Vyhledávání
Bordel ve výbavě
23.7.2009 | Beebo | 5.307 zobrazení | 35 odpovědí
Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. července 2009 v 0:01 ® Beebo reakce na …
-
jj, asi by to chtělo zpracovat nějakej technologickej postup nebo aspoň manuál. Naposled jsem uklízel tašku, když se na mě po rozepnutí zipu vyrojilo hejno masařek z vysypaných červů
reagovat - Čtvrtek 23. července 2009 ve 23:50 ® Libor reakce na …
-
mě to občas donutilo uklidit, když už jsem nevěděl , kde co mám…, snažím se v tom dělat systém, ale jelikož o tom ještě Robur nenapsal detailnější článek, moc mi to nejde…
reagovat - Čtvrtek 23. července 2009 ve 23:48 ® Sander
-
Beebo > ne tak docela, já si u vody o uklízení nic neříkám :o)) Nemám si tudíž doma co vyčítat .o))
reagovat - Čtvrtek 23. července 2009 ve 23:45 ® Beebo reakce na …
-
…a neni síla, která by tě donutila a stokrát u vody si říkáš: „až přijdu domů…“ , jj to znám
reagovat - Čtvrtek 23. července 2009 ve 23:33 ® Sander
-
Ano, říkám si to také. Už patnáctým rokem. Neuklidil jsem rybářský cajk ani ve velkém šupleti pod postelí, ani na policích, o kufru auta raději nemluvě, natož o batohu…
Semtam mám takové uklízecí cukání v zimě, ale snadno jim odolávám.
reagovat