Vyhledávání
sportex
9.8.2009 | frenki | 52.828 zobrazení | 87 odpovědí
Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 7. května 2010 v 0:02 ® jersey
-
Něco málo je tady: http://www.braunstar.cz/…ww/index.htm
reagovat - Čtvrtek 6. května 2010 v 19:33 ® Vrťa
-
Zdarec, No pokud chceš nějáký český webovky tak je tu: http://www.rybarskepotreby-obchod.cz/…siv_privlac/ Mají cosi aji výrazně slevněno,takže asi se dá…
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 23:30 ® PetrC reakce na …
-
osprey> no vidíš, to je přece skvělé, ne? Je to prostě šikula, že? Je vidět, že u práce používá hlavu.
A to je nápad, myslím, že když mu navrhneš, že se vyhne příušnicím, prvním zubům, prvním chytrým otázkám typu jak se rodí děti a že proč má ten čáp tak dlouhý zobák, a hned vlétne do puberty, tak ušetří spoustu času a postaví otep prutů.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 23:22 ® PetrC reakce na …
-
osprey> kdo umí, ten umí… Tím nemám na mysli své skvělé a po všech stránkách dokonalé fotografie.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 23:19 ® osprey reakce na …
-
PetrC> No, poslední zpráva byla, že už našel akceptovatelnou polohu oček, ta posléze sejmul a uložil, poznamenav si předtím jejich pozice…
Jestli mu to takhle půjde dál, nafasoval bych kočár a přivezl mu puberťačku.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 22:51 ® PetrC reakce na …
-
osprey> to jsme dva a rovněž si před vlastním pořízením věc patřičně vochmatám. Ale máš šikovného kojícího souseda, který by, dle jeho slov, měl být schopen a ochoten prut postavit. Tak vezmi jedno, dvě odpoledne kočárek na projížďku po mostě a máš za dva dny prut postavený.
Že je to tak Josefe, že?
Chápu a vím o čem píšeš. A úplně nejlepší je si prut vyzkoušet u vody! No ale kdyby Pepa stavěl a ty zkoušel a vymýšlel si různé vaginálnosti, tak by měl stavitel dozajista náramnou radost a rozptýlení a rozplýval se radostí a … Ale tam určitě ne, nakonec jste kámošáci, že? (Ha ha hááá)
Co je nad kevlarovou kapří řadou nevím, ale asi to bude FBC. Jenže tyto blanky jsou stavěny s nějakými parametry pro nějaký styl lovu za nějakým cílem jak uspokojit nějakou skupinu lovících/ležících. Proto bych zůstal u starého dobrého kevlaru, případně boronu. I když ten kevlar je v jistém směru lepší. Je to sázka na jistotu, za kterou se vždy postavím. Ale zase boron = jdeš s dobou, budeš rychlý a mnou uznávaný (i v jiném směru). Volba je na tobě.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 22:30 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Bojím se, že to bude problém. Nemám rád zajíce v pytli a tady bych ani nevěděl, co z té novostvby vyleze.
Když držím prut v ruce, tak vám, jestli mě oslovuje nebo ne. Nechat si poslat kus trubky a pak doufat, že až se tam navážou všechna ta očka, že to bude pocitově fajn, to se mi moc nechce. Co je nad kevlarovou řadou. Nějaký FBC?
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 22:06 ® PetrC reakce na …
-
skwor> přicházíš o hodně, vážně! Radím nesvlékat, ani při koupeli.
Máš pocit, že se ti latexové veselosti vyhýbají? Není nic snazšího, než…
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 22:03 ® PetrC reakce na …
-
osprey> jak to víš? Mluvil jsi snad s mladým? To on ho držel v ruce… No a pak čučel jako tele. Nakonec já také. Takže to u nás v tu chvíli vypadalo jako v teletinci, že?
Nerad něco někomu doporučuji, není to zdravé. Ale napíši toto: je velká škoda, že firma zrušila výrobu některých svých blanků. Sice se nejedná o přívlačové typy, ale také jsem měl postavený kousek z „kaprového“ blanku. Co takhle si nechat prut postavit? Ale osobně bych nešel pod kevlarovou řadu. Uznávám, že tyto pruty nejsou rychlé a někdo namítá, že jsou i těžší, ale …
To byl můj názor.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:57 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
skwor> Sportex mě naprosto pohltil a po jiné značce (u prutů) už ani nekouknu. Chytám s touhle značkou už několik let a při vláčce jiná značka u mě nemá šanci! Není mi líto ani těch pěněz, jelikož ta značka je fakt extra třída.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:57 ® skwor reakce na …
-
PetrC> Bohužel nevím, latex a podobné ouchylky se mi vyhýbají
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:55 ® PetrC reakce na …
-
skwor> slibuji na svůj zaručeně narovnaný charakter, že až to, tentonoc, tak to a tu Kaťánu si pořídím.
Je to jako s prádlem, značkové prádlo také přináší jistý pocit uspokojení, i když je třeba z latexu, že?
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:49 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Přiznej se, o koho jsi ho zlomil.
