Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.653 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. března 2012 ve 12:30 @ Joskob
-
„Tati, jak jsem se dostal na svět?“ „No dobře, synu… beztak jsme si o tom jednou museli promluvit: Táta se s maminkou seznámil v chatovací místnosti. Později se spolu sešli v "cyber café“ a na záchodě si maminka downloadovala pár dat z tatínkova „memory sticku“. Když táta dokončil uploadování, zpozoroval, že předtím neinstalovali žádný „firewall“. Bohužel už bylo pozdě na stisknutí „CANCEL“ nebo „ESC“ a okno „Chcete opravdu uploadovat?“ jsme odstranili hned na začátku v „Možnostech“ pod „Nastavením“. Maminčin virusový scanner už dávno nebyl „updateovaný“ a s tátovým „blaster-wormem“ si neporadil. Stiskli jsme tlačítko „ENTER“ a mamka dostala zprávu: "Odhadovaný čas stahování: 9 měsíců......
reagovat - Neděle 25. března 2012 ve 12:22 @ Joskob
-
Řezník měl velice hloupého syna. Nechtěli ho vzít na žádnou školu, tak se rozhodl, že ho vyučí na řezníka. A říká mu: "Tohle je nejmodernější stroj, strčíš do něj celého vola a vyjede párek. Vidíš ? Ty, tati – ozval se po chvíli syn : A naopak by to nešlo ? Jak naopak ? No, že by si tam strčil párek a vylezl by vůl. Řezník se podrbal na bradě a povídá: Chlapče taková mašina byla na světě jen jedna. Tvoje máma.
reagovat - Neděle 25. března 2012 ve 12:18 @ Joskob
-
Suchej humor: To takhle mistr kouká, že mu po stavbě zmateně chodí dělník, a tak za ním jde a ptá se, co dělá. A on na to: „Hledám hranol 20 na 20.” Mistr říká, že mu pomůže. Hledají, hledají a vidí je stavbyvedoucí a hned se jde zeptat, co jako dělají. Mistr mu povídá: „Tady Franta hledá hranol 20 na 20.” A tak stavbyvedoucí taky pomáhá hledat. Když pořád nemůžou najít, najednou Franta povídá: „Víte co, chlapi? Kašlete na to, já si sednu na kulatinu.”
reagovat - Neděle 25. března 2012 ve 12:17 @ Joskob
-
Časopis pro ženy vytiskl kvíz „Jak známe ženy“. Zvítězil Pepík Novák, 10 let. Rozčilený čtenář zaslal dopis: „Je to směšné! Je mi 65, poprvé jsem je poznal ve 12-ti, a vy jste dali hlavni cenu nějakému klukovi!“ Odpověď z redakce: První otázku našeho kvízu "Kde mají ženy nejkudrnatější vlasy?“ Pepík odpověděl správně – V Centrální Africe. Co jste odpověděl vy? A ještě nakreslil!Druhou otázku našeho kvízu „Název nejdůležitějšího orgánu u žen?“ Pepík odpověděl také správně – Celosvětová Federace Žen. Co jste odpověděl vy? A ještě nakreslil!I poslední, třetí otázku našeho kvízu „Co ženy netrpělivě očekávají každý měsíc?“ Pepík odpověděl také správně – Nové čislo našeho časopisu. Co jste odpověděl vy? A díky bohu, že jste nic nekreslil!
