Chytej.cz

Parmy v okolí Třebíče necteno

20.6.2009 | Mirus | 2.678 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravím,chtěl bych se zeptat,jestli máte nějáké zkušenosti s chytáním parem na Třebíčsku.Já osobně jsem se o ně párkrát pokoušel nicméně bez úspěchu. Na Jihlavě jsem chytil zatím pouze 2 parmy.Díky za odpovědi :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 12. července 2009 v 15:05 ® Mirus
Mirus

Nechci nic říkat, ale nic vulgárního ze strany Salma tu nevidím

reagovat
Neděle 12. července 2009 v 15:02 ® Nikl boili

Příspěvek byl odstraněn z důvodu vulgárního obsahu

ADMIN

POSLEDNÍ varování

reagovat
Sobota 11. července 2009 ve 14:19 ® Salmo reakce na …
Salmo

Nikl boili> Jako kdyby ti to nestačilo v osobkách. A jestli si myslíš,že mě tímhle ubohým projevem nějak rozházíš,tak to jsi teda vedle…

reagovat
Sobota 11. července 2009 ve 14:11 ® Nikl boili

Příspěvek byl odstraněn z důvodu vulgárního obsahu

ADMIN

1. varování

reagovat
Pátek 3. července 2009 ve 22:57 ® Mirus
Mirus

Dneska při kalný a zvedlý vodě :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img9358.jpg
Úterý 23. června 2009 v 16:28 ® Salmo reakce na …
Salmo

Mirus> Buď rád za malou,protože,kde je malá,tam bude i velká :-) Jo a jinak – Na jakou montáž,nástrahu a krmení jsi jí lapnul ? Na parmy se chystám s kámošem(Jurajem) a pár rad by se hodilo.Hodláme testovat sýrové krmení,tak jsem zvědavý.Jinak jako montáž asi dáme průběžku,nástrahou bude balík červíků…

reagovat
Pondělí 22. června 2009 v 19:46 ® Mirus
Mirus

Jj, ale taky jich moc nebude :-) … v sobotu jsem byl zkusit parmy na jednou fleku na Jihlave 10 po doporuceni od kamose a chytil jsem jednu asi 25cm :-) sice mala, ale alespon vim, ze tam jsou :-) jinak minuly rok z jara jsem nejakou zaprahl ale po asi 5min boje se mi vypla ani jsem ji nevidel :-(( , ale odhadoval jsem to podle boje na parmu :-)

Tady je ta ze soboty :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img9135.jpg
Pondělí 22. června 2009 v 16:29 ® Salmo
Salmo

Zdar,jsem z Jihlavy a o parmu jsem tady nezavadil.Ale co vím z vyprávění,tak u vás v Třebíči by parmy být měly…Asi to chce trpělivost :-)

reagovat