Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.569.236 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. ledna 2011 ve 22:54 ® regulus reakce na …
-
gadasnik> mazec …
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 v 19:19 ® olda
-
Baví se dvě přítelkyně. „Dívala ses už někdy manželovi do tváře při sexu?“ „Ano.“ „A jak se tvářil ???“ „Stál ve dveřích a čuměl jako blb.“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 13:42 ® džigit reakce na …
-
ten je hustý
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 13:06 ® gadasnik
-
Proč se nevěsty vdávaj v bílým? Je to standardní barva spotřebičů pro domácnost.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 13:03 ® gadasnik
-
Řidič náklaďáku veze do Rakouska bowlingový koule. U cesty stopují dva cikáni, řidiči se jich zželí a vezme je. Ale pod podmínkou že budou sedět vzadu na korbě a budou z ticha. Tak oni že jo a vyrazej.
O pár kilometrů dál je zastaví policejní hlídka.
„Dobrý den pane řidiči,kontrolní kontrola, předložte doklady od vozidla a sdělte cíl cesty. "Tady jsou a jedu do rakouska s nákladem“
Policista koukne do papírů a jde se podívat na korbu, odhrne plachtu, ale hned jí zase zakryje. Rychle vrátí řidiči papíry a ať se nezdržuje a spěšně odjede. Řidič nečeká a vyrazí.
Policista vzápětí volá do vysílačky : „Celnice , tady hlídka. Míří k vám bílé Iveco, poznávací značka 3A5 3512. Zvedněte závoru a nechte ho neprodletě projet ! Veze náklad cikánských vajec a dvě už se stačily vylíhnout !!“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 13:00 ® gadasnik
-
Ivan si koupí auto, přijede domů, zaparkuje a jde domů. Ráno kouká z okna – auto nikde. Jde to ohlásit na milici. Milicionář ho vyslechne a říká: „Tak se podívejte tady nade dveře. Co vidíte?“ Ivan: „No, obraz V.I. Lenina.“ „No a co je to na tom obraze? Podívejte se pořádně!“ „V.I. Lenin, obklopen svými nejlepšími přáteli.“ „No, a co vidíte ještě? Co drží Lenin v ruce?“ „Čepici.“ „No, tak to vidíte. V.I.Lenin, obklopen svými nejlepšími přáteli a drží si svou čepici! A vy necháte stát auto na ulici!“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:58 ® gadasnik
-
Po divokém mejdanu se chlap vzbudí vedle cizí ženy a ptá se: „Proboha, kolik ti je let?“ „No přece tolik, na kolik vypadám!“ „Mě neser, tak dlouho člověk nežije!“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:51 ® gadasnik
-
Po letech…, když se láska vytratí … Muž sedí doma na gauči, kouká na telku, když z kuchyně slyší hlas svojí ženy… „Co si daš na večeři miláčku? Kuřátko, hovězí, nebo jehněčí?“ „Dík, dám si kuřátko.“ "… si naser, já mluvila s kočkou. Ty tam máš pomazánku!
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:51 ® gadasnik
-
Učitelka: „Máte doma pejska? "Měli jsme, ale zabili jsme ho, já maso nejím, tatínek také ne a kupovat ho jen pro psa se nevyplatilo.“ „No to je hrozné, Pepíčku – a kočičku máte?“ Tu jsme také měli, ale já mlíko nepiju, tatínek také ne, tak jsme ji taky zabili." „Proboha, to je hrůza, zítra přijď do školy i s maminkou.“ „I maminku jsme měli, ale já ještě šukat neumím, tatínek už nemůže a kvůli sousedovi ji přece doma držet nebudeme…“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:48 ® gadasnik
-
„Víte jaký je rozdíl mezi knězem a beďarem?“ Beďar se vám udělá na ksichtě až v patnácti…
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:48 ® gadasnik
-
Tak jsem se vydal na urad, abych ziskal socialni davky pro sveho psa. Pani u okenka mi rekla, ze to nejde, ze psi nemuzou davky dostat. Tak jsem ji vysvetlil, ze muj pes je cerny, nezamestnany, liny a neumi cesky. Byl nekolikrat napominan za sexualni obtezovani a ma plno potomku po cele vesnici. Navic neplati dane, na zachod chodi do parku, obtezuje cizi lidi, zebra, krade jidlo a ani netusi, kdo byl jeho otec… Pani se jeste jednou podivala do papiru a v pondeli se mam stavit pro penize.
