Chytej.cz

Ryby v Odře necteno

27.7.2009 | Vitil | 8.910 zobrazení | 25 odpovědí | upravit

Ahoj,nevíte někdo jake ryby jsou v řece ODŘE,Moravice nebo tak? díky

dfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvdfgk­sdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbdfgksdgjdflksbn, ddrbkvvvvvvvv­vvvvvvvvvvvvvvvvvvvgjsdf­gsdfbvvvvvvvvvvvvvvvvvvv­vvvvgjsdfgsdfb

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 27. října 2009 v 11:27 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

džigit> dobře jsi odpověděl, buď klidný.

reagovat
Pondělí 26. října 2009 v 18:55 ® džigit reakce na …

Tutan> A pán je zřejmě znalec… Vono toho v tom dolním úseku moc není,ale proti gustu… Tahle si mohl tázající taky najít,což myslím udělal.Jenže mu to neřekne nic o vodě.Já chtěl bý aspoň trochu nápomocný:-)

reagovat
Neděle 25. října 2009 ve 21:20 ® Tutan reakce na …
Tutan

džigit> http://chytej.cz/…/moravice-1/

Když už radíš, tak pořádně! Jinak to nechejme koňovi… ;-)

reagovat
Neděle 25. října 2009 v 11:12 ® džigit reakce na …

Tutan> přečti si pořádně dotaz.Já tam čtu i Moravice!!!:-/

reagovat
Sobota 24. října 2009 v 9:30 ® Tutan reakce na …
Tutan

Ciffik> sorry, chybí mi tam cosi

reagovat
Sobota 24. října 2009 v 9:29 ® Tutan
Tutan

Hora, ciffi… Ostruchu mám chycenou cca 3 roky nazpátek v Pustějově, samo, že haluzově ;-)

reagovat
Sobota 24. října 2009 v 9:25 ® Tutan reakce na …
Tutan

džigit> tohle patří asi jinam :-)

reagovat
Pátek 23. října 2009 v 10:04 ® džigit

K dotazu na řeku Moravici. Skoro celá je pstruhovka,mimo úsek Vítkov-Podhradí nad „hrázkou“/velký nesjízdný jez a nad dím je docela slušná voda/. Myslím,že není potřeba popisovat nejrozšířenější druhy ryb :-)

reagovat
Pátek 14. srpna 2009 ve 13:51 ® RADE4EK reakce na …

Možná bych šel níž,já na honculi vytáh 113 a 105.Kolega 107 a nad splavem u bečkárny další kolega 118.

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 v 0:05 @ Honzik737

Tak zitra vyrazim na Odru 5 nekde k mostu u Studenky-Nova Horka tak uvidime jestli se mi podari vytahnout prvniho sumce v zivote :-D

reagovat
Sobota 1. srpna 2009 v 10:41 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

mmommo> tak to mas asi sakra stesti chlape…tuhle rybku bych taky rad videl bohuzel ja za ni budu muset asi na jih slovenska abych ji bezpecne chytil…

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 21:37 @ mmommo

Ještě něco. Některé nepůvodní druhy ryb se můžou dosta do povodí například s násadou, plůdkem, jako nástražní rybičky. Viděl jsem před léty v plůdku amura dovezeného z Maďarska několik kousků jesetera asi tak 10–12cm. Tak se sem taky dostala střevlička východní apod.M.

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 21:29 @ mmommo

Ostrucha se v povodí Odry sice běžně nevyskytuje, ale fakt jsem ji chytil. Poznám ji bezpečně. Nejblíže jsem je pravidelně lovil na Bečvě kolem Hustopečí. Ještě mezi těmi druhy jsem zapomněl na Amura.M.

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 21:25 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Hora> sakra chlape si me predbehl…prave jsem si to tu procital, tak jsem si rikal ze mu napisu jestli si je jistej, ze je to podle me blbost a pak se koukam ze uz ses ozval

reagovat
Pátek 31. července 2009 v 19:33 ® Hora reakce na …
Hora

mmommo> ostrucha se na Odře taky vyskytuje? Nespletl jsi se náhodou? Máš její foto? Ještě jsem o jejím výskytu tady nikde neslyšel.Podle doslechu se vyskytuje na jihu Moravy.viz http://www.rybareni.com/…ostrucha.htm

reagovat
Pátek 31. července 2009 v 19:17 ® Kujawan

a co Odra 6 a 7? Kunín-Bernartice-Mankovice

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 14:19 @ mmommo

Zatím jsem v revíru 471071 Odra 5 chytil: kapr, karas stř.,lín, cejn v.,ostroretka, parma, hrouzek, ouklej,plotice, perlín, jelci tloušť, proudník a jesen-zlatá forma, sumec,štika, candát, okoun,úhoř, ježdík, ostrucha, pstruh duhový, mník a křížence kaprovitých ryb.

reagovat
Úterý 28. července 2009 ve 21:26 ® RADE4EK reakce na …

Tak jako každá ryba,mi jde o to kde.Jestli pod pstruhovkou v Odrách ,nebo kolem Kunína.Pochybuji,že by byli mníci třeba v Polance nebo u splavu na pískáčích.

reagovat
Úterý 28. července 2009 v 18:57 ® crazykapr
crazykapr

V tý řece jsou podle mě všechny obvyklé druhy ryb:D Jen se musí vědět kde… Mníci jsou podle mě u překážek a podemletých břehů…víc newim

reagovat
Úterý 28. července 2009 v 18:40 ® RADE4EK reakce na …

Kde se zdržují ti mníci,měl bych zájem,chytit si tuto rybku.

reagovat
Úterý 28. července 2009 v 17:29 ® jelen

v odře? amur,bolen,ka­ras,cejn,parma,su­mec,štika,okou­n,ježdík,hrou­zek,ostroretka,mník,ú­hoř,candát,plo­tice,perlín,ou­klej,lín,jalec,ka­pr stačí?

reagovat
Pondělí 27. července 2009 v 19:53 ® petrcech
petrcech

ne nejsem

reagovat
Pondělí 27. července 2009 v 17:50 ® vitil reakce na …

Si s OSTRAVY?

reagovat
Pondělí 27. července 2009 v 17:50 ® vitil reakce na …

petrcech> ty si s OSTRAVY??

reagovat
Pondělí 27. července 2009 v 16:00 ® petrcech
petrcech

netusim

reagovat