Chytej.cz

Slepé rameno - Vltava u Libeňského mostu necteno

13.7.2009 | hulibrk | 3.397 zobrazení | 4 odpovědi

Zdravím všechny..víte někdo něco o slepém ramenu Vltavy u Libeňského mostu po pravé straně? Dnes jsem jel kolem a vypadá to tam pěkně..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 16. července 2009 v 15:12 ® hulibrk
hulibrk

Hm..tak jsem opět zavítal, bez úspěchu, ovšem cestou jsem potkal dva „rybáře“, nesoucí si sumíka mezi 60–70 cm. No děs běs..

reagovat
Středa 15. července 2009 ve 12:33 ® hulibrk
hulibrk

Tak jsem tam zasel a jenom s vlacakem..prosel sem to cely az k mostu v Holesovicich, trvalo mi to celkem ctyri hodinky a byla to dobra chytacka..mimo asi 20 ti okounů mezi 10–15cm přišel i tloušť 38, dvě štičky a kapřík chycenej za hřbet :X kaprů je tam spousty, ale rybářů taky..každej druhej jede na bóje a loví sumíky. Celkově se mi tam líbilo, vyrazím zas.

reagovat
Úterý 14. července 2009 ve 22:24 ® Bobertík
Bobertík

Párkrát jsem tam byl. Sumec se tam sem tam vyskytuje, ale už to není tak dobré jako dřív, jak jsem se dozvěděl od jednoho starýho dědy. Jinak je tam klasická ryby osádka a plno bílé ryby.

reagovat
Úterý 14. července 2009 v 8:04 ® Piranha
Piranha

Pokud to neni pristav nebo kotviste lodi, tak muzes.Nebo na co jsi se konkretne ptal.Koukal jsem se na mapach na ty ramena a na chytani to nemusi bejt spatny.Mozna sumcarina by se tam dala udelat nejaka.Jinak asi peknej ruch ze silnic.Ja radeji klidnejsi mista a ne aby mi nad hlavou jezdili tisice aut.

reagovat