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:45 ® gadasnik
-
Pepa, instruktor plavání ve sportovním klubu, strávil dlouhé hodiny v bazénu s jednou dobře tvarovanou šestnáctkou, kterou učil plavat. Začali brzo ráno a kolem poledne se ta holka ptá: „Opravdu bych se utopila, kdybyste vyndal ten prst?“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:43 ® gadasnik
-
Po hranici beží vojak s bielou zástavou v ruke a kričí: „MIER!MIER!“ A odstrelovač z druhej strany kričí: „Však mierim, len sa toľko nehýb!“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:42 ® gadasnik
-
Traja pri bare. Zrazu sa k jednému z nich priblíži starší ožran a hovorí mu:„Tvoja matka je najväčšou kurvou v meste!“…Ten nič. Žiadna bitka, len mykne plecom a ožran odíde. Po chvíli sa však vráti a opäť dotiera:„Večer som pretiahol tvoju matku a bolo to super!“Oslovený opäť nič, žiadna bitka, dokonca ani len nadávky. Ožran to vzdá ale vráti sa do tretice:„Večer mi tvoja matka vyfajčila!“To už oslovený nevydrží a zareaguje:„Choď domov otec, si totálne namol a trepeš hovadiny!“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:40 ® gadasnik
-
Mařenka a Pepíček sedí na louce plné květů a pozorují kopulující kravičku s býkem. Mařenka se po chvíli Pepíčka zeptá : „Ty Pepíčku a jak to vlastně ten býček pozná že kravička chce?“ A Pepíček odpoví: „No on to prostě vycítí, to je příroda.“ Mařenka se hned zeptá: „A ty máš kurva rýmu nebo co?“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:39 ® gadasnik
-
V postkomunistickém česku si jeden docent matematiky spocital, ze delnik ve fabrice vydela 3 x vice nez on. Tak si rekl, jebat to, proskrtal tituly pred a za jmenem a sel do fabriky. Ve fabrice se mu samozrejme darilo, moc se nepretrh a dostaval 3× vic nez na skole. Pak fabrika predstavila vecerni skolu pro delniky, a ze kdo tam bude chodit, dostane pridano. Tak se tam docent napsal a zacal chodit. Hned prvni hodinu, mrd ho, matematika. Obtiznost jako v prvnim rocniku na stredni, takze docent jen tak pospava a nedava pozor. Vsimne si ho ucitel, vyvola k tabuli a da mu spocitat obsah kruhu. Docent zacne psat, ale zaboha si nemuze vzpomenout na vzorec pro obsah kruhu, takze se to rozhodne odvodit. Napise si prevod do polarnich souradnic, pak to integruje a vyjde mu -pi*r2, tak tam stoji a premysli, kde se tam vzalo to minus. A z posledni rady nekdo zasepta:„Otoc interval integrace“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:35 ® gadasnik
-
Chlápek poprosí souseda, jestli by mu pomohl protlačit dveřmi pohovku. Po dvou hodinách namáhavé práce se nikam nepohnuli. „Kašlem na to, tohle dovnitř nedostanem.“ „Dovnitř?!“
reagovat - Úterý 11. ledna 2011 ve 12:35 ® gadasnik
-
Utahanej chlap se vrací ze šichty domů, ovšem ledva otevře dveře, už na něj ječí manželka: „No to je dost, že jdeš! Víš kde jsem byla?! Já jsem byla u doktora!!! – No nečum, u doktora! A víš co mi řek?! Že mám vaginální mykózu!!! – A co ty na to?“ „Co já na to? – No, že je to snad spravedlivý.“ „Cože?! Co to meleš?! – Jak, spravedlivý?!?!“ „No, možná už je na čase, abys taky poznala, jaký to je žít s podrážděnou píčou.“
reagovat - Pondělí 10. ledna 2011 ve 20:37 ® paulo acs
-
dobry no
reagovat - Pondělí 10. ledna 2011 ve 20:30 ® LuboO
-
V prodejne klobouku:
„Dobrý den, chtěla bych nový klobouk.”
