Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.850 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. srpna 2012 v 9:20 ® nnnap reakce na …
-
to je typickej babica! Nemáte čtyři stíny, tak dáte tři!
reagovat - Středa 8. srpna 2012 v 18:32 ® fribble reakce na …
-
- tom → Jó domácí výrobek …
- Středa 8. srpna 2012 v 17:56 ® tucnak11
-
Kliknete aby se zvětšilo
reagovat - Středa 8. srpna 2012 ve 13:50 ® wlada reakce na …
-
A když nemáme knedlíky, tak použijem brambory a jestli nemáme ani brambory tak tam nedáme nic
reagovat - Středa 8. srpna 2012 ve 13:09 ® džigit
-
z Babicovy kuchařky…
reagovat - Středa 8. srpna 2012 v 11:53 ® jersey
-
ok, jestli je to tu ještě o vtipech…Prochází se policajt po parku a uvidí muže, který v ruce drží tučňáka. „Dnes ráno jsem ho našel, co s ním mám udělat?“zeptal se muž. „Zaneste ho do ZOO“ poradí polda. Na druhý den se znovu prochází po parku a znovu vidí muže s tučňákem. „Proč jste ho nezanes do ZOO?“ nechápe polda. „Tam jsem s ním byl včera. Dneska jdeme do kina.“
reagovat - Středa 8. srpna 2012 v 8:21 ® džigit
-
Koukám,že rypance do jedneho mantaka nam tu fajně rozproudily několik „fór“
reagovat - Středa 8. srpna 2012 v 0:41 ® osprey reakce na …
-
regulus> Jsi vedle jak ta jedle a hledáš v tom, co píšu, věci, které tam nejsou.
Mě je jedno, že synové nechytají. Naprosto jedno.
V kroužku jsem měl za ty roky cca 200 dětí (rekordně 51 zapsaných naráz) a to, co jsem tu napsal, platilo celou tu dobu. Dokonce i dneska je největší rybářský fanatik na škole problémový žák, který je na propadnutí z několika předmětů. Třeba je to jinde jinak, to já nevím. Ale prostě tohle jsem viděl, zažil. Amen.
reagovat - Středa 8. srpna 2012 v 0:35 ® kubas reakce na …
-
regulus> Ty ses teda rozepsal
reagovat. Jinak co se studia a rybařiny týče… Já osobně si úplně nedovedu představit, že bych na ryby zanevřel. I když času teď bude čím dál tím míň, tak na ryby se čas prostě udělat musí
.
- Středa 8. srpna 2012 v 0:23 ® regulus reakce na …
-
osprey> myslím si, že to vidíš moc ortodoxně a nezlob se na mě, ty seš coby rybář tak trochu exot, neber to ve zlým, ale máš docela diametrálně odlišný přístup k rybaření než naprostá většina lidí a dost možná i k jiným věcem a nejspíš proto se na věc díváš z jiného úhlu pohledu. Moji oba kluci ten rok co maturovali si nebrali povolenku, protože se sami rozhodli že na ryby asi nebude čas, pak nechytali během dalšího studia. Dnes mají oba vysokou a k rybařině se vrátili. Oni se prostě rozhodli tak, že je pro ně důležitější ta škola, protože to co se naučí je pak bude živit, do ničeho jsem je nenutil, do ničeho jsem jim nekecal a vlastně to ani neřešil, jsou dospělí a mají svůj rozum a svoje priority.
reagovat
Pokud se týká toho, že ti prospěchově dobří skončili u počítačů, tak tomu se nediv, dnešní doba je taková, že práce v oblasti IT je jedna z těch lépe placených, zvlášť pokud dotyčnej je v tom dobrej.
Všechno tohle ale vůbec neznamená, že ti prospěchově horší mají větší sklony k tomu být „více“ rybáři. Mám pocit, že tebe jen tak trochu mrzí, že tvůj kluk dělá něco jinak než by sis představoval ty, ale v tomto směru tě můžu ujistit, že to tak obvykle bývá. Nechci ti ani v nejmenším sahat do svědomí, ale zkus se zamyslet nad tím, jestli jsi díky tomu, že jsi z něj možná chtěl mít toho zapálenýho rybáře, nedělal něco, čím jsi ho od té rybařiny tak trochu odehnal. Ber to prosím opět s velkou rezervou, je to jen hypotéza, spousta lidí díky snaze něčeho dosáhnout, dosáhne pravého opaku.
Nevím kolik tvýmu klukovi je, ale předpokládám, že je mladší než ti moji, takže si počkej, jak se říká, kdo si počká, ten se dočká, třeba za nějakej, třeba i krátkej čas s tebou nebo sám rád půjde na ryby nebo taky ne, to asi neovlivníš. - Středa 8. srpna 2012 v 0:15 ® -tom-
-
spešl vobrázek pro džigita, ať se konečně usměje
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 23:44 ® osprey
-
jersey> Já svoje děti do rybařiny nenutil. Dělají, co je baví a jsou v tom dobří.
Původ celého sporu je v tom, že při diskuzi nad jazykovou vybaveností některých mladých jsem napsal, že kolikrát ti prospěchově nejhorší byli nejlepší rybáři s největším zájmem o věc.
