Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.568.467 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. března 2010 ve 14:21 ® džigit
-
Jakub Vágner chytil rybu!
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 13:11 ® regulus
-
V Česku …
Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu: „Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!“
reagovat
Muž ale odpoví:„Ne, mýlíte se, já jsem Rom.“
Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího: „Děkuji za vaši krásnou českou zemi!“
Ale kolemjdoucí odpoví: „Já ne Čech. Já Vietnamec.“
Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: „Díky za báječné Čechy!“
Kolemjdoucí řekne: „Nejsem Čech, jsem Cikán!“
Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá: „Jste Češka?“
Žena odpoví: „Ne, jsem z Kazachstánu.“
Somálec je zmatený a ptá se: „A kde jsou proboha všichni Češi?“
Kazaška se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: „Asi v práci!“ - Pátek 12. března 2010 ve 22:33 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Já určitě,celej tejden je tady prd…jako blázen.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 22:30 ® LuboO
-
sus1> Ty nehul, nerozumies srande?
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 21:59 ® sus1
-
LuboO> Už to nehul.Já že tě drbu za každej přízpěvek??!!Prosimtě,…
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 21:29 ® LuboO reakce na …
-
sus1> a o co tebe vlastne ide? Ze ma zd.bavas za kazdy prispevok? Ha? Ta tvoja fotka bola fotomontaz.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 21:22 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Fotomontage.
Nedavno ta fotka někde byla a byla tam jen jedna srnka.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 21:07 ® LuboO
-
Dobrá zpráva pre všetkých lovuchtivých rybárov!
Dnes som videl po lúke behať srnky … a to je predzvesť toho, že jar sa nezadržateľne blíži !!!
Posielam aj fotku.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 0:37 ® muf4
- reagovat
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 20:02 ® tomashr
-
Jinak když už jsme u těch arabských věcí, tak pár přísloví (hodily by se do dámám do toho jejich threadu)
Ženě můžeš vždy nabít, ona už bude vědět proč.
Svěř ženě tajemství, ale nejdřív jí vyřízni jazyk.
Život je jako děvka. Spí s každým a ještě za to chce zaplatit.
Rozum ženy je v jejich kráse a krása muže v jeho rozumu.
Žena neodloží na zítřek to, co si může obléknout již dnes. A to, co si oblékne, stává se pro ni starým.
Žena se má vdát spíše za toho, kdo miluje ji, než za toho, koho miluje ona.
Zbohatne-li moudrý, opraví si dům. Zbohatne-li hlupák, opatří si druhou ženu.
Pozorně poslouchej co ti žena radí, abys to mohl udělat naopak.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 19:36 ® Kazan
-
Sedí manžel dvě hodiny na chodbě před operačním sálem. Po strašně dlouhý době se otevřou dveře a na chodbu vstupuje unavenej a smutnej chirurg. Pomalu si přisedne k zhroucenému manželovi a tichým soucitným hlasem říká: „Dělali jsme co jsme mohli, ale vaše paní upadla do hlubokého komatu.“
Manžel vytřeští oči a ptá se: „Co já teď budu dělat??“ „No, budete se muset o ni denně starat. Každé hodiny ji otáčet, aby neměla proleženiny, krmit ji hadičkou s umělou výživou, vyměňovat ji plíny, když se pomočí a umývat jí, když se pokálí. Budete na ni muset celé hodiny vlídně mluvit, laskat ji ve vlasech, protože je možné, že všechno vnímá a ona se třeba za dvacet let z komatu probere, usměje se na vás a může do něj znova ihned upadnout na dalších pár let.“ Chlap mezitím zežloutl, zfialověl, zezelenal a totálně se rozklepal. Doktor se k němu nakloní, plácne ho po zádech a rozšafně povídá: „Nebojte se, dělám si prdel – samozřejmě zemřela“
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 18:59 ® tomashr
-
regulus> Jen tak naokraj, tohle je překlad tvého vtipu (neřešte kvalitu automatického překladu, do angličtiny to mimochodem vyjde O HODNĚ lépe):
A. K směrnic Jeho Výsosti Sheikh Maktoum Bin Rashid Al MVH Vice-prezident, předseda vlády Vládce emirátu Dubaj, objednal a následné-up Jeho Výsosti Sheikh Mohammed Rashid Al Maktoum, korunního prince Dubaj a ministr obrany, Úřad pro civilní letectví začalo Pappy v přípravě Chcete-li zahájit realizaci, největší projekt Druhu na světě Eetmtlviaampmedinp Jebel Ali letiště. Rashid Al Maktoum, korunního prince Dubaj a ministr obrany model tohoto obřího projektu HH a slyšel v této souvislosti naléhat HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, IIS Úřad pro civilní letectví, Dubaj a předseda inzerát Pták, SAE, pracovní skupina Projekt podrobné vysvětlení o velikosti a oblasti Zařízení a oddělení, která bude obsahovat projekt by Global města
No prostě tisková zpráva o vyhodnocení nějakého tendru
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 14:24 ® Frk reakce na …
-
Robure..ty jsi býk bez..
