Chytej.cz

štiky necteno

31.7.2009 | stupy | 3.080 zobrazení | 11 odpovědí

Dobry den,chci se zeptat jake nastrahy na štiky mate osvětčene jestli Wobler nebo ja nevim.Jedeme pod stany na štiky tak doufam že budem mit uspěch.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 12. srpna 2009 ve 22:28 ® Planos

to mě dneska vzala už letos potřetí ta samá zubatá 55 napřed jointeda pak kopyto a pak shadrapa

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 21:45 ® Otavák
Otavák

No osvědčený je všechno: woblery,kopyta,ro­tačky,plandy,pe­ří…
Dneska mi například nejvíc bodovala rotačka Mepps Aglia 3 měděné barvy. Na wobler mi jedna zubatá nedobrala a kopyto dnes bez kontaktu. Na rotačku 3 štiky okolo 50,bolen 67 a mraky okounů, pak mi zubatá rozpůlila obratlík a meppska jí zůstala jako trofej.

reagovat
Středa 12. srpna 2009 v 17:19 ® kaprnak
kaprnak

ja nejradeji chytam na twistery a kopyta muzes si s nima vyhrat a maj vzdy neodolatelnej chod a je jich nespocet druhu a potom mam rad rotacky a casto opomijene plandavky

reagovat
Středa 12. srpna 2009 ve 12:48 ® Planos

nejlepší jsou Rapaly takovejch 7–13 cm )shadrapy,x-rapy,jointedy…)hod­ně štěstí

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 21:38 ® -zruseno

Anebo třpytky, těma nic nezkazíš. Na štiku tak vel. 2 nebo 3.

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 21:35 ® hraji
hraji

Když to vezmu s ohledem na tvé zřejmě omezené zdroje, navrhuji zkusit spíš twistry a jiné gumové nástrahy.

reagovat
Neděle 2. srpna 2009 v 0:29 ® regulus reakce na …
regulus

Robur> kdybys TÁPALA, ty sekretářko, je to baba, teda spíš žabec, ale tobě to ještě nedošlo :-)) )

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 16:24 ® sus1 reakce na …

osprey> Hele???sekretář­ky???nebudete to předělávat(web) pro teploty,že né??!!:-)) )

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 1:38 ® osprey
osprey

Robur: Čus, sekretářko:-))

stupy: Jo, wobblerem nic nezkazíš.

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 22:07 ® Robur
Robur

a kdybys tápal, tak napiš do všeobecné diskuse či přímo přívlačové.

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 22:06 ® Robur
Robur

no, to je otázečka, to ještě nikoho nenapadlo. Hele stupy, když najedeš na to horní logo chytej, tak se ti načte hlavní stránka, tam máš vyhledávač a do něj napiš štika. Najdeš hafo nejen článků, ale i fór. Např. články Zubatý svět od naši nové sekretářky:-D Ospreye. KLidně bych ti dal okdaz, ale takhle tě naučím hledat, a to bude přínosnější.

reagovat