Chytej.cz

kde je to co bývalo? necteno

28.7.2009 | Mega-Fish | 2.125 zobrazení | 9 odpovědí

Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.

Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 31. července 2009 v 19:04 ® mana01
mana01

Tak se zapoj, nadávat umí každý!

reagovat
Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:19 ® sus1

osprey> Dá se to říct slušně, je to sedinka.:-)) nebo respektive v sedince.

reagovat
Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:17 ® Mega-Fish
Mega-Fish

osprey -Dík za odpověd na to jsem se ptal

reagovat
Čtvrtek 30. července 2009 v 18:11 ® osprey
osprey

Jo, novinka bude.

Nová DVD jsou obvykle vrhána na předvánošní trh. Určitě nějaká vyjdou.

Nové video – nevím.

A na otázku „Kde je to, co bývalo?“ se mě raději neptej:-)) Slušně se to říct nedá.

reagovat
Čtvrtek 30. července 2009 v 0:16 ® regulus
regulus

Při čtení názvu fóra se mi vybaví zcela něco jinýho než při čtení komentáře k němu kde se bavíme v rozptylu pár let, já mám na mysli desetiletí. Nemyslím si, že by tento server nějak stagnoval, svojí nabídkou je čím dál tím lepší, ale připadne mi, že to je zcela paradoxně špatně, je toho víc co má nabídnout v oblasti multimédií nebo jak to nazvat, nicméně se z něj tím pádem vytrácí ta jeho „domáckost“ co tu byla dřív, spoustě lidí došel „pušný prach“, jsou tu jiní, je to prostě vývoj, který nezastavíš kdyby sis prst v p**** zalomil. Ber to jako tvrdou realitu, máš dvě možnosti, buď se přizpůsobit nebo rezignovat, je to na tobě. Kdybychom se já a i spousta dalších trápili tím co bylo před desetiletími a dnes už není, tak bychom sem asi nenapsali ani řádek. Hold je třeba se smířit se současností.

reagovat
Středa 29. července 2009 ve 22:43 ® Kubajs
Kubajs

Proč tohle píšou vždycky lidi jejichž nick(přezdívku)vi­dím poprvé a nikdy jsem jejich příspěvek neviděl,to nechápu

reagovat
Středa 29. července 2009 ve 22:00 ® petrcech
petrcech

přiznávám, že já bych to asi nedokázal, ani by se to nedalo číst:D

reagovat
Středa 29. července 2009 ve 21:59 ® petrcech
petrcech

kdybys nějakej článek napsal,bylo by to dobrý

reagovat
Úterý 28. července 2009 ve 22:42 ® Libor
Libor

babička i děda mi vždycky říkali že to co bylo už nikdy nebude, ale chceš-li videa a články stačí použít vyhledávač a najdeš jich tu spousty. Jinak taky můžeš zkusit nějaký sám napsat ať jich je tu ještě víc. Zdar

reagovat