Chytej.cz

Přívlač na Dřevnici 1 necteno

29.6.2009 | tomasektom | 2.111 zobrazení | 7 odpovědí

Zážitky,nové poznatky uspěšné ryby chycené na této řece je to řeka krásná tak se snámi o ní podělte.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 30. července 2009 v 11:18 ® tomasektom reakce na …

Zdravím tě štika ani okoun se tam nedaří nebo aspon ne mě.Možná by tam mohly jít na smáčky to jsem ještě nezkoušel.Jinak si myslím že ty štiky na té Dřevnici boudou až po malý splav,ale jak říkám zatím se mi to nedaří potkat takouvou rybu.Třeba budeš mít štěstí a to že pouštíš ryby to mě nevadí každý jak uzná za vhodný já taky neberu kouždou mírovou rybu musí trochu vypadat aby se bala vzít.Petruv zdar

reagovat
Středa 29. července 2009 ve 14:40 ® PLCH

Tak to je pěkné… podle toho co píšeš chodíš kolem soutoku M a D že? Nevíš jak to tam vypadá se štikou a okounem, rád bych si konečně zachytal (neboj, dravce pouštím), dík.

reagovat
Pondělí 20. července 2009 v 10:54 ® tomasektom

včerejší lov na dřevici malý bolen Sumík 82.60 a jeden velký se to nasměroval do moravy a já jenom držel udici a neměl jsem vubec šanci ho zdolat takže mi vymotal všecek vlasec a já šel zpokojeně domu všechny ti sumíci byly chceni za tmy a na vláčku.Lovu zdar

reagovat
Sobota 4. července 2009 v 19:32 ® PLCH

Tak co, byli jste někdo zavláčet?

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 11:51 ® tomasektom

Taky jsem byl lovit ale už mám s tama i bolena i parmu na vláčku a jelcu celkem dost od 7–45cm zatím kamarád mám největšího co kdy chytnul 46,5cm ale jinak je to dobrá chytačka když nikde neberou.

reagovat
Úterý 30. června 2009 v 10:59 ® PLCH

Spíš je to o tlouštích. Štiku jsem ještě nechytil, okouna málo. Jinak pár ostroretek a parmiček…

reagovat
Pondělí 29. června 2009 ve 13:30 ® MaR
reagovat