Vyhledávání
JRC bivak STI 2 Man
6.7.2009 | Klon | 8.935 zobrazení | 6 odpovědí
Zdravím vás rybáři.Mám dilema ze kterým si moc nwvím rady…Jedná se o bivak od firmy JRC s označením STI 2 Man Twin Skin a STI 2 Man Twin Skin Extended.Jde o to ,že nevím jak je to s těmi plášti,protože na každých stránkách je něco jiného.Můj dotaz tedy zní:::Když si koupím STI 2 Man Twin Skin extended dostanu Hlavní konstrukci + Druhý plášt + další plášt který dělá tu předsínku??? Nebo dostanu jen hlavní konstrukci a místo druhého plaště dostanu jen s tím co děla tu předsínku…On totiž ten plašt který to zvětšuje o 55 cm a děla tu předsínku jde koupit samostatně a já tedy nevím abych pak neměl 3 pláště,protože ten druhý mezi nimy by byl zbytečný nemyslíte???,Děkuji za odpovědi…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 7. července 2009 v 10:45 ® Klon reakce na …
-
Tak tohle je určitě král mezi bivaky.vím o něm a taky se mi líbí,ale hold ty 4000 kč už jsou pro mě moc.Mě totiž ukradli minuly rok komplet vybavení v hodnotě cca 160 tisíc a tak musím kupovat s kompromisem.děkuji ti ale za radu a návrh. PS: normálně ti ten bivak zavidím
reagovat - Pondělí 6. července 2009 ve 21:49 ® mojza reakce na …
-
Klon> Ahoj,ja vlastnim bivak starbaits challenger, v cene bivaku je druhy plast s predsinkou 120cm,rekl bych ze ty to bivaky jsou o tridu lepsi jak jrc ,hlavne v kvalitnejsim materialu 420d ,doporucuji
reagovat - Pondělí 6. července 2009 v 19:39 ® Klon reakce na …
-
Zkoušel jsem to u 2 a ty mi říkaly že jim to vozí ze skladu a že si samy nejsou jistí.Tak jsem se dnes obratil na pána který má Hobby G a jelikož je dnes svátek tak to nikdo nezvedá…
reagovat - Pondělí 6. července 2009 v 19:15 ® HaD
-
u dodavatel jsi se ptát nezkoušel?
reagovat - Pondělí 6. července 2009 v 18:50 ® Klon reakce na …
-
První je Single Skin Druhý je Twin Skin třetí je Twin Skin Extended
reagovat - Pondělí 6. července 2009 v 18:48 ® Klon
-
Hlavní konstrukce single Skin Twin Skin Twin Skin extended
reagovat