Chytej.cz

sportex necteno

9.8.2009 | frenki | 52.823 zobrazení | 87 odpovědí

Zdravím, neznáte náhodou nějaké webovky na vláčecí pruty SPORTEX v širším výběru. Díky moc.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 30. září 2011 ve 21:12 ® MATE BOBAN reakce na …

ešte ma napadá Cabela's Tourna­ment, čo je v podstate daiwa, teraz je za 40 dolačov http://www.cabelas.com/…inning-Reels|/pc/10479348­0/c/104760180/sc/1048375­80/Cabelas-Tournament-ZX-Spinning-Reel/732207.ut­s?WTz_l=SBC%3Bcat1047934­80%3Bcat104760180%3Bcat1­04837580

reagovat
Pátek 30. září 2011 v 9:54 ® xtr2007 reakce na …

BrulaKO> Hlavne nech sa Ti dari, brod opatrne :-) nech Ti toho TiBorona ohnu az po korok a daj vediet vysledky. Kedy ides?

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 16:57 ® BrulaKO reakce na …

xtr2007> Daiwa Certate + Penn Atlanis jako zalozak a vemu asi i toho Zylona co mas ty

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 16:16 ® xtr2007 reakce na …

BrulaKO> Presne Ti to poviem – pretoze musis mat navijak, na ktory sa mozes 100% spolahnut (ci ho namocis, alebo bude mrznut, budes zdolavat velku rybu v silnom prude, za ktorou nebudes moct ist, ked ho polozis do piesku, na suli ho roztocis, …). Ver mi, ze v tom Mongolsku alebo za severnym polarnym kruhom Ti bude uplne jedno, ci ten navijak ma 20 rokov zaruku, alebo ma na cerveno nastriekane telo. Jednoducho to musi byt navijak, ktoremu veris, ze tie 2 tyzdne tam vydrzi. Lebo sa kludne moze stat, ze Ti na nom nieco odide a v tej stepi Ti to nikto nevyreklamuje. A mozes tam potom oberat akurat tak ribezle a nie chytat ryby. Argumentovat nahradnymi navijakmi a pod. je tiez pri takychto cestach zcestne, ked pri baleni batoziny si obmedzovany vahovymi limitami leteckych spolocnosti. Pozeraj navijaky s vyssou brzdnou silou, napr. Daiwa Certate (aspon 3500), Stella, Twinpower SW 4000 PG, … a pod.

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 15:59 ® BrulaKO reakce na …

xtr2007> proc myslís,ze bych mel kupovat navijak za 400 ecek,az mi da na nej nekdo 10 let zaruku, fajn koupim ho.Ja predpokladam, že kdyz sportex za 5 let zlomím, že dostanu novej v cene je urcite pridana hodnota,pro tyhle situlace, myslím,že to delaj i jine firmy.Ted mi rekni,kdyz dojebu Stellu nebo Brazino,jak mi daj novej navijak.To je stejne zajimava politika nekterych vyrobcu, jo japonci jsou vychcany.

osprey> nevim,cena jeste prijatelna,musel bych to nekde porovnat,osahat si to

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 14:34 ® xtr2007 reakce na …

BrulaKO> Chytal som aj lososy, aj tajmenov, pouzival som Sportex Carat Spin 4 (275 cm, 65 g) a Sportex Kev Pike (275 cm, 40 – 80 g). Ten TiBoron budes mat krasny luxusny prutik, pokial teda na nom nechces hadzat v Mongolsku mrtvu rybu. Bavime sa o klasickej privlaci. Ostatne Ti velmi dobre napisal Osprey, je rozdiel, ci mas na zdolavanie priestor alebo nie, ci mozes sledovat vacsiu rybu po brehu a pod. Navijak mam na tom Shimano TwinPower FA 4000. Podla moznosti s navijakmi prilis neexperimentuj :-) ak uvazujes o love tajmenov alebo lososov, urcite najdes 300 – 400 eur na normalny navijak = Shimano alebo Daiwa. To ostatne je vabank :-)

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:49 ® osprey
osprey

BrulaKO> Red není na brutální nálož, ale mám ho už několik let, ovšem s tím, že mám i jiné navijáky. Letos dostal příležitost zlikvidovat sám sebe na bolenech (nához 60 m a fofrem namotat, to samé furt dokola). Celkem to ustál. Když se ale teď pral s kaprem přes 80 cm, cívka se vykláněla z osy a brzda opravdu měla menší problémy.

