Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.568.958 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 19. listopadu 2010 v 17:57 ® džigit
-
A tak „to“ furt nehaňte.Třeba nám chtěli říct,že Brno je město s VÉLKOU POTENCÍ!!!!
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 17:37 ® Robur
-
já jsem zvědav, kdy to monstrum někdo ojede polyureatonovu pěnou, za 10 vteřin bude vymalováno
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 17:27 ® regulus reakce na …
-
tomashr> budeš se divit, ale nemám, by mě to mohlo vosrat. Mimochodem, foto ze včerejška, vše je už nachystaný, šulin vyleštěnej, stromek zasazenej jen ho ozdobit a i bódy pro stánkaře už jsou ready, šílenství jménem vánoce může začít …
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 16:51 ® džigit reakce na …
-
regulus> a nebude jednodušší ho na to narvat přímo na místě?Aby věděl,zač je toho ko…
reagovat
A opatrně,ať kvůli nějakýho černýho šulína nepraskne cévka - Pátek 19. listopadu 2010 v 16:37 ® tomashr reakce na …
-
regulus> No a už máš chycenou kuličku? :-/
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 16:19 ® regulus reakce na …
-
tomashr> vo tom raděj ani nemluv, když jdu kolem, tak se mi zvýší krevní tlak, mám sadistický choutky a s chutí bych tu mramorovou „nádheru“ narval Onderkovi však víš kam …
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 v 15:58 ® tomashr
-
regulus> No ale kam se hrabem na Brno, kde je prý největší atrakce tahat na náměstí kuličky z penisu
reagovat - Pátek 19. listopadu 2010 ve 12:04 ® regulus
-
V Praze vládl Bém – psychiatr. Bylo to na hlavu.
Teď má vládnout Svoboda – gynekolog …
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 v 16:20 ® DEATH
-
Povídá jeden: „Tak … jsem … dělal … v ZOO … a včera … mě … vyhodili.“ „A proč?“ ptá se kamarád. „Řekli … mi, … že … jsem … moc … pomalý. …Ráno … jdu … krmit, … otevřu … klec … a … najednou … frnk … frnk … a obě … želvy … pryč.“
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 ve 12:51 ® osprey
-
Myslivec rozmašírovaný na hadry leží v nemocnici. Přijdou za ním kamarádi a ptají se, co se mu stalo.
„No, jdu takhle celej natěšenej do lesa a najednou vidím díru. Já do díry Hu!, z díry Hu! a vyběhla liška. Vystřelím a mám lišku. Paráda. Jdu dál a vidím větší díru. Já do díry Hu!, z díry Hu! a vyběhl medvěd. Jednou ranou jsem ho skolil. Nechal jsem ho tam a šel domů pro pomoc, abych ho odtáhl. A cestou najednou vidím obrovskou díru. Stoupl jsem si před ni a já do díry Hu!, z díry Húúúúúúúúúú! a vyjel vlak…“
reagovat - Čtvrtek 18. listopadu 2010 v 1:31 ® DEATH
-
Chuck Norris napočítal do nekonečna… Dvakrát… Potřetí už na zákaznickou linku T-Mobile nezavolal.
reagovat - Neděle 14. listopadu 2010 ve 21:15 ® LuboO
-
Na kolejích leží zakrvácená babka a sténá:
„Nohy! Moje nohy!!!“
Jde kolem chlap a praví:
„Co to žvaníte ženská! Vždyť žádný nemáte!!“
reagovat - Neděle 14. listopadu 2010 ve 13:50 ® solich76
-
tak taky přihodím jeden ))/
Žena je s manželem u psychoterapeuta po dvacetiletém
reagovat
manželství,stěžuje
si na
osamělost, nepochopení, nedostatek lásky, sexu, atd…
Prostě mele, mele a mele . . . .
Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se
postavila,
přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí.
Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí.
Manžel na to čučí jak tydýt…
Terapeut říká manželovi: tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do
týdne.
Můžete to pro ní udělat ?
Manžel se zamyslí a povídá:
" Můžu jí sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na
ryby." - Pátek 12. listopadu 2010 v 9:27 ® džigit reakce na …
-
Alov> jj
reagovathloupí amíci…
- Pátek 12. listopadu 2010 v 9:09 ® Alov reakce na …
-
džigit>
reagovatNechápu, proč tohle.Dyt se to dá i přeplavat
- Pátek 12. listopadu 2010 v 9:00 ® džigit
-
Google boduje!
1) Spusťte http://maps.google.cz/
reagovat
2) Klikněte na odkaz „Vyhledat trasu“.
3) Výchozí bod (A) – Japan, cílový bod (B) – China.
4) Dejte vyhledat trasu.
5) Podívejte # se na bod 43!!! - Středa 10. listopadu 2010 ve 20:57 ® džigit reakce na …
-
LuboO> to je pták Ojoják! Konečně ho někdo zvěčnil
reagovatObjevuje se na podzimních strništích a když přistává,vydává ze sebe: OJOJOJOJOOOJ!!!