A kdybych si chtěl u Sportexů vybrat tyčku na sumíky v délce 250 – 270 cm, co bys mi doporučil? (běžně bych lovil ryby 100 – 140 cm, ale s reálnou možností do 180 cm)
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:46 ® skwor reakce na …
-
PetrC> Kup si kaťánu a vybodni se na sportexy
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:40 ® PetrC reakce na …
-
osprey> děkuji a přiznávám, že souhlasím s tvým estetickým cítěním – hlavně nedrbat, že? Odolnost těchto prutů je skutečně vysoká a divím se, že je stav v takovém stavu v jakém je. Ale jeden kevlarák jsem zlomil, to ano… Bylo to tenkrát v pokoji, když jsem… Někde tu mám ještě pár úlomků.
Tyto pruty nejsou drahé. Jediné co jsou je to, že jsou skvělé. Nakonec co je Century Armalite? No? A že mám opět pravdu, že?
Nižší řady neznám.
Ti-boron znám, ale nemám. A dokud budu mít Kev, tak… I když, co se stane za týden, měsíc, rok, to nevím. No a Pepa? Je to sice nevyskákané kůzle (myšleno v dobrém), ale Pepík má dobrý vkus. To potvrzuji!
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:28 ® osprey reakce na …
-
PetrC> S tvým estetickým cítěním souhlasím. Taky mi to přijde těžké. Ale existuje nějaké dogma, že se jedná o nezlomitelný prut.
Pro mě jsou Sportexy dost drahé, ale docela se mi líbil jejich nový levnější počinek Black Stream. Kdyby ho měli ve 270 cm do 80 g, šilhal bych po něm.
Věci jako Ti-boron leží mimo můj dostřel. Ale Pepa Čadek se do něj možná nedávno zahleděl.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:27 ® PetrC reakce na …
-
gomz> nevím jak to kolega vondras myslel, ale tvrdit, že Sportex není za ty kačky, je opět naprosto mylná představa. Ale chápu, že subjektivní názor jedince Á nemusí být totožný se subjektivním názorem jedince Bé. No a jedinec Cé se opět se svým silně subjektivním názorem postaví na stranu těch, co tvrdí, že je Shimano věčné. No a jedinec Dé, tak ten…
A mezi námi, koupí sportexe se člověk tak nějak stává členem rodiny, která ví… Je to tak?
Mimochodem, podle mého je vrhací zátěž u prutů Sportex reálná. Na rozdíl od jiných.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:19 ® PetrC reakce na …
-
osprey> kevlarouhlíková série? To je ta s tím drsným povrchem blanku a vypadá jako by měla vyrážku, že? Tak ta je pěkně hnusná a na nic. To vím zcela jistě.
Kdyby tu šly posílat normální obrázky, tak bych byl konkrétnější, ale takto se musíš spolehnout na má pravdivá slova a věřit tomu, že mám opět pravdu.
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:07 ® gomz reakce na …
-
PetrC> nechci vam kecat do debaty, ale muj nazor je: vondras to myslel jako, ze sportex uz neni za ty kacky(proto asi ta moda).jinak jsem poridil sportexe lonsky podzim (vlacak)a krom delky(moje blbost) si nemam nac stezovat.gramaz do 20g.mam pocit, ze tato hodnota je trochu podcenena a prut zvladne i daleko vic(odhoz).
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 21:03 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Je fakt, že o sérii Kev Spin je v okruhu mých přátel pořád ještě zájem
reagovat - Úterý 27. října 2009 ve 20:17 ® PetrC reakce na …
-
regulus> mé občasné ozývání se není nic jiného, než si čas od času rýpnout s chutí sobě vlastní.
reagovatA ani tentokrát jsem nemohl odolat tak silnému pokušení.
- Úterý 27. října 2009 v 18:56 ® regulus reakce na …
-
PetrC> sem čekal kdy se ozveš
reagovat)
- Úterý 27. října 2009 v 15:37 ® PetrC reakce na …
-
vondras> ťuky, ťuky, ťuk… Halóóó, je tam někdo?
Už ses probudil?!
Jak to myslíš s módou u Sportexu? Nějak to nechápu. Jo kdybys napsal módní Shimano, tak neřeknu nic víc, než že Shimano je tak nějak za zenitem. No a kdybys napsal Dragon, tak ti zatleskám nejen dlaněmi, ale i chodidly. Tady by ses totiž nesekl.
Ale Sportex? Taková klasika, která tu s námi byla ještě za krále Klacka a ještě je a ještě bude a bude a bude…?! No nevím, nevím.
reagovat - Pondělí 26. října 2009 ve 21:30 ® vondras
-
trošku dražší a tužší myslím že za ty prachy se dají pořídit lepší moda sportexů už je pryč !!!??
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 10:00 ®
-
Mavep je dovozce: Tel. 581 735 461 Mob. 777 704 706 E-mail mavep@mavep.cz zatelefonuj, objednej, domluv se. Sice je někdy těžký se dovolat, ale tak už to jde snadno. Dovezou co si řekneš.
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 8:15 ® ollo reakce na …
-
skus mavep.cz
reagovat - Neděle 9. srpna 2009 ve 12:53 ® osprey
-
Zdar.
Něco se dá najít na braunstar.cz, dál je několik kusů řady Carat na stránkách vsenaryby.cz, něco je na rybarovy potreby.cz, prut Kev Pike jsem našel na musov.info.
No a konečně klasika, nejvíc by toho mělo být na stránkách dovozce: mavep.inshop.cz
reagovat