Chytej.cz

Liptovská Mara necteno

28.6.2009 | Maca SCTB | 10.375 zobrazení | 7 odpovědí

Zde je prostor pro všechny vaše otázky,zkušenos­ti,zážitky a fotky z této nádherné přehrady…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. února 2010 ve 13:47 ® crazypit
crazypit

Bližší informace o rybolovu a možností ubytování v Liptovské Maře najdete na stránce http://www.liptovska-mara.sk/liptovska-mara/

reagovat
Čtvrtek 23. července 2009 ve 20:43 ® Libor
Libor

Jednou jsem podnikl supr výlet s kamarádem. Každý na svojí Jawa 350 jsme dojeli až do Popradu. První noc jsme nocovali na Liptovské Maře. Je to krásná voda. Pamatuju si jak jsem pozoroval parádní boleny jak kopírují břeh. Možná bych někde našel i fotky.

reagovat
Čtvrtek 23. července 2009 v 18:02 @ Iker

No ohledem ubytovani neni problem okolo liptovsky mary sou chatky takze mozna nejake budou volny no a ja vecsinou spim na lodi takze s tohle neresim anebo kdys tak tak se vedle v liptovskom mikulasi zastavim prespat u kamose ale jinak je tam ubytovani i primo pri vode i v okolitich dedinach takze to neni problem no ked sa na liptovskej mare dari tak sa dari niekedy ide jeden candat anebo zubac za druhym a nekdy je to bidne no :-)

reagovat
Středa 22. července 2009 ve 22:29 ® RADE4EK

JJ,slyšel jsem,že je to nádherná voda,zvlášť na vláčku z lodi a na candáty,prý se dá vytáhnout i několik desítek candošů,za den,nebo ráno,nebo večer,to nevím jistě.Mě by spíš zajímalo nějaké to místní ubytování na týden,nejlépe v nějaké chatě,nebo chalupě v soukromí.

reagovat
Středa 22. července 2009 v 16:41 @ Iker

ja tam chodievam s Lodou na tyzden zaciatkom leta som tam bola esye sa chystam zaciatkom augusta a na jesen mozme povedat ze je to prekrasna voda beru tu vsetky druhy ryb na privlas Zubace stuky sumiky na tyhle vode sem chytil 187 cm sumika na bojku sou tady i pekny kusky kapra tak okolo 16 19 kg najvecsi aspon o ktorych viem mozno su aj vecsi sumiky tu dorastaju do dlzky 2m zubace a stuky tu dobre beru po zapade slnka a rano pri svitani niekedy zaberie aj cez den mne sa tak tiez podarilo takze urcite odporucam ist an tuto vodu a ak ams svoju vlastnu lod alebo si tam prenajmes nejaky maly rybarsky cln je to iba dobre oplati sa to :-) dam sem aj nejake fotky

reagovat
foto/forum/2009/th-img9551.jpgfoto/forum/2009/th-img9552.jpgfoto/forum/2009/th-img9553.jpg
Pondělí 29. června 2009 v 15:03 ® fishfever

Včera jsem se vratil z této krásné vody, byli jsme tam dva dny první den vláčení se nám nic nezadařilo, protože voda stála jak olej a pstruzi se krmili mouchama,druhý den jsme si s tatkou chytli každý rybu já candáta 55cm a otec jezeráka 46cm takže celkem vydařená chytačka.

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 22:14 ® LuboO
LuboO

skusenosti a zazitky z tejto megavody nemam, lebo som tam este nechytal, ale voto z vtacej perspektivy pridam.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9226.jpg