Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.879 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 17. srpna 2012 ve 20:31 ® MIG-35 reakce na …
- džigit> Čecha moc nedávam… tohle je masec
a tohohle mam taky rád to viš jihočech
reagovat
- Pátek 17. srpna 2012 v 1:01 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Neznam pedre, ale někdá poznam…
reagovatTed sem zralej na
- Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 21:42 ® džigit reakce na …
- MIG-35> a to znáš? Rosťa Petřík A kapela Úspěch reagovat
- Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 21:36 ® džigit reakce na …
- MIG-35> a tohle už je „náročnější“
reagovat
- Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 21:29 ® džigit
- MIG-35> já mám rád Čecha
A tohle nepotřebuje nic
reagovat
- Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 21:10 ® MIG-35 reakce na …
- džigit> Joo to sou perly! Mam to hoodně rád a koukam dost často. To se
snad nedá vohrát…
tohle mi baví moc a ten típek je taky dobrej.
reagovat
- Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 20:32 ® džigit
- sem si dnes opět prohlíd starší kousky Na stojáka… reagovat
- Středa 15. srpna 2012 v 18:58 ® regulus
-
Američan, Němec a Čech sedí u jednoho stolu a špičkují se.
Američan:
„U nás v Amerika je lékařská věda tak daleko, že když my v parku našla tělo bez hlavy, my přišít hlavu náhradní a dnes on učit na univerzita.“Němec:
„U nás f Německu být věda tak daleko, še kdyš ja našla v parku tělo bes rukou a nochou, dochtor přišila nahrádni a on dnes vyhravala zlata metaile.“Čech:
reagovat
„To nic není pánové! U nás v Čechách jsme našli v parku uříznutýho čuráka. Doktoři k němu přišili tělo, hlavu, ruce a nohy a on nám dnes dělá premiéra!“ - Úterý 14. srpna 2012 v 11:14 ® džigit reakce na …
-
fribble>
reagovat - Úterý 14. srpna 2012 v 10:43 ® fribble
-
Kalousek přijde na zasedání vlády a z aktovky vyndá dva papíry: „Na tomhle listu je seznam opatření, která když schválíme, lidi se až do smrti budou mít dobře.“ Bouřlivý potlesk a Kalousek pokračuje: „A na tomhle papíru je seznam těch lidí .....!“
reagovat - Sobota 11. srpna 2012 v 10:48 ® Libor reakce na …
-
peta128>
reagovat - Sobota 11. srpna 2012 v 0:44 ® džigit reakce na …
-
superweb> svatý prostato, a podle čeho myslíš,že ty vtipy vznikly?
reagovat - Sobota 11. srpna 2012 v 0:12 ® peta128
-
Čím víc je auto teréní,tím dále pro něj traktorem pojedeš.Prý ruské pořekadlo
reagovat - Pátek 10. srpna 2012 ve 23:04 ® MIG-35 reakce na …
-
regulus> Pravdu díš! Většinou je to z popudu ouplně někoho jinýho než oný etnický menšiny. Prostě totál kokotina a ještě na entou. Vzpoměl si indiáni, dnes se jim říká „původní obyvatelé ameriky“.
reagovatAle třeba název Navajo je hanlivý název okolních kmenů, který se vžil. A když ti napíšu Diné tak nebudeš mít páru co to je.
To se nezastávám těch europindíků jen konstatýruju a vměšuju se do diskuse.
- Pátek 10. srpna 2012 ve 22:33 ® regulus reakce na …
-
superweb> inteligentní člověk se tomu zasměje, blbec začne přemejšlet na změně názvu jídla, no a výsledek … že lidi nebudou vědět co si vlasně objednávají.
Pokud se týká naší poněkud háklivé etnické menšiny, tak každej normální cikán se neurazí pokud je tak nazván, když to není v rovině urážky, zastávám názor, že se vše má nazývat správným jménem a pokud tu po několik století byli cikáni, tak nevidím jedinej důvod proč by to měli být najednou rómové, myšleno bez jakékoliv rasové nesnášenlivosti. Já si nemůžu pomoct, ale Vídeňskej řízek je pro mě stejnej název žrádla jako Cikánkej řízek, Cikánská pečeně nebo Černoch v trojobalu. To bysme za chvilku mohli měnit i název cukrovinky Indiánek, protože by se to mohlo dotknout našich rudých bratří, Eskymo jako narážka na Eskynáky by taky mohla vadit …
Napíšu ti to na plnou hubu, ať už jdou všichni ti Eurokokoti do prdele, no a Rakušáci jsou už známí tím, že musí mít dycky něco extra, z jedné strany si zarazili výstavbu jaderné elektrárny, ale z druhé si hyzdí svoji překrásnou přírodu větrnejma elektrárnama, ale je to jejich věc, jejich země a jejich volba, jen je otázka, jestli s tím široká veřejnost souhlasí nebo je to jako u nás.
