Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.825 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 25. června 2012 v 18:45 ® fribble reakce na …

nnnap> Až bude takhle jednou sedět i Karolína Peake a ostatní, mám obavy, že oni budou ti nepochopení, ale ty blbý budeme zas my.

reagovat
Neděle 24. června 2012 ve 20:19 ® nnnap reakce na …
nnnap

fribble> to musí být peklo, dívat se oknem na moře v podstatě spokojených lidí. Raději jsem blbej než nepochopenej:-D

reagovat
Neděle 24. června 2012 v 18:13 ® fribble

Srandista Milouš .......

reagovat
foto/forum/2012/th-img20683.jpg
Čtvrtek 21. června 2012 ve 20:14 ® -tom-
reagovat
foto/forum/2012/th-img20677.jpg
Čtvrtek 21. června 2012 v 18:32 ® nnnap reakce na …
nnnap

fribble> son Peter Fucker Mať:-D

reagovat
Čtvrtek 21. června 2012 v 18:05 ® fribble

Jé, my se máme .....(od zítřka).

Nejdražší v Pánu,

omlouvám se, protože tento dopis může přijít jako překvapení. To je po náhlé smrti svého manžela. Byl jsem vržen do stavu naprostého zmatku, frustrace a beznaděje z rodinných příslušníků mého zesnulého manžela. Byl jsem fyzicky i psychicky mučili je. Můj zesnulý manžel má založit firmu v zahraničí ve výši $ 9,000,000.00 ale bohužel zemřel dříve, než navrhované podniku. Po jeho smrti, jeho rodina trvala na tom, že nemám právo na jeho majetku (aktiva a peníze), protože jsem žena, a můj jediný syn nebyl až do věku, podle některých barbarských zákonů tradiční zde v mé zemi, která ne povolení žena zdědí vlastnických práv, neboť se očekává, že podle tradice na převzetí kontroly nad jeho podnikání a další vlastnosti, včetně mě, kteří se automaticky stává manželkou jednoho z jeho nejbližších bratrů. Bohužel, toto zlé rodinné příslušníky, nevědí, že můj zesnulý manžel uloženy 2 boxy, které obsahovaly určité množství USD 9,000,000.00 v bez­pečnostní firmě, tato krabice byly uloženy jako dokumenty rodinných valueable, takže jsem diskutoval tento problém se svým jediným synem, a my jsme jednostranný, přesunout bedny do zámoří přes kurýrní diplomatické metody, který je jediný způsob, jak mohou mít přístup k penězům. Podle našeho discution, nejlepší způsob, jak zajistit tyto peníze je přesunout bedny mimo zemi do úschovy, a pak ji můžeme použít pro obchodní provozovny. A tak se ptám vaši pomoc ke změně vlastnictví poslí své jméno a přesunout ji do svého domova jako rightfull majitele. Přesto jsem se rozhodl vám (30%) z fondu jako odměnu za vaše upřímné pomoci a 70% bude pro mě a mé dítě. Jakmile jsem obdržíme pozitivní opověď, budu vám všechny potřebné údaje a oznámí, že mám s sebou všechny potřebné dokumenty pro změnu vlastnictví na vaše jméno. Jsem vážně uvažuje se usadit v zahraničí, v přátelské atmosféře, jako je ta vaše, jakmile tento fond dostat se do své země, takže já a moje dítě se může začít znovu. Naleznete slovo poctivost v této transakci vyplnit níže informace a vrátit se na nás: Vaše celé jméno ................ Adresa ............. Telphone číslo .......... Budu velmi vděčný, pokud přijmete můj návrh v dobré víře. Kontaktujte svého syna přímo na tuto e-mailovou peterturcker77@gmail.com Prosím, urychlení akce. Všechno nejlepší. Mrs. Grace Mark and son Peter Turcker Mark

