Chytej.cz

Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí necteno

7.7.2009 | Robur | 4.098 zobrazení | 12 odpovědí

V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. března 2011 ve 12:43 ® Troopik reakce na …

a na jakej části loučnej jsi to onehdá byl?

reagovat
Sobota 15. srpna 2009 v 16:57 ® Robur
Robur

no tak ať vám to neprzním,, viděl jsem z auta Chrudimku, Krounku a Novohradku, od pohledu pěkné říčky, kde jse asi hodně ryb, na větší to asi nebude žádná hitparáda. Ve stojácích aby se prase vyznalo. Blbě se to hledá a na autoatlasu nebývají pojmenovány, takže jsem na ně rezignoval. Holt jsem by líný si koupit rybářskou mapu. Jinak musím pochválit ochotu svaz v Hradci, kde mně korepondenčně poslali povolenku přímo na chalupu, kde jsem byl týden před tím. Našel jsem si jednu mimopstruhovku, kde jsem chytl za 3 dvouhodinové vycházky asi 50 – 60 potočáků, 3 jelce, okouna a lipana. 3 potoky jsem vám sežral, největší měl 35cm. Jinak jsem tam viděl nějaké pytláky na pstruhovce, ale neměl jsem mobil, tak jsem rezignoval.

Jinak kdo by chtěl koupit nádhernou chalupu blízko pstruhovek i mimopstruhovek, tak se zeptejte.

reagovat
Pátek 14. srpna 2009 v 10:43 ® Tomik reakce na …
Tomik

Robur> tak co jsi zachytal?:)

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 23:18 ® dam reakce na …
dam

Robur> ooo jééé

reagovat
Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 23:11 ® Robur
Robur

u se to může zrušit, zítra valím dom a už tu není ani šupina:-D , teda paredon, zítra ještě něco ogriluju a pak už nebude ani šupina

reagovat
Středa 5. srpna 2009 ve 23:24 ® dam
dam

Klidně se ozvi, vím o místních říčkách poměrně dost…

reagovat
Středa 5. srpna 2009 v 18:33 ® FISHERBOY
FISHERBOY

Robur, ja znam chrudimku , páč sem chrudimák:D víc nemůžu slouzit:)

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 ve 13:56 ® MadMack reakce na …

Robur> pokud se vydáš na Loučnou3 tak si přibal mačetu a hodně repelentu, budeš si připadat jako v Amazonii.

reagovat
Úterý 4. srpna 2009 v 9:31 ® Robur
Robur

tak 15. mě tam máte

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 12:24 ® Robur
Robur

ale asi bych dal přednost mimopstruhovace

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 12:23 ® Robur
Robur

dík, to je kabaret jak sviňa, Tomik má privat 100m od mého domu v Brně:-D , teď jde o to, aby chlapec taky studoval a neflákal se někde na rybách:-D

reagovat
Úterý 7. července 2009 ve 12:08 ® Padis
Padis

Loučnou Ti mohu doporučit jak mimopstruhovou tak pstruhovou.na MP jsem chodil vláčet PO,ŠTIKA.Na fídr určitě kapr.Novohradka to už je horší.U Luže je pstruhová tu zná docela dobře Tomík.A níž je mimopstruhovka MO CHroustovice.Na přívlač PO,ťloušť a sem tam štika.V nadjezí jsou kapři.Jinak MO Luže má místní vodu.Kdy tam budeš.

reagovat