Asi bych to uťal. Tohle má být o vtipech.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 23:07 ® džigit
-
velice vtipne to tu posledni dobou je…
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 22:35 ® jersey
-
No já myslím, že je to trošku někde jinde. Pokud máte syna a nosí domů samý jedničky, tak si myslím, že každej rodič ho v tom bude podpororvat. Bude chtít, aby to někam dotáhnul, ale představa, že mám doma jedničkáře a říkám mu:„hele ty známky jsou super, nechtěl by ses věnovat rybařině?“ mi fakt nesedí. Na druhý straně, pokud kluk jen tak tak prolejzá, budu rád i za to, že mu alespoň něco jde.(ať je to rybařina, nebo třeba kuželky).
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 20:14 ® -tom- reakce na …
-
Osprey> I ti jedničkáři se často k rybařině nakonec vrátí, stačí, aby založili rodinu, případně se rozvedli, a jsou zpět. Jak to v sobě jednou člověk má, jak přičuchne k šupině, tak to ze sebe nedostane
reagovatTo je alespoň poznatek můj osobní a co jsem vypozoroval v okolí.
- Úterý 7. srpna 2012 v 19:57 ® osprey reakce na …
-
Luccini> Já je nezatracuju, právě naopak.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 19:44 ® 1Mara reakce na …
-
osprey> Něcom na tom pravdy je , jen souhlas
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 19:43 ® Luccini reakce na …
-
osprey> jestli to nebude tím, že ty rybáře od srdce to vždycky táhlo víc k vodě než ke knihám, takže pravděpodobně nejsou a nikdy nebyli žádní tupci, prostě se vrhli jiným směrem…A dost možná jsou chytřejší než mi co tu klapeme do klávesnic zatímco tam venku příroda dělá zázraky
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 18:30 ® osprey reakce na …
-
regulus> Je mi líto. Jeden z těch jedničkářů byl i můj syn. Dnes chytá jeden z nich. A abych řek pravdu, je to dost sváteční rybář.
Nezlob se, ale ty kluci, co školou sotva prolezli, ti měli v mnoha případech úplně jiný tah na věc. Dost to souviselo s tím, že ti prospěchově dobří skončili u počítačů.
Nevím, co s čím souvisí, ale tohle je realita, kterou jsem prožil.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 15:15 ® regulus
-
osprey> „Jedničkáři měli krásně vyplněné testy, ale nechytali srdcem. Většinou si časem našli jinou zábavu než ryby.“ tohle doufám nemyslíš vážně, kromě toho, že to jestli někdo má vztah k rybám, potažmo k přírodě nesouvisí ani s prospěchem a ani s přirozenou inteligencí, jsi tu kulantně napsal, třeba jsi si to neuvědomil, že ti správní rybáři s bídou prolezli v základce a ve svojí podstatě jsou to debili.
Kurnik ještě že se tohle fórum jmenuje vtipy a lidi to nemůžou brát vážně …
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 10:28 ® fribble
- reagovat
- Úterý 7. srpna 2012 v 1:42 ® džigit reakce na …
-
osprey> Mirku,buď jsi postižen řemeslem,nebo nechápeš…
reagovat
Tady se neřeší „gramatika“ jakpo takpová.Tady se řeší jen a jen přístup!!! Pra nnnapa-ja možu .-) - Úterý 7. srpna 2012 v 1:36 ® osprey reakce na …
-
superweb> Ono je to nakonec jedno. Mě šlo původně o to, že by mi bylo líto, kdyby ten kluk odtud odešel jen proto, že je mu vyčítán jeho pravopis.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 v 19:33 ® superweb reakce na …
-
osprey> Jednickar jsem rozhodne nebyl nikdy, sem tam nejaka jednicka prosla z predmetu ktery me bavily, ale cestina byla vetsinou tak za tri. Jsem asi i tak trochu nediagnostikovany disgrafik. To ale jeste neznamena, ze se nemuzu alespon trochu naucit cesky..trochu jakoze znam tvrde/mekke souhlasky, shodu prisudku s podmetem a vyjmenovana slova. U uzivatele martin.mosna si ale nejsem jisty jestli to nedela schvalne a neprijde mu to hrozna sranda..
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 v 15:00 ® kubas
-
osprey> No ve Tvém příspěvku je velká část pravdy, ale rybařinu bych do toho moc netahal
reagovat. Věř, že ty chyby odhalí i dítě v páté třídě základní školy, ale jen za předpokladu, pokud chce. A v tom je zakopanej pesánek
.
- Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:05 ® osprey reakce na …
-
džigit> Deset let jsem vedl rybářský kroužek. Největší rybářští nadšenci byli kluci, co měli hromady čtyřek, někdy i propadali.
Jedničkáři měli krásně vyplněné testy, ale nechytali srdcem. Většinou si časem našli jinou zábavu než ryby.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:22 ® džigit reakce na …
-
kubas> se řehtám až brečím
reagovatOvšem jestli je tohle naše budoucnost,tak jen brečím…
- Pondělí 6. srpna 2012 v 11:46 ® kubas
-
džigit> No to je spíš k pláči
reagovat.
- Pondělí 6. srpna 2012 v 11:25 ® 1Mara reakce na …
-
džigit> To je borec
reagovat - Neděle 5. srpna 2012 ve 22:48 ® džigit
-
martin mošna> ja mnel na claskcký položený 0.26 a bylo to na 10kg.myslym
reagovat