designově povedených prutů má dnes tak sračkózní korek, že osobně ztrácím věškeré zábrany k rukojetěm z plastů jako je EVA nebo Duplon. Už i vlajkové lodi firem jako je Shimano nebo Daiwa (myslím Lesathy nebo Morethany) mají umělé rukojeti. A bude se to šířit.
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 ve 12:10 ® BrulaKO reakce na …
-
sethy> jasný je to srdcovka
reagovat,„jak jsem ho uviděl byla to láska na první pohled“ jednička BMW získalo titul nejhnusnějšího auta roku ( a je to fakt ošklivé auto) a taky se prodává a dobře, je relativně levný na BMW a hlavně je to BMW, asi nový trend v něměcku. Tak prostě když to vezmeš naprosto objektivně, tak s ošklivou ženskou se dá taky žít, když má jiný kvality a za čas se ti třeba začne i líbit, k tomu jedničku BMW, Sportex black star, proč ne…
- Neděle 12. prosince 2010 v 11:05 ® sethy reakce na …
-
BrulaKO> Mně se líbi
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 10:09 ® BrulaKO reakce na …
-
osprey> jj díky, stejně si to asi někde musím ošahat co mi bude sedět.
Stejně nechápu proč tam udělali ten žlutý pruh a tu hnusnou rukojeť.Rozumím, že nechtějí konkurovat vlastním výrobkům vyšší řady za vyšší cenu,ale za cenu toho, že ten prut totalně desingnově zhnusej…jsou to němci no
reagovat - Neděle 12. prosince 2010 v 0:31 ® osprey reakce na …
-
BrulaKO> Sportex má obvykle trochu delší akci. Zakládá si na tom, že s jeho pruty jdou zdolat hodně velké ryby (opravdu jdou). Ale s výjimkou série Kev Spin jsou Sportexy docela tuhé, i při té akci, která se projeví hlavně při zdolávání.
Gramáž je poctivá, tu toleranci bych neřešil. Prostě čtyřicítka je velmi poctivá čtyřicítka s možností mírného přetížení až někam k těm 50 g.
Black Stream a Carboflex jsou materiálově úplně jiné řady se zcela jiným designem. Já osobně bych dal přednost řadě Black Stream, ale to je můj názor.
reagovat - Sobota 11. prosince 2010 ve 23:57 ® BrulaKO
-
Sportex Black Stream, nemam kde si ho omrknout,není cas a neni kde.Jaky je tam rozdil oproti Carboflexu NG, ten je skoro za stejnou cenu, ale vypade daleko lepe
reagovat.Jak je to s tou gramazi u sportexu 20g(16–30g), 40g(35–53g), zkuste to někdo srovnat s nejakym jinym výrobcem.Akce je jaká? Díky moc