reagovat
Čtvrtek 21. června 2012 v 16:16 ® muf4
muf4

Žena smaží volské oko, když v tom momentě do kuchyně vtrhne muž a začne křičet: „POZOR !!! POZOR !!! VÍC OLEJE !!! POTŘEBUJEME VÍC OLEJE !!!! … POZOR !!!! OTOČIT, OTOČIT, OTOČIT… RYCHLE !!! POZOR !!! ZBLAZNILA JSI SE ??? TEN OLEJ !!!! PROBOHA, SŮL !!!! NEZAPOMEŇ NA SŮL !!!!“ Žena už to nevydrží a úplně vynervovaná sa ptá: Co tak řveš ?!? Myslíš si že neumím udělat volské oko ????' Muž klidným hlasem odpoví: „To jen abys měla představu jaké to je, když mi kecáš do řízení“!!!

reagovat
Úterý 19. června 2012 v 11:33 ® breca reakce na …

nnnap> vidíš, ty jsi se na to v pondělí vykašlal, tak si dneska vybral mě! Já žebřiňák mám! :-)

reagovat
Úterý 19. června 2012 v 0:09 ® nnnap
nnnap

přidám jeden rybářskej- kluk s tím přišel ze školy a jestli prý chápu pointu:

Potkal jeden žížalák druhého a ptá se ho: Jak se máte a kde máš toho svýho kolegu? Ále dobře. Kluci ho vytáhli na ryby.

reagovat
Úterý 19. června 2012 v 0:01 ® nnnap
nnnap

:-D http://www.lidovky.cz/…ahranici.asp?… :-D

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 17:44 ® nnnap reakce na …
nnnap

Kazan> že vím o jednom, co potřebuje 13000/hod:-D

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 16:56 ® fribble reakce na …

nnnap- sice nerad,ale asi muset umřít v nejbližší stoleti. Když ty mi poslat teď hned 100 000.- či vice, je napsat tebe jako moje universalní dědic a nikdo jiny nedostat nyc. Fribble – obecní chudobinec, postel 93.

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 16:43 ® Kazan reakce na …

nnnap> a co jsi tomu poctivému pašákovi rychle odpověděl?:-D

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 16:12 ® DJ reakce na …
DJ

nnnap> Slyšim jak ti šrotujou kolečka :-)

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 16:07 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> :-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 18. června 2012 v 15:39 ® Robur reakce na …
Robur

nnnap> na co ještě čekáš?

reagovat
Pondělí 18. června 2012 ve 14:56 ® nnnap
nnnap

aktuální houmour z mé mejlové schránky. Sám si netroufnu, mám malý dvojkolák a do stodoly mi prší. Tak kdyby měl někdo velký žebřiňák a mohli jsme ty bankovky uskladnit někde v suchu, tak písněte, plís.

Dobrý den!

Jsem advokát William M Daves z Londýna, Velká Británie, jsem advokát, můj klient zemřel v roce 2010, ale on odešel za částku devět milionů, pět set tisíc britských liber šterlinků (£ 9,500,000.00) uloženy v bance, ale bohužel neměl uvede své dědice (Nejbližší příbuzní) před jeho náhlou smrtí. Všechny mé snahy vypátrat jeho rodinné příslušníky se ukázala jako neúspěšná, protože nepsal bude předchozí k jeho smrti.