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 13:26 ® Robur
-
jersey> zopakuj si skloňování, to je o blondýnech, stačí když koncovku ve tvaru ??? napíšeš obráceně ??? a má to úplně jiný smysl. Mně řekni, co ti na tom pak přišlo vtipný?
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 13:02 ® jersey reakce na …
-
regulus: Čéče ten ja fakt výbornej! Nečekal bych arabskej vtip o blondýnkách !
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 0:40 ® regulus
-
Výborný arabský vtip:
? ???????? ???? ????? ????? ?????
?? ???? ?? ???? ???? ???? ???? ???? ???????
???? ??? ? ????? ???????
?????? ??? ??? ????? ???? ???? ?? ????? ??? ??? ??? ???? ?????? ?
???? ????? ??????? ?????? ??? ?? ???????
????? ?????? ? ???? ????? ??
???? ?? ?????? ???????????????? ???? ??? ???.
???? ?? ????? ??? ??? ??? ???? ?????? ??? ???? ??? ??????? ???????
?????? ???? ?? ??? ?????? ??? ??? ????? ???? ?? ???? ?? ????? ???
????? ??????? ?????? ???? ?????? ?????
???? ?? ???????? ? ?? ???? ???
??????? ??? ??? ?????? ??? ??? ??????
?????? ?????? ????? ?? ???? ????
???? ?????P.S. Nezapomeňte, že se to čte zprava doleva. Jinak by to nedávalo smysl!!!
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:34 ® LuboO
-
nesnáším svatby
Nenávidím svatby,hrozně je nesnáším…-vždycky za mnou totiž přijdu tetičky,začnou mě štípat do tváří a říkají: Ty budes další,jsi na řadě…ale nedávno toho nechali-řekl jsem jim to stejné..NA POHŘBU
reagovat - Středa 10. března 2010 v 15:40 ® džigit
-
Maškarní bál. Vejde nahá slečna, celá natřená bílou barvou.
reagovat
Sedne si k Baru a objedná si pití.
Chlápci u stolu na ní můžou oči nechat a přemýšlí, za co
jako může jít.
Jednomu to nedá, přistoupí k ní a řekne:
„Promiňte slečno moji troufalost, ale strašně by mě
zajímalo,za co jdete, natřená bílou barvou a celá nahá…“
Slečna se na něj tvrdě podívá, otočí se k němu, roztáhne
nohy a povídá: Za zubní kaz, vole!!! - Úterý 9. března 2010 ve 23:31 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> No taky to tam jede.
reagovatMusíš to víc sledovat,no??
- Úterý 9. března 2010 ve 23:30 ® LuboO reakce na …
-
sus1> no vidis, nesledujem vseobecnu, a vobec, co tam robia vtipy? tam sa ma debatovat vseobecne…
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:22 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Všeobecná dnes ve 21:04.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:19 ® LuboO
-
Tatínek sedí u televize, vyhazuje buráky do výšky a chytá je rovnou do pusy. Maminka na něj zakřičí, on se lekne, otočí hlavu a v tom mu burák spadne přímo do ucha. Maminka se mu ho snaží vytáhnout, ale burák padá stále víc a víc do ucha. Najednou domů přijde dcera s kamarádem. Kamarád vidí co se stalo a okamžitě reaguje. Strčí tatínkovi prsty do nosu a řekne mu ať pořádně foukne. Tatínek to udělá a burák je venku. Maminka křičí: ten kluk je genius, to by mě zajímalo,co z něho bude. Tatínek odpoví: No, podle toho jak mu smrděly prsty bych řekl,že náš zeťák…
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 20:17 ® Robur
-
řekl pan Chladil, vždyť ty už máš být vlastně obětovanej
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 20:07 ® regulus reakce na …
-
LuboO> nee jmenuje se Vrána a napsal si, že podobná havěť má zavřít zobák a táhnout na sever …
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 20:00 ® LuboO reakce na …
-
regulus> fuuha, a preco? Ma meno, ktore treba obetovat?