„A na co konkrétně myslíte, paní?”
„Konkrétně myslím na pořádnou soulož, ale k vám jsem si přišla koupit klobouk.””
reagovat - Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:30 ® džigit
-
Žena stojí před zrdcadlem a povídá směrem k manželovi ležícímu v obýváku.Prsa už mi povadla,bříško taky nic moc a ten zadeček.Co bys řekl na nějakou tu plastiku miláčku!?!
reagovat
Prosím tě,na to moje šu.ání - Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:19 ® kerob
-
Milacku, vzal sis me pro moje krasne oci, pro moji uzasnou postavu nebo pro moji inteligenci?
Vzal jsem si te pro tvuj smysl pro humor.
reagovat - Pondělí 10. ledna 2011 ve 14:08 ® džigit
-
Stojí baba před zrdcadlem,prohlíží se a rozjímá nahlas.Jsem stará,škaredá a tlustá!!! Otočí se na manžela se slovy-potřeji abys mi řekl aspoň ty něco pozitivního.
reagovat
Hm,na svůj věk,máš zrak jako ostříž! - Sobota 8. ledna 2011 v 19:28 ® LuboO
-
toto som nasiel, inak ja som nezavisly, len ma to pobavilo…
Jaký je rozdíl mezi Pražákem a Moravákem? Moraváci se musí normálně narodit… …pražáci ne, ti jsou vychcaní.
reagovat - Sobota 8. ledna 2011 v 9:28 ® LuboO
-
Škaredá Marie se koupe v rybníku a chytí zlatou rybku. „Když mě pustíš splním ti tři přání“, říká rybka. Tak první přání: „chci velkou vilu“, říká Marie. Rybka plácne ocasem a stojí před nimi krásná vila. „Druhé přání je mít krásné auto“, pokračuje Marie. Rybka opět plácne ocasem a stojí u vily krásné auto. „A třetí přání je, aby mi neodolal žádný chlap“, sní Marie. Rybka plácne ocasem a z Marie je rázem půllitr piva.
reagovat - Pátek 7. ledna 2011 ve 21:12 ® Piranha
-
Prijde rano babicka k dedovi a rika mu.Me se zdal v noci sen, ze ke mne prisel kozlík a strkal mi prsticky do zadecku. Deda si mne velkou bradku a rika, kozlik babicko rikas kozlik.
reagovat - Pátek 7. ledna 2011 ve 20:02 ® Alov
-
Jeden ze života
Sedí myslivec na posedu a najednou vidí, jak běží po lese dva cikáni z vanou. Říká si:„Svině jedny zlodějské.Já jim dám..“ Prásk a jednou raanou skolí jednoho cigána. Vana spadne na zem a z ní vykoukne skinhead a řekne:" Kurva to snad není normální.Nové auto a hned první den defekt!!"
Doufám, že není duplicitní
reagovat - Pátek 7. ledna 2011 v 0:49 ® džigit
-
Balada o přípitku:
reagovat
Opři pi.ku o strom… - Pátek 7. ledna 2011 v 0:47 ® džigit
-
jeden od nas-balada o sexu matřství a muzice
reagovat
Kurwa mať,tu coš niegra!!! - Pátek 7. ledna 2011 v 0:33 ® LuboO
-
James Bond laškuje v báru s překrásnou ženou : " … a mám taky úžasně chytré hodinky. Tak teď třeba mi říkají, že na sobě nemáte kalhotky", žena na to : „ale já mám na sobě kalhotky“. James poklepe na hodinky, přiloží zkušeně ucho a povídá : „Sakra, že by sly napřed ?“
reagovat