Chytej.cz

Bordel ve výbavě necteno

23.7.2009 | Beebo | 5.308 zobrazení | 35 odpovědí

Taky si už delší dobu říkáte, že si konečně přendáte věci do nový tašky abyste to nemuseli nosit po kusech anebo že si konečně přeberete, uklidíte a vyházíte z tašky všechen ten bordel a krámy, který s sebou taháte zbytečně? Zrovna nedávno jsem se nad tímto docela vážně zamyslel a stejně to všechno tahám dál. Prostě neni chuť a když chuť přijde, tak jdu radši na ryby a to už pak zase „nemám čas“ a tak je to furt dokola…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 1. února 2010 v 19:14 ® Dawee reakce na …
Dawee

přšsně tak, já kdybych si ve vercajchu udělal ordnung tak nenajdu nic :-D

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 11:14 ® rolf2151
rolf2151

Pořádek je pro „blbce“inteligent zvládá chaos.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 ve 20:15 ® tucnak11
tucnak11

Ja nemam neznašim to.Přyjdu s ryb tak vybalim se a prvni sušim voblery třpytky čistim prut a očka a v klidu mužu spat co se jedna ogara tak ve vestě měl ještě sušene nastražni rybky a plno krmeni jak na prutě tak v autě plus rozhazane plesnive pařene rohliky.

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 19:22 ® Char
Char

Bordel v rybařině nemám jen takovej malej organizovanej nepořádek, něco doma ve sklepě, trošku ve skříni v pokoji, druhá část se válí na chatě po různých místech, často se bohužel stává že to co hledám doma je na chatě a opačně.:-O

reagovat
Čtvrtek 28. ledna 2010 v 16:20 ® Libor
Libor

Dnes jsem si přebral nějaké wobllery, porovnal, popovídal jsem si s nima, slíbil jsem jim že je v další sezoně vykoupu a že jim možná z výstavy přivezu nějakého nového kamaráda. Teď v zimě je na takové věci příhodné období.

reagovat
Úterý 18. srpna 2009 v 9:23 ® candatek
candatek

to bych musel uklizet furt:)

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 14:22 ® sears.13
sears.13

Každá maličkost má svoje místečko. S mojí sklerózou je to občas stejně prd platné :o}, protože nevím kde to místo zrovna je. Mám rád ve vercajku přehled a pořád to nějak přeskupuji a manželka držkuje co zase s těma mouchama a woblerama dělám. Kam se zase ty třpitky snažím nacpat. Vždyť to zítra zase budeš předělávat až si koupíš něco nového a nebo když něco urveš. Prostě si rád hraju a baví mě to :o}

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 v 11:55 ® Swoop
Swoop

asi bych s tím měl taky něco udělat :-)

reagovat
Pondělí 3. srpna 2009 ve 20:28 ® -zruseno

já jsem od mamky dostal příkaz uklidit skříň s náčiním, mám do konce prázdnin co dělat:)

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 21:29 ® dedacek reakce na …

HaD> kolik je vstupné do garáže bordelu?

reagovat
Pátek 31. července 2009 ve 21:20 ® vondras

můj kamarád má fakt bordel v tašce je tam namíchaný snad všechno já zas ne všechno má svoje místo a to mi umožnuje brát ssebou skutečně jen věci určené k danému lovu a tak vím že když něco potřebuji že to tam najdu !!!?

reagovat
Pátek 31. července 2009 v 15:58 @ zemekf

Ordunk v batohu dělám na rybách, většinou způsobím eště větší chaos než tam je.

reagovat
Čtvrtek 30. července 2009 v 19:56 ® HaD reakce na …
HaD

regul and robur: jasně a pěkně to nese :-D

reagovat
Úterý 28. července 2009 ve 20:18 ® Marfi69
Marfi69

To je zajímavý… jako bych to psal já!!! .-)

reagovat
Úterý 28. července 2009 v 18:07 ® -zruseno reakce na …

ZANDER> Sem na tom stejně.

