Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.568.467 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. března 2010 ve 14:21 ® džigit

Jakub Vágner chytil rybu!

reagovat
Neděle 14. března 2010 ve 13:11 ® regulus
regulus

V Česku …

Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu: „Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!“
Muž ale odpoví:„Ne, mýlíte se, já jsem Rom.“
Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího: „Děkuji za vaši krásnou českou zemi!“
Ale kolemjdoucí odpoví: „Já ne Čech. Já Vietnamec.“
Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: „Díky za báječné Čechy!“
Kolemjdoucí řekne: „Nejsem Čech, jsem Cikán!“
Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá: „Jste Češka?“
Žena odpoví: „Ne, jsem z Kazachstánu.“
Somálec je zmatený a ptá se: „A kde jsou proboha všichni Češi?“
Kazaška se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: „Asi v práci!“

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 22:33 ® sus1 reakce na …

LuboO> Já určitě,celej tejden je tady prd…jako blázen.:-))

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 22:30 ® LuboO
LuboO

sus1> Ty nehul, nerozumies srande?:-P

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 21:59 ® sus1

LuboO> Už to nehul.Já že tě drbu za každej přízpěvek??!!Pro­simtě,…

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 21:29 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> a o co tebe vlastne ide? Ze ma zd.bavas za kazdy prispevok? Ha? Ta tvoja fotka bola fotomontaz.

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 21:22 ® sus1 reakce na …

LuboO> Fotomontage.:-)

Nedavno ta fotka někde byla a byla tam jen jedna srnka.:-)

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 21:07 ® LuboO
LuboO

Dobrá zpráva pre všetkých lovuchtivých rybárov!

Dnes som videl po lúke behať srnky … a to je predzvesť toho, že jar sa nezadržateľne blíži !!!

Posielam aj fotku.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12404.jpg
Pátek 12. března 2010 v 0:37 ® muf4
muf4
reagovat
foto/forum/2010/th-img12402.jpg
Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:02 ® tomashr

Jinak když už jsme u těch arabských věcí, tak pár přísloví (hodily by se do dámám do toho jejich threadu) :-D

Ženě můžeš vždy nabít, ona už bude vědět proč.

Svěř ženě tajemství, ale nejdřív jí vyřízni jazyk.

Život je jako děvka. Spí s každým a ještě za to chce zaplatit.

Rozum ženy je v jejich kráse a krása muže v jeho rozumu.

Žena neodloží na zítřek to, co si může obléknout již dnes. A to, co si oblékne, stává se pro ni starým.

Žena se má vdát spíše za toho, kdo miluje ji, než za toho, koho miluje ona.

Zbohatne-li moudrý, opraví si dům. Zbohatne-li hlupák, opatří si druhou ženu.

Pozorně poslouchej co ti žena radí, abys to mohl udělat naopak.

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 19:36 ® Kazan

Sedí manžel dvě hodiny na chodbě před operačním sálem. Po strašně dlouhý době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavenej a smutnej chirurg. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým soucitným hlasem říká: „Dělali jsme co jsme mohli, ale vaše paní upadla do hlubokého komatu.“

Manžel vytřeští oči a ptá se: „Co já teď budu dělat??“ „No, budete se muset o ni denně starat. Každé hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat ji plíny, když se pomočí a umývat jí, když se pokálí. Budete na ni muset celé hodiny vlídně mluvit, laskat ji ve vlasech, protože je možné, že všechno vnímá a ona se třeba za dvacet let z komatu probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let.“ Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně se rozklepal. Doktor se k němu nakloní, plácne ho po zádech a rozšafně povídá: „Nebojte se, dělám si prdel – samozřejmě zemřela“

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 18:59 ® tomashr

regulus> Jen tak naokraj, tohle je překlad tvého vtipu (neřešte kvalitu automatického překladu, do angličtiny to mimochodem vyjde O HODNĚ lépe):

A. K směrnic Jeho Výsosti Sheikh Maktoum Bin Rashid Al MVH Vice-prezident, předseda vlády Vládce emirátu Dubaj, objednal a následné-up Jeho Výsosti Sheikh Mohammed Rashid Al Maktoum, korunního prince Dubaj a ministr obrany, Úřad pro civilní letectví začalo Pappy v přípravě Chcete-li zahájit realizaci, největší projekt Druhu na světě Eetmtlviaampmedinp Jebel Ali letiště. Rashid Al Maktoum, korunního prince Dubaj a ministr obrany model tohoto obřího projektu HH a slyšel v této souvislosti naléhat HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, IIS Úřad pro civilní letectví, Dubaj a předseda inzerát Pták, SAE, pracovní skupina Projekt podrobné vysvětlení o velikosti a oblasti Zařízení a oddělení, která bude obsahovat projekt by Global města

No prostě tisková zpráva o vyhodnocení nějakého tendru :-)) :-)) :-))

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:24 ® Frk reakce na …
Frk

Robure..ty jsi býk bez..:-D :-D :-))

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 13:26 ® Robur
Robur

jersey> zopakuj si skloňování, to je o blondýnech, stačí když koncovku ve tvaru ??? napíšeš obráceně ??? a má to úplně jiný smysl. Mně řekni, co ti na tom pak přišlo vtipný?