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 19:57 ® regulus reakce na …
-
LuboO> řekl bych, že tě CeP zabije …
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 19:31 ® LuboO
-
Chlapi, tak toto je super, to sa vztahuje aj na nas rybarov:DDDD
Vážení, vyhlašujeme bojkot zimy! Po krátkém zamyšlení nad efektivní realizací navrhuji následující:
- ti z vás, kteří mají „ptačí“ příjmení, popř. jména
(např. Špačková, Stehlík, Slavík, Vrabec, Holub, Jiříček a Jiřička…) vylezou na nejbližší strom a začnou šveholit, švitořit a štěbetat, a jelikož simulujeme jaro, tak se samozřejmě za účelem rozmnožování u toho musí tvářit vilně, dámy poodhalí výstřihy, pánové načechrají chocholy, je povoleno stavět hnízda… přirozeně: Vrána,Vránová, Havránek, Havránková, Vraný a podobná havěť zavřou zobáky a odtáhnou na sever, třeba lyžovat, to je mi jedno),
- kolegové Suchý, Suchánek, Sušák, Vysušil a jim podobní poberou lopaty,
smetáky, vysavače, hadry a fény a začnou odstraňovat sníh a vlhkost, pomůže jim např. Teplý, Teplá,
- ti z vás, kteří disponují příjmením typu – Louka, Fiala, Zelený,
či jmény typu Květa, Jiřina, a ojedinělí jedinci jak Petr Klíč apod. se výrazně oblečou a nalíčí a na místech již ošetřených pány Suchým a spol. zahrabou své bosé nohy po kotníky do země, vztyčí paže směrem k nebi a budou se nadále tvářit blaženě, hulení se povoluje…,
- Ježek, Kuře, Zajíc, Liška, Králík – vylézt z brlohů, odblešit a
rozmnožovat (Ježek teda radši ne),
- ostatní, s nepoužitelnými jmény jako Nykodýmová, Joura, Šilhavá,…,
se lehce oblečou a za tance Volání jara, začnou zpívat píseň s jarní nebo letní tématikou (Léto – I.Bartošová, Léto je léto, sun of Jamaica -Helena Vondráčková, atp.), choreografie je individuální, zakázány jsou pohyby připomínající sníh, sněžení, vánoční stromek, lyžování, let na lyžích, Ježíška, soba a podobné symboly zimy, počet opakování nejméně 5 x denně,
- pány a dámy Mrázek, Mrázková, Studený, Studená, Zima, Zíma, Zímová a jim
podobné je bohužel nutné obětovat.
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 19:22 ® LuboO
- reagovat
- Sobota 6. března 2010 v 19:21 ® LuboO
-
Nařízení personálního oddělení
Vážení, již několikrát jsme byli upozorněni na skutečnost, že řada z Vás používá neslušné výrazy při komunikaci s kolegy. Proto vás žádáme, aby jste si dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několik frází, které nahradí ty Vámi používané:
zkuste říci: „ k tomu bychom si asi měli sednout“ místo: „ zase zasraná porada!“
zkuste říci: „ kolegyně se pravděpodobně dopustila drobné chybičky „ místo: „ ta kráva pitomá to už zase zkurvila“
zkuste říci: „tak já tu dnes zůstanu déle, a dodělám to“ místo: „ a jak to mám do prdele asi stihnout ?“
zkuste říci: „ nejsem si jist(a), zda je to vůbec možné“ místo: „ nezájem, seru na to“
zkuste říci: „ opravdu ?“ místo: „ no ty si snad ze mě děláš prdel!“
zkuste říci: „ domnívám se, že to takhle asi nepůjde“ místo: „ to je na hovno“
zkuste říci: „ promiň, chtěl(a) jsi se na něco zeptat ?“ místo: „polib mi prdel a nevotravuj !“
zkuste říci: „ kolega bohužel není z nejbystřejších …“ místo: „ většího debila jsem fakt neviděla“
zkuste říci: „ zdá se, že jsi výjimka z přísloví „ ve zdravém těle zdravý duch“ místo: „ ty to máš v tý palici úplně vypatlaný“
zkuste říci: „ snad by bylo lepší, kdyby ses tak zbytečně nerozčiloval“ místo: „ … aby si se z toho neposral, blbečku“
zkuste říci: „ domnívám se, že to není zrovna nejlepší řešení“ místo: „ kterej blbec to zase vymyslel“
zkuste říci: „ asi bych potřeboval(a) pár minut nerušeného soukromí“ místo: „ táhněte všichni do prdele !“
zkuste říci: „ dnes zřejmě nemám svůj nejlepší den“ místo: „ dneska se mi všechno sere pod rukama!
zkuste říci: „ domnívám se, že můj plat neodpovídá mému pracovnímu nasazení“ místo: „ za to hovno, co tady beru se na to můžu akorát zvysoka vysrat“
Uvidíte, že se to nakonec bude líbit nejen Vám, ale i Vašim kolegům.
Marcela Piňosová odd. péče o zaměstnance ČRa a.s.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:28 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> už jsem nad tym špekuloval.Dnes sem aj dortu pekl,bo ta pani co se s ňu o penize dělim ma narozky
reagovatPo sladkim byly baby plne dojmu,ale že pry mi živočišne komponenty du lip ku pleti!!!