Vyhledávání
Vysočina
12.7.2009 | back-woodsman | 2.061 zobrazení | 7 odpovědí
Fórum které se zabívá převážně Feederem a lovem trofejních ryb na vysočině. Techniky lovu na položenou, krmné směsi, nástrahy. A naše osobní rybářské rekordy na vysočině a všude jinde.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. července 2009 ve 23:22 ® back-woodsman reakce na …
-
regulus> ok, v pohodě, máš pravdu, vždy se někdo najde, ok email jsem četl, moc děkuji za podporu, cca za čtrnáct dní Ti to ještě jedním emailem připomenu, tak jak jsi psal, přeji krásné léto, plné největších úlovku PS: teď jsem byl na jednom z jihlavských revírů a dopadlo to celkem dobře, za dopoledne od 5:00 do 12:00 jsem nachytal na položenou osum kaprů, deset cejnů a jednu plotici, celkem přijemné dopoledne, akorát že nebyla žádná ryba přez 50cm, ale zachytal jsem si, vše na bílé medové kuličky
reagovat - Pondělí 13. července 2009 v 0:46 ® regulus reakce na …
-
back-woodsman> nedělej si z toho hlavu, lidi jsou různí a někteří ještě různější, vždy se najde někdo, kdo má potřebu se nějak zviditelňovat, někteří jedinci bohužel tím, že se chovají jako hovada a na hrubej pytel hrubá záplata. Pokud se Vysočiny týká, tak jsem udělal co jsem ti psal v mailu, zbytek je na Davidovi.
reagovat - Neděle 12. července 2009 v 15:58 ® back-woodsman
-
Ahoj, určitě nechci aby tu vznikali nějaké rozbroje, každopádně jednal jsem z regulusem a má pravdu, fora jako je tohle existuje spousta, už se jedná teď o něčem jiném. Každopádně budu rád když zde budou uvedeny jakékoli příspěvky (ale jen ty nevulgární!) Na tomhle serveru již existuje jihlavské forum, ale každý přispěvek který se tu oběví, nezustane bez odpovědi, to slibuji, buď odpovím já, nebo někdo jiný z přátel rybářů. Petru zdar. Joe
reagovat - Neděle 12. července 2009 v 15:11 ® CeP reakce na …
-
synku synku.. ty budes muset urazit jeste hooodne velkej kus cesty nez dojdes k rozumu a spis bych rekl, ze k nemu nikdy nedojdes. regulus ma pochopitelne pravdu, krom toho ze by mohl byt tvuj tata, takze se mu koukej omluvit, protoze tohle by jsi mu do oci nikdy nerekl. uvedom si ze ne vsichni jsou tu stejne nevychovany cucaci jako ty, tak se propriste radeji koukni komu odpovidas nez zase odpovis jako hulvat. oki?
reagovat - Neděle 12. července 2009 v 15:00 ® Nikl boili
-
Příspěvek byl odstraněn z důvodu vulgárního obsahu
ADMIN
3. varování
reagovat - Neděle 12. července 2009 ve 12:57 ® regulus
-
Fórum sice duchaplné, nicméně duplicitní, stačí jen do vyhledávače zadat slovo Jihlava a vybafne na tebe tolik fór, že se budeš divit.
Vůbec nechápu, z jakého důvodu se Radim namáhal psát v zadání nových fór tuhle větu: „Chcete-li předejít případnému smazání Vámi založeného fóra, dodržte pravidlo kvalitního zadání – heslovitá zadání budeme mazat. Rovněž se přesvědčte, zda již podobné fórum neexistuje. K tomu můžete použít např. vyhledávání.“ Připadne mi, že to nikdo nečte.
Pokud se tohoto fóra týká tak ode mne má flek z důvodu mnohonásobné duplicity, doporučuju ti, abys si pokecal tady http://www.chytej.cz/forum/2735/ a tohle fórum nechal tiše chcípnout.
reagovat - Neděle 12. července 2009 v 11:14 ® back-woodsman
-
Ahoj všem rybářům a hlavně Petru zdar pro všechny. Budu moc rád za všechny příspěvky do fóra. Tohle forum je uplně pro všechny, ale hlavně pro rybáře z vysočiny, kteří si chtějí pokecat, jak to na našich svazovkách bere a nebere, jáke důmyslné technické vymoženosti jsme použili aby nam ta vysněná ryba skončila v náruči. Ahoj. Joe
reagovat