Zauber je ale výrazně lepší. V takovém tom smyslu že je poctivěji udělaný.

Záměr koupit Penna není špatný, kdyby byl ještě Made i USA, určitě by vydržel fakt hodně. U těch čínských jsou prý dost velké kusové rozdíly. Někdo si stěžuje, ale třeba kolega Prutos má Číňana (Slammer 360), dává mu neskutečný kouř a nemůže si ho vynachválit.

A co Daiwa Caldia z UK?

reagovat
Čtvrtek 29. září 2011 v 11:22 ® BrulaKO reakce na …

MATE BOBAN> podlehl jsem masazi o tom jak je skvelý RedArc, že za rozumný peníze dostanu kvalitu,jak mi ten navijak bude slouzit minimalne 3 sezony a ja ho oddelal za 3 mesice,nehlede na to,ze i pres kovovou konstrukci a udajnou skvelou mikrobrzdu,cemuz se lze jen smat protoze,schopnost tohodle navijaku brdit velkou rybu je naprosta utopie, v Blinkeru byly asi nality,kdyz ten navijak oznacily za top vlaceci navijak,spro redarc=zauber neni to tak?Ze zadni brdou nechci nic.Proto jdu do Pennu,jsem rozhodnutej.Jinak diky za nazor

reagovat
Středa 28. září 2011 ve 22:22 ® MATE BOBAN reakce na …

odpalit twina za 6-tku by mi bolo moc luto, radšej zaubera, alebo zobrať 3 kusy nejakeho bežného navijaku za tisku, tak to robí kamarát a je spokojný, berie jaxony so zadnou brzdou, tie mu vraj vzdržia dlhšie

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:56 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Pocitově je při točení o něco lepší ten Twin. Jednou se tady ale řešilo, jak který cajk obstál v Mongolsku a z levnějších navijáků na tom byl velice dobře ten Zauber. Snad se ještě někdo ozve.

Takový nenáročný držák je Slammer od Pennu, ale velikost 360 je možná malá a 460 už je těžká jako kráva. A pamatuju, jak když Mongolsko začínalo, tak tam majitelé Ingolu chytaly s těmi černými Aery od Shimana a potahali toho mraky…

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:48 ® BrulaKO reakce na …

osprey> na ten TwinPower jsem koukal na Tropiku ,maj ho tam v akci pod 6000 kacek,na ten Atlanitis jsem taky koukal a neni ani moc tezkej na to,ze to je Penn,to jsou nakupy na nic kdyz si s tim nikde nemuzes zatocit,ale asi Penn snad byly cinani poctivy

reagovat
Středa 28. září 2011 v 18:25 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Já myslím, že ten TiBoron stačit bude. Z navijáků si celkem pochvalovali Zauber nebo by mohla fungovat Caldia, TwinPower (teď ho do 6000 seženeš), Penn Atlantis. Hlavní problém bych asi neviděl v rybě jako takové, ale v tom, do jakého proudu ti vleze a jestli ji budeš moci sledovat po břehu.

reagovat
Středa 28. září 2011 v 15:32 ® BrulaKO reakce na …

jakou gramaz vlacaku by jste vzali na lososy,tajmeny,bude stacit TiBoron TB 2795(55–90gr)?Sice se mi kroutí peněženka,ale vybral jsem ho proto,že ma jeste prijatelnou celkovou vahu prutu,nebo by stacila mensi gramaz neco do 70gr.Co naviják velikost,staci velikost 4000,cim by jste osadily ten tiboron,navijak do max 6000 tisic kacek,aby to byl drzák, ale zase nevazil pul kila.diky

reagovat
Pondělí 2. května 2011 v 0:19 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Jo, je to i otázka peněz. Pokud jde o sumčák, koukni na nový Carat Zylon. Ale je to drahé. Při poslání z Německa asi za 5000,– Kč.