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 ve 13:02 ® jersey reakce na …
jersey

regulus: Čéče ten ja fakt výbornej! Nečekal bych arabskej vtip o blondýnkách !

reagovat
Čtvrtek 11. března 2010 v 0:40 ® regulus
regulus

Výborný arabský vtip:

? ???????? ???? ????? ????? ?????
?? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ???? ???????
???? ??? ? ????? ???????
?????? ??? ??? ????? ???? ???? ?? ????? ??? ??? ??? ???? ?????? ?
???? ????? ??????? ?????? ??? ?? ???????
????? ?????? ? ???? ????? ??
???? ?? ?????? ???????????????? ???? ??? ???.
???? ?? ????? ??? ??? ??? ???? ?????? ??? ???? ??? ??????? ???????
?????? ???? ?? ??? ?????? ??? ??? ????? ???? ?? ???? ?? ????? ???
????? ??????? ?????? ???? ?????? ?????
???? ?? ???????? ? ?? ???? ???
??????? ??? ??? ?????? ??? ??? ??????
?????? ?????? ????? ?? ???? ????
???? ?????

P.S. Nezapomeňte, že se to čte zprava doleva. Jinak by to nedávalo smysl!!!

reagovat
Středa 10. března 2010 ve 22:34 ® LuboO
LuboO

nesnáším svatby

Nenávidím svatby,hrozně je nesnáším…-vždycky za mnou totiž přijdu tetičky,začnou mě štípat do tváří a říkají: Ty budes další,jsi na řadě…ale nedávno toho nechali-řekl jsem jim to stejné..NA POHŘBU

reagovat
Středa 10. března 2010 v 15:40 ® džigit

Maškarní bál. Vejde nahá slečna, celá natřená bílou barvou.
Sedne si k Baru a objedná si pití.
Chlápci u stolu na ní můžou oči nechat a přemýšlí, za co
jako může jít.
Jednomu to nedá, přistoupí k ní a řekne:
„Promiňte slečno moji troufalost, ale strašně by mě
zajímalo,za co jdete, natřená bílou barvou a celá nahá…“
Slečna se na něj tvrdě podívá, otočí se k němu, roztáhne
nohy a povídá: Za zubní kaz, vole!!!

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:31 ® sus1 reakce na …

LuboO> No taky to tam jede.:-) Musíš to víc sledovat,no??:-)

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:30 ® LuboO reakce na …
LuboO

sus1> no vidis, nesledujem vseobecnu, a vobec, co tam robia vtipy? tam sa ma debatovat vseobecne…

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:22 ® sus1 reakce na …

LuboO> Všeobecná dnes ve 21:04.:-)

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 23:19 ® LuboO
LuboO

Tatínek sedí u televize, vyhazuje buráky do výšky a chytá je rovnou do pusy. Maminka na něj zakřičí, on se lekne, otočí hlavu a v tom mu burák spadne přímo do ucha. Maminka se mu ho snaží vytáhnout, ale burák padá stále víc a víc do ucha. Najednou domů přijde dcera s kamarádem. Kamarád vidí co se stalo a okamžitě reaguje. Strčí tatínkovi prsty do nosu a řekne mu ať pořádně foukne. Tatínek to udělá a burák je venku. Maminka křičí: ten kluk je genius, to by mě zajímalo,co z něho bude. Tatínek odpoví: No, podle toho jak mu smrděly prsty bych řekl,že náš zeťák…

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:17 ® Robur
Robur

řekl pan Chladil, vždyť ty už máš být vlastně obětovanej:-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:07 ® regulus reakce na …
regulus

LuboO> nee jmenuje se Vrána a napsal si, že podobná havěť má zavřít zobák a táhnout na sever … :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:00 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> fuuha, a preco? Ma meno, ktore treba obetovat?