reagovat
Úterý 28. července 2009 v 15:11 ® ZANDER
ZANDER

tak já mám v prutech celkem pořádek, ale v nástrahách je to podstatně horší, při výměně nástrahy se nezabívám do který krabičky patří tak ji prostě hodim do krabičky která je poruce, tak v tom mám někdy slušnej bordel, ale jednou za čas když už se v tom hodně nevyznávám to všechno vysypu na hromadu a hraju si na Popelku a třídim to zas zpátky, a takle to jde pořád do kola =)

reagovat
Úterý 28. července 2009 ve 3:26 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> a HaDová o tom ví, že máš v garáži bordel??? :-)) )

reagovat
Úterý 28. července 2009 v 0:00 ® Robur
Robur

Hade, ty máš v garáži bordel:-D ?

reagovat
Pondělí 27. července 2009 ve 22:58 ® dedacek reakce na …

HaD> můj vnuk. Hledá výbavu na ryby na chalupě ve třech místnostech a na dvou chatách. Zásadně má všechny udice zamotané neb utržené. Když takto použije svoje udice tak si půjčí moje nebo strejdovo vercajk. Pak musím přijít já provést údržbu a chytá se dál.

reagovat
Pondělí 27. července 2009 v 15:38 ® HaD
HaD

Docela rád bych věděl, jestli mě může někdo trumfnout. Kdo zná mojí garáž potvrdí :-D ;

reagovat
Pondělí 27. července 2009 ve 12:30 ® Beebo reakce na …

kup dálniční známku a cena vozu půjde ještě výš :-)

reagovat
Neděle 26. července 2009 v 10:25 ® Sander reakce na …
Sander

rgb23 > njn, ještě vyluxovat a auto hodně stoupne na ceně :o)

reagovat
Neděle 26. července 2009 v 1:00 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Sander> tak to potěší:-(( , taky už mě pár těhle úklidů potkalo.

reagovat
Sobota 25. července 2009 ve 21:31 ® 

rybarina je asi to jedinne v cem bordel nemam :-D D

reagovat
Sobota 25. července 2009 v 19:57 ® Sander
Sander

Tak níže zmíněný bordel v autě už mám uklizen. Ale ne mojím přičiněním. Nějaký hajzl mi pomohl.

reagovat
Sobota 25. července 2009 ve 14:55 ® Prutos
Prutos

Rybařiny mám spoustu, je všude kam se podívám.Ve skříni, na skříni, na okně, na stole, na koberci, pod postelí a bůhví kde ještě. Mám v ní neuvěřitelný bordel a nehodlám na tom nic měnit. Sem tam se stane , že něco nemůžu najít…ale ani to mě nedonutí :-)

reagovat
Sobota 25. července 2009 ve 14:47 ® Klon
Klon

Já to ani neřeším.každou chvíly člověk potřebuje chytat jinak nebo jede na jiačí vodu,kde zas bude potřebovat tohle…Já tahám vše,ale musím dodat,že mám vše hezky urovnané a na místě kde to má být…Několikrát sem viděl jak kamarád hledá blbou čelovku a věřte že věc začnete hledat až když jí nevíc potřebujete…

reagovat
Sobota 25. července 2009 ve 12:12 ® Robur
Robur

Libor, dvě slova:-D Hrablo na sníh, tak vlastně 3

reagovat
Sobota 25. července 2009 v 8:39 ® Zlejšek
Zlejšek

Hehe, tak tohle asi řeší každej. Několikrát jsem se o debordelizaci pokoušel, ale pro člověka chytajícího každý den jinou metodou je to asi nadlidský výkon.

reagovat
Pátek 24. července 2009 v 0:48 ® rgb23
rgb23

Beebo> tak ty červy a masařky znám dobře, většinou zapomenuté někde v báglu nebo autě:-) jinak u vody s tím problém nemám, pokaždé si beru jen to co si dopředu nachystám a přehodím do tašky podle toho jestli jdu vláčet, feederovat nebo s plavajdou. Spíš než s přebytkem věcí mám naopak problém, že to důležité zůstalo někde doma v jiné tašce:-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1