- Středa 10. listopadu 2010 ve 20:44 ® LuboO
-
Ulet:DDD
reagovat - Středa 10. listopadu 2010 v 17:48 ® LuboO
-
Policajt přivede nečekaně kamaráda do bytu na návštěvu:
„Tady máme kuchyň, tady obývák, tady ložnici, tady máme postel, ta baba v té posteli je moje manželka, a ten chlap vedle ní to jsem já !!!!!“
reagovat - Středa 10. listopadu 2010 v 15:26 ® LuboO
-
Jedna cikánka měla devět dětí a když se jí narodilo desáté, rozhodla se,že si ho už nenechá, nemohla by ho uživit, nedostala by na něj přídavky na děcka atd. Co s ním? Najednou jí napadlo, že její sousedka nemohla děti mít a řekla jí: „Paní Nováková, vy jste taková milá paní, nechtěla byste děcko, já jich mám už hodně. Vy nemáte žádné, u Vás by se mělo jistě dobře?“ Paní Nováková chvíli váhala, ale nakonec si dítě vzala, bylo zrovna před vánocemi, klid,pohoda. Uplynul rok a ve stejnou dobu, zase o vánocích, přišla cikánka za paní Novákovou s dalším děckem a znovu říkala,jak ten její je takovej divokej a že se to zase stalo a ona že si to děcko nemůže nechat. Paní Nováková opět váhala, ale nakonec se rozhodla a dítě si vzala. Uplynul další rok, opět před vánocemi, tatáž situace, další děcko. Cikánce to bylo již trapné jít za paní Novákovou, tak poslala cikána, ať zkusí to děcko vnutit paní Novákové. Cikán tedy zazvonil u Nováků s dítětem v náruči a začal starou písničku, jestli by …a když jsou ty vánoce. Paní Nováková na chvíli odešla a když přišla, řekla: "Pane Baláž, děkujem, ale my jsme se s manželem dohodli, že letos budeme mít kapra !
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 19:36 ® Márty reakce na …
-
LuboO> hodně pěkný
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 19:34 ® sus1 reakce na …
-
LuboO>
reagovat - Úterý 9. listopadu 2010 v 19:15 ® LuboO
-
Na břehu Barensova moře sedí rybář. Najednou se z hlubin vynoří americká ponorka, otevře se poklop a objeví se voják. Chvilku se dalekohledem dívá do okolí, potom zakřičí dolů: „Směr severo-severovýchod!“ Zaleze, zabouchne poklop a ponorka zmizí v moři. Rybář chvilku pokukuje směrem, kde ponorka zmizela a zanedlouho se vynoří ruská ponorka, ze které vykoukne voják a když zpozoruje rybáře, zakričí: „Hej ty tam!!! Nebyla tady náhodou před chvilkou americká ponorka?“ Rybář:„Ano.“ Voják: „A kterým směrem odpluli?“ Rybář: „Směr severo-severovýchod!“ Voják: „Ty vole! Nemachruj a ukaž rukou!“
smile
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 21:29 ® Márty reakce na …
-
kulin> hodně dobrý
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:36 ® Jak.novi reakce na …
-
kulin>
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:27 ® kulin
-
Pondělí-Pátek Úterý-Pátek Středa-Pátek Čtvrtek-Pátek Pátek-Pátek Sobota-Pátek Neděle-Pátek
Sexuální kalendář Robinsona Crusoe
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 v 16:42 ® fribble
-
Zprávy: Opilý požárník spadl ze 40 metrového žebříku, ale bez následků. Zachránilo jej to, že před pádem dokázal vylézt pouze na druhou šprušli.
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 v 10:28 ® džigit
-
V hotelu na recepci :
reagovat
Host: „Poslal jsem vám postel.“
Recepční: „My jich máme dost, ale přesto moc děkujeme.“
Host: "Plosím, ládo se stalo - Pátek 5. listopadu 2010 v 10:13 ® džigit
-
Inspirativní senior!
Jak stárneme, začínáme pochybovat o své schopnosti dělat něco „užitečného“ pro zbytek světa. Právě v takových okamžicích jsou naše naděje posíleny mimořádnými skutky jiných „seniorů“, kteří našli odvahu postavit se problémům, na které bychom si my ostatní netroufli.
Harold Schlumberg je taková osobnost:
HAROLD PROHLÁSIL:
„Často se mě lidé ptají, ‚Co vy staří lidé děláte, když odejde do důchodu?‘
Například já mám to štěstí, že jsem byl chemickým inženýrem a jedna z činností, kterou dělám nejraději je přeměna piva, vína a skotské na moč. Dělám to každý den a skutečně mě tato činnost těší.“
Harold je inspirací pro nás pro všechny.
reagovat - Neděle 31. října 2010 ve 12:51 ® Mrakoš
-
Žába se ptá vlka: „Co to kouříš?“ Vlk: „Trávu.“ Žába: „A jak se to kouří?“ Vlk: „Hele žábo, to si musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to udržet.“ Žába: „A jak dlouho to mám v sobě podržet?“ Vlk odpoví: „Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky.“ Žába si dá práska a skočí do vody. Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: „Žábo, co to tady provádíš??“ Žába: „Ale… učím se kouřit trávu.“ Hroch: „Já chci taky.“ Žába: „Tak to musíš plavat na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí.“ Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj vejrá zhulenej vlk s vypoulenýma očima a křičí: „TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!“
reagovat