reagovat - Pátek 10. srpna 2012 v 19:38 ® superweb reakce na …
-
Kazan> Bohuzel to nekteri mysli vazne.. http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
reagovat - Pátek 10. srpna 2012 ve 13:38 ® Kazan
-
Podle rozhodnutí EU nesmí žádné zboží, včetně potravinových výrobků, obsahovat v názvu hanlivý nebo rasistický výraz, urážející etnickou příslušnost. Proto se dnem 31.12. 2012 ruší název „Cikánská pečeně“, a od 1.1.2013 se zavádí název nový – „Nepřizpůsobivá roláda“.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 23:45 ® Fryw reakce na …
-
jepice> Manželka povídá manželovi, že je potřeba posekat trávník. On na ni zahlásí z pohodlného křesla „copak jsem zahradník? Vidíš že bych to měl napsané na čele?“. Tak nic, hned na to další požadavek…"a tu rynu opravíš kdy?" Podobná odpověď„copak mám na čele napsáno klempíř?“. No, ale tak nahodit ten taras bys snad mohl, povídá rezignovaně manželka. „Vidíš snad krávo že bych měl na čele napsáno zedník?“ odvětí hrubě manžel a odejde do hospody. Po zavíračce se vrací domů a vidí posekaný trávník, spravenej svod rýny, nahozenej taras. Přijde za manželkou a diví se:„Jak jsi to zvládla?“..no stavil se soused, tak jsem si mu postěžovala on řekl, že mi to opraví pokud mu upeču dort a nebo se s ním vyspím. „A jakej jsi mu upekla?“ táže se manžel. „Copak jsem DrOetker?!“ odvětí manželka.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 22:46 ® jepice-zruseno
-
Fryw>
- Manželka je těhotná, čekáme potomka
-- A jak se vám to stalo?
- To jsem byl takhle jednou na rybách …
- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 16:20 ® džigit reakce na …
-
Fryw> jj
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 16:17 ® Fryw
-
Vitální devadesátiletý dědeček u svého lékaře. „pane doktore, pamatujete si mou mladou krásno ženu kterou jsem si minulé léto vzal?!Tak už čekáme prvního potomka!“ Lékař se po této informaci zamyslí a praví: „Povím Vám jeden příběh. Jeden starý bohatý dědeček se vydal na lov. Jenže jak byl starý a měl sklerozu, tak si místo pušky vzal deštník. No a jak tak jde po lese, najednou se před ním objeví medvěd. Medvěd si stoupne na zadní. Dědeček vezme deštník, zamíří a prásk. Medvěd se skácí k zemi.“ V tom dedeček do toho lékařova příběhu vykřikne: „To je blbost, to ho musel střelit někdo jiný!“ „Ano, přesně tak“, odvětí lékař.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 16:11 ® osprey
-
Polní lazaret, večer po bitvě.
Vojenský chirurg k asistentovi: „Tomuhle amputujte levou ruku.“
Fik!
„Řekl jsem levou!“
Fik!
„Ruku!!“
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 16:08 ® Fryw
-
Muž a žena se srazí v autech. Obě jejich auta jsou úplně na maděru, ale ani jednomu z nich se nic nestalo. Když se vysoukali z aut, povídá žena muži: „Tak vy jste muž, to je zajímavé. Já jsem žena. Hmm, podívejte na naše auta! Nic z nich nezbylo, ale my jsme zraněni nebyli. To musí být znamení od Boha. Měli jsme se setkat, stát se přáteli a žít spolu až do smrti.“ Muž přitakal: „To jo, to muselo být určitě znamení od Boha!“ Žena pokračovala: „A podívejte se na tohle, další zázrak. Moje auto je totálně na mraky, ale tahle láhev vína je naprosto v pořádku. Bůh si určitě přeje, abychom toto víno vypili a oslavili tím naše štěstí.“ Potom podala láhev muži. Ten souhlasně přikývl, otevřel láhev a polovinu vypil. Pak ji podal zpět ženě. Ta vzala láhev, zavřela ji a vrátila muži do rukou. Ten se jí zeptal: „Vy nebudete?“ Načež mu odpověděla: „Ne. Já počkám na policii.“
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 16:07 ® Fryw
-
Jde blondýna se psem v parku. Potká ji policista a povídá: „Slečno, kde máte košík? "ale my nejdeme nakupovat!“ odvětí slečna. „Aha, tak promiňte“
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 16:03 ® osprey
-
Do ordinace se vřítí rozzuřená žena posetá modřinami a řve: „Kde je ten podělanej psychiatr, co vyléčil mého manžela ze zbabělosti?!“
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:58 ® Fryw
-
Voják hlídá v noci muniční sklad. Obchází, je ve střehu. Jde kolem dědeček. „Vojáčku, co tady děláš takhle v noci?“ „No dědo, já tady hlidam muniční sklad“ „A to mi říkáš jen tak? Co kdybych byl zahraniční agent?!“ „ratatata“ „uf, ještě že se zavčas přiznal“
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:56 ® Fryw
-
tak ten byl dobrej
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:55 ® osprey
-
Pane doktore, dejte mi nějaké prášky proti chamtivosti. Ale dejte mi jich hodně, hodně, hodně!!!
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:49 ® osprey
-
Jeden velmi realistický:
Když jsem byl dítě, celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo. Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje. Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
reagovat - Čtvrtek 9. srpna 2012 v 15:41 ® Fryw
-
Tohle tu už bylo?
reagovat