Chytej.cz

dvojí metr necteno

5.8.2009 | lubos 10 | 2.271 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Proč na hraničních řekách platí dvojí metr?(Morava) SK lov 24h CZ 03h-24h
zavážení povoleno zakázáno přivlastnění ryb 2ks 1ks atd…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:14 ® Prutos reakce na …
Prutos

kamos007> Je. Potkávám je docele často.Ovšem jak kde.

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:05 ® kamos007 reakce na …
kamos007

Prutos> RS ona ještě nějaká je? já byl kontrolován letos jen jednou!!!!a to jsem na rybách furt.

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:03 ® Prutos reakce na …
Prutos

hraji> Jací naši RS? v životě jsem tam žádného nepotkal… Co se házení do půlky toku týče…blbě vidím, špatně se mi odhadují vzdálenosti .-)

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:35 ® hraji reakce na …
hraji

Tak tam je to dost problematické, a naši RS tam dělají docela dusno, zcela zbytečně. Oni rakušani v tom úseku stejně nic nenasazují, takže všechny ryby jsou stejně české

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:00 ® regulus reakce na …
regulus

hraji> tak to jsem docela možná loni pytlačil v Rakousku, vono tam nebylo napsaný jestli je to ještě Jižní Morava nebo Niederöstereich a nebyl jsem sám. Kdo se má orientovat jestli je momentálně „čára“ až kus za řekou nebo v řece. :-)) )

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 13:51 ® ala reakce na …

hraji> Takže ho i přesto, že je na území ČR bude kontrolovat RS ze Slovenska? To trochu blbost, ne? Není to spíš myšleno tak, že za polovinou toku je to jiný revír, a on tedy vlastně pytlačí?

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:24 ® hraji reakce na …
hraji

Omyl, předpis zakazuje na hraničním toku nahazovat za půlku řeky, respektive dovoluje lovit pouze do půlky řeky. Samozřejmě to ustanovení je úsměvné, protože je jen těžko kontrolovatelné, ale platí. Takže je jedno kde rybář sedí, důležité je, kam nahazuje.

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:13 ® ala reakce na …

hraji> Za předpokladu, že poletí s nástrahou, tak potřebuje pas a jinou povolenku. V případě, že zůstane sedět na místě, tak rozhodně neopustil republiku a zákony se nemění. Nic jiného z toho neplyne. Ovšem přechod hranice mimo vyznačený přechod, smí se to vůbec?

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:19 ® hraji reakce na …
hraji

Čili z toho vyplývá, že nahozením za půlku řeky jsi porušil zákon, ne že se na tebe vztahuje zákon druhého státu

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 8:36 ® kamos007
kamos007

čili z toho vyplává že jak hodí za půlku řeky může chytat 24 h:-D

reagovat
Čtvrtek 6. srpna 2009 v 8:29 ® ala

Když přejedeš hranice, tak se prostě mění zákony a hranice je uprostřed řeky.

reagovat
Středa 5. srpna 2009 ve 22:11 ® hraji
hraji

Protože každý ze států má své vlastní zákony a předpisy. Co je na tom k nepochopení? A lov v CZ je od 04 do 24, ne od 03 jak píšeš.

reagovat
Středa 5. srpna 2009 v 16:46 ® Libor
Libor

jinej kraj, jinej mrav.

reagovat