Britská dědického práva neumožňují bance zabavit zemřelého fond, v případě, že je fond vlevo netvrzené na po dobu 19 měsíců po smrti majitele účtu. Nicméně, banka kontaktovala, abych se poskytovat dědice mého zesnulého klienta, aby se uvolní tohoto fondu na osobu, ale já jsem ještě nikomu doporučit jako dědic. To je důvod, proč jsem se vás kontaktovali, takže budu právně doporučuji jako dědice, protože nesou stejné příjmení s zesnulého. Podle britského zákona o dani dědické, je povinností advokáta určit dědice zemřelého a jsem osobní zástupce zesnulého. Proto jsem celkovou právo doporučit někoho jako dědic, a banka uvolní fondu vůči této osobě. Mám všechny právní dokumentací k dokončení této transakce úspěšně bez problémů s vládou v Británii a ve své zemi, tato transakce je 100% bez rizika, budu řídit a směrovat vás, co dělat v dané době a jednou z fondu je převedena na váš účet, budu jezdit na setkání s Vámi ve Vaší zemi, takže jsme se podělit o finanční prostředky v poměru 40% pro vás, 40% pro mě a 20% bude věnován na charitativní organizace. Toto dědictví reklamace budou právně dokončena, vše, co potřebuji od vás je vaše celková spolupráce a poctivost. (:-D :-D :-D ) Pokud máte zájem pracovat se mnou laskavě dopředu níže informace:

Vaše Úplné názvy: Mobilu nebo čísla mobilního telefonu: Váš telefon (Office a vnitřní) čísla: Vaše faxové číslo: Vaše funkce: Váš věk: Vaše státní příslušnost: Poznámka: I přeložit do češtiny a já si nemyslím, že je to nosič důkladně dobrý, si rozumět anglicky? Pokud můžete psát anglicky, můžete odpovědět v angličtině pro snadnou komunikaci, těším se na vaše rychlé odpovědi.

Tel: +447440229746: Fax: +442030 516960: Yours truly, Barrister William M Daves

reagovat
Sobota 16. června 2012 ve 12:55 ® muf4
muf4
reagovat
foto/forum/2012/th-img20632.jpg
Pátek 15. června 2012 ve 13:27 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> to věřím. čoveče, včera večer tak hezky s představama kam že v sobotu ráno vyrazim na ryby usínám a najednou jsem se vyděsil. Vzpomněl jsem si že musim v sobotu ráno naklusat na byt do Brna. Zétra tam budou vlastně měnit vodoměry a musej tam u toho byt lidi. Tak jsem se vyděsil že jsem pomalu ani nezabral už :-/

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 12:45 ® džigit reakce na …

Fryw> jj, já jen dle hesla: nejhorší smrt je z vyděšení :-))

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 12:17 ® Fryw reakce na …
Fryw

džigit> chvilu jsem nepoznal vo co de :-D klidně by to tak mohlo byt.

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 12:16 ® osprey
osprey

Dneska jsou ty holky děsně do větru… :-D

reagovat
foto/forum/2012/th-img20627.jpg
Pátek 15. června 2012 ve 12:10 ® džigit reakce na …

Robur> Mečiar teho nakecal…

reagovat
Pátek 15. června 2012 ve 12:05 ® Robur reakce na …
Robur

džigit> náhodou, když jsem měl seminář z heraldiky, tak nás učil borec, který se podílel na vývoji nového znaku, vlajky atp. Mečiar tehdy prosazoval, aby na jedné straně vlajky bylo Pravda vítězí a na druhé víťazí.

reagovat
Pátek 15. června 2012 v 11:45 ® osprey
osprey

LuboO> Já nevím, jak vnímáte vy Slováci češtinu, ale ve slovenštině vyzní ten vtip s těmi prasaty daleko líp.

reagovat
Pátek 15. června 2012 v 11:43 ® džigit
reagovat
foto/forum/2012/th-img20626.jpg
Pátek 15. června 2012 v 11:43 ® džigit

nic tak člověka nepotěší,jako když vidí cizí neštěstí :-D http://www.novinky.cz/…-skruzi.html?…

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 ve 23:34 ® džigit
reagovat
foto/forum/2012/th-img20625.jpg
Čtvrtek 14. června 2012 ve 23:14 ® regulus
regulus

Život je krásnej, ale člověk musí být pořád trochu nalitej. :-))

reagovat
Čtvrtek 14. června 2012 ve 23:03 ® džigit

LuboO> perpetum mobile?!? :-D

reagovat