Chytej.cz

Povodeň - výzva k pomoci necteno

28.6.2009 | HaDová | 2.483 zobrazení | 14 odpovědí

Vyzýváme všechny postižené povodní, aby se ozvali a současně všechny ochotné z regionu, aby nabídli svou pomoc.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 4. července 2009 ve 2:00 ® Sonny Red
Sonny Red

Bojím se že plno lidí tu pojistku nemá,jelikož žijí v záplavové oblasti tak ten ,,ksindl" pojištováckej tu pojistku napálil že jí plno lidí neplatilo a věřilo že taková voda už nepřijde.Nejhorší že lidi co celej život platí daně nic nedostanou.Asi tušíte na co narážim,škoda že pan Kocáb není v této věci tak aktivní:(((

reagovat
Sobota 4. července 2009 v 1:13 ® rgb23 reakce na …
rgb23

mno, já měl v ´97 pojistku na živelné katastrofy a pod. uzavřenou. V baráku jen metr a půl vody a 1/2m bahna a sraček a protože nešla přívalová vlna ale zaplavovalo se to cca 3/4 hodiny, měl jsem prý čas to vyklidit:-) Zaplatili pakatel.

reagovat
Pátek 3. července 2009 ve 23:18 ® sus1 reakce na …

novas32> Noo, asi máš bohužel pravdu.

reagovat
Pátek 3. července 2009 ve 23:00 ® novas32 reakce na …
novas32

myslim ze ne, kdo pojistku nemel uz pred rokem 97 a byl v zatopove oblasti, tomu pojistovna ostrouha mrkev

reagovat
Pátek 3. července 2009 ve 22:28 ® sus1 reakce na …

Sonny Red> No po zkušenosti z roku 97 je snad pojištěnej každej??nebo ne??

reagovat
Pátek 3. července 2009 ve 22:01 ® Sonny Red
Sonny Red

Jeden známí mi v mládí,když mě učil sjíždet vodu říkal stále jednu větu ,,Ohen uhasíš,ale vodu nezastavíš" Pravdivost tohoto hesla jsem poznal o pár později,když jsem se ,,cvaknul" v 40 cm vody a zarazil jsem si nohu pod kameny a nemohl jsem vstát.Ležel jsem na zádech a skoro se utopil.V tom jsem poznal sílu vody.A vidět jak mi to unáší střech nad hlavou,a ta bezmoc musí být hrozný pocit.Je mi hrozně moc líto těch lidí,kteří nejsou pojištěni a přišly o vše:-( (((

reagovat
Pátek 3. července 2009 v 9:31 ® Zcuter
Zcuter

Matička příroda nám alespoň dokazuju že JI člověk jako skoro už jedinému poroučet neumí…:-D

reagovat
Čtvrtek 2. července 2009 ve 23:58 ® Sonny Red reakce na …
Sonny Red

Tomu se říká koníček až za hrob :-)) )) :-( (

reagovat
Čtvrtek 2. července 2009 v 1:39 ® 

No ja jsem byl kdyz zacala ta brutalni bourka do pul pasu nabrodeny v becve a vlacel jsem jak o zivot.. az kdyz jsem to zabalil a dosel k autu a videl ze pritok ktery se tam zrovna vleva by za chvilku vzal auto sebou, tak me docela jeste tedka mrazi – byla to opravdu „vlacka o zivot“. Ale byl jsem uspesny chytil jsem nekolik hezkych pstruhu :-)

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 0:37 ® 1Mara reakce na …
1Mara

rgb23> No jo nó přírodě se nedá poroučet :-(( , jsem na druhém konci republiky a tohle se u nás neděje , jenom Labko zlobý , ale to mám od baráku 35km.

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 0:29 ® rgb23 reakce na …
rgb23

1Mara> věř tomu že na ryby si při povodních nevzpomeneš ani v dobrém ani ve zlém. Maximálně tak při vynášení bahna a chcíplejch ryb z baráku, pokud ti nějakej zůstane.

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 0:15 ® 1Mara
1Mara

Hoší vám to teda nezávidím a lituji i ty ryby , místo aby mněli letní klid tak se perou z proudem,kalem a bordelem :-((

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 23:06 ® HaD reakce na …
HaD

robur: mno, někde se už maká. Nás to bohužel čeká také. Jsme pod Putimí – pod soutokem Otavy s Blanicí :-((

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 16:05 ® Robur
Robur

Hadová, myslím že je to zatím ve fázi, že by spíš pomohlo házet do vody láhev s tímto textem. Každopádně všem zatopeným držím palce.

reagovat