Vyhledávání
Nejvhodnější naviják na težkou prívlač
12.7.2009 | M.S. | 11.555 zobrazení | 84 odpovědí
Mužete my poradi ktery navijak by byl nejvhodnejší na težkou prívlač.na woblery 10+ a woblery z velkymy lopatkami.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. září 2009 ve 22:57 ® Char reakce na …
-
osprey> no nevim, chce je prokládat 160+, to budou muset nasazovat hodně tučnejch kapříků aby narostly
reagovat - Úterý 22. září 2009 ve 21:07 ® osprey
-
Char: Ty právě rostou pro Pepu. Nevíš, jestli se mu budou dobře prokládat?
reagovat - Pondělí 21. září 2009 ve 22:44 ® Char reakce na …
-
pepa-č> pár štik tam je, dvě mi odooperovali smáčka, jinak na ně taky nevěřim, doby orlických štik jsou dávno prič a ty co přežívaj jsou moc vejký
reagovat - Pondělí 21. září 2009 v 19:32 ® reakce na …
-
harpunar> nejsou, ale takový detail mě nezastaví!
reagovat - Pondělí 21. září 2009 v 16:26 ® harpunar
-
pepa.č-To mi připomíná vtip,kterak Vasja vidí v pramici Ivana,jak řeže Nastěnku a řve-vesluj,vesluj,rychleji,vesluj!!!!I táže se Vasja:proč tak řveš Ivane a proč ji biješ?!Ale,Nastěnka bude rodit,tak spěcháme do porodnice!!!! Apropos,na Orlasu jsou ještě štiky?
reagovat - Pondělí 21. září 2009 v 10:07 ® reakce na …
-
osprey> veslování je moc důležité, až budu starej a nemohoucí, kdo myslíš, že mě bude vozit po Orlíku, abych chytal štiku 140+ za štikou 140+ a občas to proložil nějakou 160+
reagovat - Pondělí 21. září 2009 v 9:00 ® osprey
-
pepa-č: Člověče, já ti nevím, co bych s vystudovaným Volským Brodem tady na vsi dělal. Je tam sice ta hovězí tematika, ale poslední dobou jsem slyšel, že je to tam o čemsi jiném. Snad se tam učí veslovat nebo co
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:30 ® PetrC reakce na …
-
pepa-č> hele, raduj se, nešmíruj a nech realitu žití na jindy.
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:20 ®
-
Já vás vidím!!!
Už pilně pracuju, abych vydělal pro dceru na studia na Oxfordu, aby nemusela v neděli večer dřít
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 23:10 ® PetrC reakce na …
-
osprey> já vím, spíš než pijan je veselým novopečenáčovým taťkou! Přejme mu to!
Tý jofka, on je doma sám? A jéje, neměl bys za ním skočit a dohlédnout, aby si vopucoval zuby a nešel spát v pantoflích?
Myslíš, že ne? Pokud je alespoň trochu jak si myslím (přitom vím kulový), tak by mu Dlouhá třída v Praze připadala široká jako osmiproudá dálnice – soudím dle sebe když jsem zapíjel syna. Ještě teď mi brní jazyk…
reagovat - Neděle 20. září 2009 ve 22:46 ® osprey
-
PetrC: On takovej pijan není. Ale otcem je poprvé a doma sám, jen s tasmánskými čerty…
Stejně si myslím, že natolik, aby nedokázal nahodit Ambassadorem, se asi nezlískal.
reagovat - Neděle 20. září 2009 v 18:05 ® PetrC reakce na …
-
osprey> také mě děsí, že bych ti měřil bazální teplotu. Co za minutu, za zlomek vteřiny by tvá teplota dosáhla na jinou hodnotu. Já ti nevím, když na to pomyslím… Nechci raději domyslet.
Už to víš? Možná také něco tuším. Kdybychom dnes dali šťastnému otci wobbler do ruky a řekli mu běž pořád rovně, tak… Tak těch 20 000 neudělá ani kdyby. Tuším správně?
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 23:46 ® osprey
-
PetrC: Děsím se, že by ses tou věcí pokusil změřit teplotu mě. To trauma, znát svoji teplotu na 7 des. míst a vědět, že už za minutu to možná nebude pravda…
Ale možná vím, proč pokud budeš utíkat, těch 20 k otáček neuděláš
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 17:39 ®
-
Věda kráči kupředu
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 15:18 ® PetrC reakce na …
-
ESOXBOY a osprey> kluci, to je fakt. Měřili jsme infračerveným teploměrem teplotu ložisek na cívce MP a naměřili 211,2547115 °C. A u jedné kuličky byla teplota 220,2549832 °C. Naštěstí to byla lokální záležitost jenom této jedné kuličky. I kdyby jsme měli přesnější vercajk, nebyly by údaje o moc jiné.
A otáčky? 25 000 za minutu není žádný problém! Samozřejmě, pokud budu s nástrahou utíkat, tak takové otáčky nikdy nedosáhnu. A proč? Tak to tedy nevím, to se přiznávám. Ale pokud nahodím, což osobně praktikuji a doporučuji, není problém cívku hravě roztočit na těch 20 000. A proč? No protože proto.
