Chytej.cz

Soukromníci bachaři. necteno

29.12.2004 | rybar11 | 2.551 zobrazení | 8 odpovědí

Velice mě pobavil rybářský řád na soukromé vodě štěrkovně Koblov (kousek od Ostravy). Říká se v něm, kdy se můžete vzdálit od vody! Když dám 1400 za povolenku, tak si chci užít dovolenku. Můžete odejít pouze od 8:00 do 12:00 dopoledne! Pokud za Vámi přijde návštěva tak Vám musí být povolen její příchod. Jak nepovolí, tak manželka pojede do Mělníka, Buďejovic zpátky s nepořízenou­.............­.......

Přikládám ho jako důkaz lidské blbosti:

Je povoleno:
sonar, vyvážka, nástrah, zakrmování. rybolov na tři pruty. chytání kaprovitých ryb pouze na jednonávazec s háčkem bez protihrotu. Neplatí pro odlov sumců. Sumce je možno chytat klasicky nebo z loďky na vábničku. Je povoleno přivlastnit si všechny případné ulovené sumce a to bez ohledu na míru. Nástražní ryba na sumce musí být min. 35 cm. přechovávat ryby, ulovené v noci, k účelu focení pouze ve vacích.

Je zakázáno:
chytání štik a candátů odepínání na nafukovacích matracích a jiných nevhodných podložkách. používat podběrák menší než 60 cm v rameni. přísný zákaz manipulace s pruty osobám, které nemají zakoupenou prodejku k rybolovu. V případě porušení bude držitel prodejky, jenž nechal manipulovat s pruty, okamžitě a bez náhrady vykázán od vody. rybáři v daném sektoru nesmí omezovat případné rybáře v jiných sektorech.

Povinnosti rybáře:
v případě, že rybář zavěsí vlasec do vázky (s rybou nebo bez) musí vyjet na vodu a odháčkovat jej. při ukončení rybolovu je rybář POVINEN v prvé řadě stáhnout veškeré pruty a následně ostatní věci. odevzdat prodejku při ukončení rybolovu

Zákazy:
zákaz vodění psů. návštěvy pouze po dohodě s majitelem. v případě poškození nebo zničení užívaných věcí, je povinen uživatel nahradit vzniklou škodu. vzdalování se s místa loviště (nákupy, dovoz pitné vody atd.) pouze od 8,00 – 12,00. Případné vyjímky po dohodě s majitelem. opuštění stanoviště: na chatkách se opouští stanoviště vždy v sobotu do 12,00. Pod bivaky a karavany se opouští v daném dnu nejpozději ve 12,00.

V Ostravě 20. prosince 2004

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 31. prosince 2004 v 9:46 ® HaD
HaD

asi nešel

reagovat
Pátek 31. prosince 2004 v 9:27 ® rybar11

HaD Právě jsi mi připomněl scénku z Vesničko má středisková. Tak víš co, Karle? Jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium ať víš do čeho jdeš. Ještě řekni, že by jsi na tu vodu šel chytat. Neříkej mi, že si necháš diktovat v kolik máš jít na nákua a na oběd.....

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 22:55 ® HaD
HaD

DEATH: na nástražní rybu 35 cm a víc se snad ani candát chytit nedá a u štik to taky moc častý není (za ty leta co chytám sumce na velký nástražní ryby jsem ještě záběr od štiky neměl)

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 22:52 ® HaD
HaD

Je to soukromá voda a tak si tam můžou nastavit pravidla jaký chtějí. A komu se to nelíbí, tak může chytat na svazovce nebo na jiný soukromý vodě. Jo, něco jinýho by bylo, kdyby ty pravidla poskytovali až po zakoupení povolenky, ale takle víš do čeho jdeš.

reagovat
Čtvrtek 30. prosince 2004 ve 20:53 ® DEATH

Rybar11-Můžeš mi vysvětlit,jak se pozná,jestli chytáš sumce a ne štiky nebo candáty???

reagovat
Středa 29. prosince 2004 ve 20:45 ® rybar11

Jo adresa jewww. rybolovkoblov. cz Aby někdo neřekl, že kecám!

reagovat
Středa 29. prosince 2004 ve 20:38 ® ywan

ty kokso tak to su pekny k***i, alebo TOTALITA NA RYBNIKU

reagovat
Středa 29. prosince 2004 ve 20:32 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Hej,tak to je mazec. Tak to mě neprijde jako soukromy rybník,ale prijde mi to trochu jako jako Ghetto!A taky mi to přijde jako pořádnej trapas!

reagovat