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:57 ® regulus reakce na …
regulus

LuboO> řekl bych, že tě CeP zabije … :-D

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:31 ® LuboO
LuboO

Chlapi, tak toto je super, to sa vztahuje aj na nas rybarov:DDDD

Vážení, vyhlašujeme bojkot zimy! Po krátkém zamyšlení nad efektivní realizací navrhuji následující:

• ti z vás, kteří mají „ptačí“ příjmení, popř. jména

(např. Špačková, Stehlík, Slavík, Vrabec, Holub, Jiříček a Jiřička…) vylezou na nejbližší strom a začnou šveholit, švitořit a štěbetat, a jelikož simulujeme jaro, tak se samozřejmě za účelem rozmnožování u toho musí tvářit vilně, dámy poodhalí výstřihy, pánové načechrají chocholy, je povoleno stavět hnízda… přirozeně: Vrána,Vránová, Havránek, Havránková, Vraný a podobná havěť zavřou zobáky a odtáhnou na sever, třeba lyžovat, to je mi jedno),

• kolegové Suchý, Suchánek, Sušák, Vysušil a jim podobní poberou lopaty,

smetáky, vysavače, hadry a fény a začnou odstraňovat sníh a vlhkost, pomůže jim např. Teplý, Teplá,

• ti z vás, kteří disponují příjmením typu – Louka, Fiala, Zelený,

či jmény typu Květa, Jiřina, a ojedinělí jedinci jak Petr Klíč apod. se výrazně oblečou a nalíčí a na místech již ošetřených pány Suchým a spol. zahrabou své bosé nohy po kotníky do země, vztyčí paže směrem k nebi a budou se nadále tvářit blaženě, hulení se povoluje…,

• Ježek, Kuře, Zajíc, Liška, Králík – vylézt z brlohů, odblešit a

rozmnožovat (Ježek teda radši ne),

• ostatní, s nepoužitelnými jmény jako Nykodýmová, Joura, Šilhavá,…,

se lehce oblečou a za tance Volání jara, začnou zpívat píseň s jarní nebo letní tématikou (Léto – I.Bartošová, Léto je léto, sun of Jamaica -Helena Vondráčková, atp.), choreografie je individuální, zakázány jsou pohyby připomínající sníh, sněžení, vánoční stromek, lyžování, let na lyžích, Ježíška, soba a podobné symboly zimy, počet opakování nejméně 5 x denně,

• pány a dámy Mrázek, Mrázková, Studený, Studená, Zima, Zíma, Zímová a jim

podobné je bohužel nutné obětovat.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 19:22 ® LuboO
LuboO
reagovat
foto/forum/2010/th-img12383.jpg
Sobota 6. března 2010 v 19:21 ® LuboO
LuboO

Nařízení personálního oddělení

Vážení, již několikrát jsme byli upozorněni na skutečnost, že řada z Vás používá neslušné výrazy při komunikaci s kolegy. Proto vás žádáme, aby jste si dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několik frází, které nahradí ty Vámi používané:

zkuste říci: „ k tomu bychom si asi měli sednout“ místo: „ zase zasraná porada!“

zkuste říci: „ kolegyně se pravděpodobně dopustila drobné chybičky „ místo: „ ta kráva pitomá to už zase zkurvila“

zkuste říci: „tak já tu dnes zůstanu déle, a dodělám to“ místo: „ a jak to mám do prdele asi stihnout ?“

zkuste říci: „ nejsem si jist(a), zda je to vůbec možné“ místo: „ nezájem, seru na to“

zkuste říci: „ opravdu ?“ místo: „ no ty si snad ze mě děláš prdel!“

zkuste říci: „ domnívám se, že to takhle asi nepůjde“ místo: „ to je na hovno“

zkuste říci: „ promiň, chtěl(a) jsi se na něco zeptat ?“ místo: „polib mi prdel a nevotravuj !“

zkuste říci: „ kolega bohužel není z nejbystřejších …“ místo: „ většího debila jsem fakt neviděla“

zkuste říci: „ zdá se, že jsi výjimka z přísloví „ ve zdravém těle zdravý duch“ místo: „ ty to máš v tý palici úplně vypatlaný“

zkuste říci: „ snad by bylo lepší, kdyby ses tak zbytečně nerozčiloval“ místo: „ … aby si se z toho neposral, blbečku“

zkuste říci: „ domnívám se, že to není zrovna nejlepší řešení“ místo: „ kterej blbec to zase vymyslel“

zkuste říci: „ asi bych potřeboval(a) pár minut nerušeného soukromí“ místo: „ táhněte všichni do prdele !“

zkuste říci: „ dnes zřejmě nemám svůj nejlepší den“ místo: „ dneska se mi všechno sere pod rukama!

zkuste říci: „ domnívám se, že můj plat neodpovídá mému pracovnímu nasazení“ místo: „ za to hovno, co tady beru se na to můžu akorát zvysoka vysrat“

Uvidíte, že se to nakonec bude líbit nejen Vám, ale i Vašim kolegům.

Marcela Piňosová odd. péče o zaměstnance ČRa a.s.

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:28 ® džigit

IV.TO.ŠIRDA> už jsem nad tym špekuloval.Dnes sem aj dortu pekl,bo ta pani co se s ňu o penize dělim ma narozky :-D Po sladkim byly baby plne dojmu,ale že pry mi živočišne komponenty du lip ku pleti!!!

reagovat