Vyhledávání
Značka GULL
29.12.2004 | ywan | 3.842 zobrazení | 14 odpovědí
videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. března 2005 v 11:45 ® ORIMP
-
Kamarat ma myslim ze famous spin,je to podobne ako diaflash,len o polovicu lacnejsie. Po jednej sezone extremov na Orav. prie. je v poriadku. Pouziva ho na gumy aj woblere. Predajcu mas v Kubine,tak sa nemas coho bat!
reagovat - Neděle 20. března 2005 v 9:20 ® mirmen
-
ywan: pěkný vláčáky ( Ugly stick) v cenách cca 1650 – 2000 Kč byly v nabídce PSK (dovozce Shakespeare). Mě osobně sedí v ruce líp než Shimana best master apod. Do Gull expozice jsem ani nenahlédl.
reagovat - Neděle 20. března 2005 ve 2:36 ® kokoa
-
tie pruty stoja za nic. mal som take 2 ks a lame sa to ako nic. vyskusaj si namotat silon na drevenu lieskovu bakulu, to je nieco..
reagovat - Neděle 20. března 2005 v 1:00 ®
-
ywan:tie prúty som mal v rukách a celkom ma prekvapili. v dobrom. Mimochodom predajca,čo mi pruty predvádzal bol z Kubína…
reagovat - Sobota 19. března 2005 ve 23:38 ® ywan
-
teraz boli v Brne, ako sa Vám pozdávali?
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 22:33 ® BigMike
-
Je to risk, ale asi bych do toho klidně šel. To spíš bych neriskl na dobírku objednat prut. Já vsadil na Cadox, 2,70, 5–15g, mám ho 2 rokem, za 1.300,– a jsem spokojen. Trošinku tvrdší ve špičce, ale já to tak mám rád.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 v 19:13 ® mirmen
-
Ještě doplním – specifikace obchodních podmínek pro dodávky na Slovensko je na titulní straně webu. Narazil jsem na ně při hledání levného vláčecího prutku pro kolegu, který začíná. No nekup to
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 v 19:08 ® mirmen
-
www. braunstar. cz ( zajímavé jsou ceny Berkley a Mitchell)
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 v 17:34 ® HaD
-
ywan: v odkazech si nic vyhovujícího nenašel?
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 14:22 ® ywan
-
Skuste mi poradit nejaky dobry internetovy obchod. cesky alebo slovensky to je jedno. objednam si radsej nieco na dobira
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 13:56 ® jiris
-
ywan – tu kopii jako david sem taky viděl, a řek bych, že za tu cenu to byl dost dobrej klacík. Je jen na tobě zda to riskneš či ne. Kdysi gull býval............., ale vypadá, že se dost rapidně zlepšil.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 v 11:10 ® HaD
-
Já jsem nedávno viděl od Gullu prut, který je téměř dokonalou kopií prutu Diaflash od Shimana. Stojí cca 2000 a vypadá pěkně, i akce se zdá být dobrá. Ale bál bych se do toho jít. Taky sázím na osvědčený značky a mockrát jsem se už přesvědčil o tom, že: „nejsem tak bohatej, abych mohl kupovat levný věci“.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 v 10:47 ® mirmen
-
díval jsem se na některé internetové obchodní slevy a ZNAČKOVÉ PRUTY se dají koupit o 10–30% levněji. Berkley skeletor o cca 1000 Kč levněji, Mitchell za ceny 1100–1500 Kč apod. Nešel bych do Gull (a různých polských a kdovíjakých značek), mám-li možnost koupit léty prověřenou kvalitu za cenu stejnou nebo jen o něco málo vyšší.
reagovat - Čtvrtek 30. prosince 2004 v 10:31 ® xycht
-
Já jsem konzervativní a věřim odzkoušeným věcem takže bych do toho nešel. ale zkusit to můžeš
reagovat