Vyhledávání
kde je to co bývalo?
28.7.2009 | Mega-Fish | 2.125 zobrazení | 9 odpovědí
Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.
Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 31. července 2009 v 19:04 ® mana01
-
Tak se zapoj, nadávat umí každý!
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:19 ® sus1
-
osprey> Dá se to říct slušně, je to sedinka.
reagovatnebo respektive v sedince.
- Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:17 ® Mega-Fish
-
osprey -Dík za odpověd na to jsem se ptal
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 v 18:11 ® osprey
-
Jo, novinka bude.
Nová DVD jsou obvykle vrhána na předvánošní trh. Určitě nějaká vyjdou.
Nové video – nevím.
A na otázku „Kde je to, co bývalo?“ se mě raději neptej
reagovatSlušně se to říct nedá.
- Čtvrtek 30. července 2009 v 0:16 ® regulus
-
Při čtení názvu fóra se mi vybaví zcela něco jinýho než při čtení komentáře k němu kde se bavíme v rozptylu pár let, já mám na mysli desetiletí. Nemyslím si, že by tento server nějak stagnoval, svojí nabídkou je čím dál tím lepší, ale připadne mi, že to je zcela paradoxně špatně, je toho víc co má nabídnout v oblasti multimédií nebo jak to nazvat, nicméně se z něj tím pádem vytrácí ta jeho „domáckost“ co tu byla dřív, spoustě lidí došel „pušný prach“, jsou tu jiní, je to prostě vývoj, který nezastavíš kdyby sis prst v p**** zalomil. Ber to jako tvrdou realitu, máš dvě možnosti, buď se přizpůsobit nebo rezignovat, je to na tobě. Kdybychom se já a i spousta dalších trápili tím co bylo před desetiletími a dnes už není, tak bychom sem asi nenapsali ani řádek. Hold je třeba se smířit se současností.
reagovat - Středa 29. července 2009 ve 22:43 ® Kubajs
-
Proč tohle píšou vždycky lidi jejichž nick(přezdívku)vidím poprvé a nikdy jsem jejich příspěvek neviděl,to nechápu
reagovat - Středa 29. července 2009 ve 22:00 ® petrcech
-
přiznávám, že já bych to asi nedokázal, ani by se to nedalo číst:D
reagovat - Středa 29. července 2009 ve 21:59 ® petrcech
-
kdybys nějakej článek napsal,bylo by to dobrý
reagovat - Úterý 28. července 2009 ve 22:42 ® Libor
-
babička i děda mi vždycky říkali že to co bylo už nikdy nebude, ale chceš-li videa a články stačí použít vyhledávač a najdeš jich tu spousty. Jinak taky můžeš zkusit nějaký sám napsat ať jich je tu ještě víc. Zdar
reagovat