reagovat
Neděle 1. května 2011 ve 23:59 ® BrulaKO reakce na …

osprey> tak black sel na duhaky a Saphir 2 je stikač jak vyšitej.Ještě sumčak na přivlač tam bych to viděl taky na blacka, pak potřebuju něco na smáčky,ale tam to asi nebude o sportexu

reagovat
Neděle 1. května 2011 ve 23:46 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Dál navrhuju, aby ses hluboce zamyslel, jaký další prut potřebuješ a jeho potřebu si filozoficky zdůvodnil. Následně bude třeba vybrat konkrétní model.

reagovat
Sobota 30. dubna 2011 ve 23:28 ® BrulaKO reakce na …

osprey> SPORTEX Saphir 2 je doma co radíš dál? :-))

reagovat
Sobota 12. března 2011 v 10:30 ® BrulaKO reakce na …

Char> Tak jsem ho pujcil přítelkyni aby se s ním pomazlila, svlékla ho s oblečku, upozornoval jsem, že musí jemně a šetrně, k pořadnemu otestování, že dojde až v pruběhu sezony,pak ho postav.. ee pardon sestavila… Jestli ten tvůj cynismus, nezpůsobuje jiny typ abstinence anebo oba dohromady…

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 ve 21:54 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Tak se tu na nás vždycky s důvěrou obrať. My ohrabem každý kus rybářského cajku, na který dosáhnem. Když nedosáhnem, necháme si ho podat:-))

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 18:06 ® BrulaKO reakce na …

osprey> nedávno někde na jakesi tv stanici, zveřňovali statistiky co se nejvic prodáva přes eshopy a zaroveň nejméně prodává v kamenných obchodech, rybářské potřeby jsou na prvním místě! V okolí mám 4 rybarske potřeby, kde krom low-endových ležáku v obchodě nic jineho nekoupíš.Otázka je kde si můžu prohlédnou nějaký to načiní, buď teda jezdit jako magor od obchodu do obchodu, což je nesmysl.Jedna možnost je třeba rybařská výstava,ale to je jaksi taky z ruky a navíc není čas a další možnost je si to poslat právě přes eshop s tím, že to můžu do 14 dnů vrátit,což za ztrátu 2× poštovného a čekaní na vrácení peněz není zrovna taky ideal, stat se může cokoliv. Takže tady platí dobrá rada nad zlato víc než kdekoliv jinde.

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 9:53 ® sethy reakce na …
sethy

hecht> chválím :->

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 0:46 ® hecht reakce na …
hecht

sethy> a proč si myslíš, že jsem koupil TORO. Protože když budu bezrybka, budu koukat jek mu to sluší, jak se to hezky točí a tak :-))

reagovat
Čtvrtek 10. března 2011 v 0:00 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> tož ale když nic nebere, kochám se aspoň prutem ;-)

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 23:58 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Zjistil jsem, že u vody je to jedno. Koukám na vodu, ne na prut. Ale fakt je, že i vzhled prodává a výrobci by se občas mohli zamyslet.

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 23:15 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> A jak to pak řešíš u vody? Já sundám brýle a pohoda…

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 23:02 ® osprey reakce na …
osprey

BrulaKO> Hlavně nešahej na nové Sportexy Saphire. Ty totiž navíc i dobře vypadají.

A pokud jde o tu ptákovinu se zavíráním očí – ono dost lidí, co ten prut (Black Stream) vidí, je pak vůči němu zaujatých. Ale koupil jsem si teď něco hodně podobného, akorát za poloviční cenu (samozřejmě ne os Sportexe). Taky je lepší se na to moc nekoukat, ale pocitově je to OK.

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 21:28 ® BrulaKO reakce na …

Char> každemu hrabe jinak, zima je dlouha :-))

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 21:14 ® BrulaKO

osprey> to je pí..:-))

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 21:06 ® Char reakce na …
Char

hecht> se necham vyfotit s klackem a dám si velkou fotku nad postel a každej večer budu vzpomínat jak to bylo kráááássnýýýýý.....

reagovat
Středa 9. března 2011 ve 20:49 ® hecht
hecht

Char> hele, nepsal jsi včera něco o tom, že budem jenom koukat :-))

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1