A obráběcí stroj? Jasně, tam je chlazení na obráběném materiálu a obráběcím nástroji nutností. A proč? Tak to tedy nevím, to se přiznávám.
reagovat - Sobota 19. září 2009 v 11:58 ® osprey
-
ESOXBOY: Jak jsi, prosím tě, u té malorážky přišel na 270 km/hod? Hledej pořádně
A uvědom si, že obráběcí stroj se tou rychlostí točí dlouhodobě, u multíku vyletí otáčky v okamžiku náhozu a okamžitě jsou tlumeny odstředivou a odhozovou brzdou. A mezi hody je čas na vychladnutí. Nad kvalitou ložisek netřeba polemizovat.
Už jsme tady tu diskuzi jednou měli a dostali jsme se o dost dál…
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 3:09 ® ESOXBOY
-
k otáčkám multiku 13000 tis otářek snese málokteré ložisko 20000 vidím jako vrchní hranici pak zákoniťě se musí něco po..... vysokootáčkové obráběcí stroje se pohybují plus mínus 18000 a sou chlazené jinak pokud použiji rychlost letícího olova přirovnal bych to asi k šípu kolik múže leťet takovej síp ? standartní kulka 22 LR tedy malorážky má rychlost 270 kmh a to síp nemá tak podle mě 90 G olovo letí max 150 kmh a to už je kua rychlost
reagovat - Sobota 19. září 2009 ve 2:56 ® ESOXBOY
-
kuju všem co se mě snaží pomoct snad v brzké době budou v cajku ps a přeci se točí !
reagovat - Pátek 18. září 2009 v 1:01 ® PetrC reakce na …
-
ESOXBOY> víš co? Vem ty dva černé a máš to. Nemusíš nikde nic a máš je zadara.
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 17:01 ® reakce na …
-
ESOXBOY> jak jsem ti radil u sousedů – zjisti to číslo součástky, bez toho se nehneš. buď z www.abugarcia.com nebo z obrázku co máš v krabičce (pokud tam to schéma máš) a zavolej telefonickým dálnomluvohalóstrojem do rybolovu a oni ti to jako distributoři a dovozci opatří.
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 16:58 ® regulus reakce na …
-
ESOXBOY> to máš asi blbý a nevím jestli ti švédi pomůžou, ale nejspíš ti nic jinýho nezbude, když kajman nepomůže. S anglinou nemáš co řešit, na Abu si stáhni v PDF rozhozenej multík podle typu co máš, každej díl tam má svoje číslo a pošli dotaz, zda je to možný objednat, na takovou jednoduchou větu ti stačí google překladač nebo anglina ze základky.
reagovat - Čtvrtek 17. září 2009 v 16:25 ® ESOXBOY
-
kluci prosím pěkňe kde seženu brzdící kameny do ambassadeur 65O1 C3 popřípadňe múžete mi je ňekdo sehnat nato abych psal švédum nemam anglinu jinak do kajmana sem psal a nemaj moc děkuji za pomoc jinak potřebuju 4 dva do mašinky a dva do šuplíku mám 3 multiki tak napotom ješˇě jednou díky
reagovat - Neděle 26. července 2009 ve 21:43 ® mirmen
-
- shimano twin power fb
- v případě vláčky na sumce penn slammer
- Středa 22. července 2009 ve 13:09 ® rapppala reakce na …
-
Jo! Šéf má vždycky pravdu. A přece se točí!
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 17:08 ® HaD
-
Se zájmem sem si tu debatu přečetl. Za sebe malou poznámku – já jsem přesvědčen, že rychlost odvíjení při začátku hodu může 100km/h lehce dosáhnout i přesáhnout. Samozřejmě za předpokladu odpovídajícího prutu a váhy nástrahy, resp. zátěže.
reagovat - Úterý 21. července 2009 v 0:32 ® regulus reakce na …
-
PetrC> á já věděl, že páneška vyštengruju.
reagovat)
- Úterý 21. července 2009 v 0:23 ® osprey
-
PetrC: Taky dalo práce to zařídit
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 23:55 ® PetrC
-
Tady je ale vesele…
reagovat - Pondělí 20. července 2009 ve 13:08 ® osprey
-
pepa-č: Regulus mě na to upozorňoval (čudlík) a pak jsem si našel i video výrobce, který tuhle předělávku asi dělá.
Souhlasím, že pro nás to je na nic. Ale je to velmi inspirativní
reagovat - Pondělí 20. července 2009 v 11:48 ®
-
Je to surfovým prutem. Brzdit potřebuje jenom na začátku hodu, pak už se to ubrzdí jen hmotností šňůry, co má venku. To jsou extrémní hody. Pro naši realitu k ničemu (je to buď do příbojového chytání, nebo na louku), ale pro představu kolik to točí (může točit) je to dobré.
edit: a ještě tam má na to povolování upravený ten čudlík, aby byl delší a vůbec mu to šlo.
reagovat