reagovat - Pátek 23. března 2012 ve 20:00 @ Joskob
- reagovat
- Pátek 23. března 2012 v 17:02 ® fribble reakce na …
-
A co tohle http://www.videacesky.cz/…detektor-lzi
reagovat - Pátek 23. března 2012 v 15:04 @ Joskob
-
Tři podnikatelé se přihlásí na opravu plotu kolem ministerstva financí. Slovák vezme pásmo, změří délku plotu, všechno načrtne na papír, chvíli počítá a praví: „Uděláme to za 350.000 Kč – to je 150.000,– materiál, 150.000,– pro zaměstnance a 50.000,– je marže firmy“ Ukrajinec vezme palici, něco poměří, něco nakreslí, něco vypočítá: „My to uděláme za 250.000 Kč – to je 150.000,– za materiál, 50.000,– za práci a 50.000,– marže firmy“ Čech se neobtěžuje žádným měřením, žádnými nákresy ani výpočty. Přistoupí k úředníkovi a pošeptá mu: "Za 2,250.000 Kč to udělám…“ Ministerský úředník se podiví: „Jak jste došel k tak vysoké sumě???“ Čech: „Milion tobě, milion mně a za 250.000,– to objednáme u toho Ukrajince!“
reagovat - Pátek 23. března 2012 ve 12:58 @ Joskob
-
Trabant
reagovatJede žena v trabantu a ten jí vypoví poslušnost. Začne tedy stopovat kolemjdoucí auta a zastaví jí chlapík v bavoráku. „Opravit to neumím, ale vezmu vás do vleku, jestli chcete,“ nabídne jí. Žena souhlasí. „Kdybych jel moc rychle, nebo jste měla nějaký problém, tak zatrubte nebo zablikejte,“ instruuje ji ještě před rozjezdem. Jedou a předjede je mercedes. Řidiče v bavoráku to naprdne a začne ho honit a ani jeden z nich si nevšimne policajtů s radarem. Policajt u měřicího přístroje vytřeští oči. „Viděl jsi to?“ ptá se druhého. „Co prosím tě,“ na to druhý. „No, mercedes, jede dvě stě.“ „No a?“ „Za ním bavorák, taky dvě stě.“ „No a co?“ „A za nima trabant a bliká a troubí, že je chce předjíždět!“
- Pátek 23. března 2012 v 11:29 @ Joskob
-
Máte za souseda magora? Pochybuji, že tenhle týpek jen tak někoho trumfne
reagovathttp://1url.cz/iKiP
- Pátek 23. března 2012 v 11:16 @ Joskob
-
V parlamentu se právě schvalují dvě novely. První novela upravuje ceny spotřební daně tak, aby benzín stál minimálně 40,–Kč půllitr. Následuje změna ohledně řidičských průkazů, protože poté bude nutné, aby si všichni řidiči vyměnili své staré řidičské průkazy za nové, neboť se jim protáhnou ksichty.
reagovat - Pátek 23. března 2012 v 10:32 @ Joskob
-
Zlatá rybka
reagovat - Pátek 23. března 2012 ve 2:22 ® regulus
- reagovat
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 23:20 @ Joskob
- reagovat
- Čtvrtek 22. března 2012 v 19:12 @ Joskob
-
Pokud koupíte dostatek granulí a vodítko, můžete mít tuto dívku
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 17:34 ® fribble
-
Turista jede vzadu v taxíku a chce se zeptat taxikáře na nějaké tipy, kam ve městě zajít. Nakloní se a poklepe řidiče na rameno. Ten hrozivě vykřikne, strhne volant, odrazí se od autobusu na chodník a zastaví těsně před obrovskou prosklenou výlohou. Turista, hodně vystrašený, se začne okamžitě omlouvat: „Pardon, pardon, netušil jsem, že jedno malé poklepání vás může takhle vyděsit…“ Taxikář se na něj otočí a zařve: „NIKDY! Už nikdy mi to nedělejte!!“ Pak se rozdýchá a povídá: „Není to úplně vaše vina. Víte, jsem dnes první den v nové práci a před tím jsem léta jezdil s pohřebákem.“
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 15:55 ® nnnap reakce na …
-
JIří Šoustal > na sestřičky prdím, sháním ortopeda. Při veskrze sobeckém úkolu, zajišťování si obživy své, pouze proto, abych se mohl věnovat zase jenom sobě a svým koníčkům, jsem si urval bicí a potřebuji někoho, kdo ho přišije zpět. Nějaký doktor, který se nevěnuje pouze šoustání, by se šikl.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 v 15:37 @ JIří Šoustal reakce na …
-
nnnap> Já ti rozumím (znám všecky typy idiotů). Někteří se nesmějí ničemu, druzí fšeckýmu. Jsou i různé variace, kombinace a permutace (z tohohle bude vzdělancům z www.chytej.cz asi pukat kotrba) mezi těmito extrémy. Ale neboj, pomůžeme ti. České zdravotnictví a ministr Heger osobně tě nenechají na holičkách. Doposud si se jevil jako nestandartní inteligent. Zdání klame. Zítra v 8:00 na test na ošetřovnu!
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:58 @ Joskob
-
Morbidní,černý a drsný humor
reagovathttp://www.videacesky.cz/…ivejsi-vtipy
- Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:50 ® nnnap reakce na …
-
Joskob> ne
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:48 @ Joskob
-
Doletí-Nedoletí ?
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:17 ® nnnap reakce na …
-
JIří Šoustal > haha, nesměji se příspěvku, ale tvé adrese. Jméno taky dobrý, i tak se dá vyjádřit postoj.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:07 @ JIří Šoustal reakce na …
-
JIří Šoustal > A povšimněte si, co píší diskutující: Miliardář Bém který si na soukromé účty v zahraničí po odéesácku prý „odklonil“ dle zákulisních informací cca 14 miliard Kč, převážně z tunelů jménem povodňové odstraňování škod (především v metru) a tunelu Blanka a dalších aktivit v Praze. Především z developersko stavebních a jiných investičních akcí, nevýhodné prodeje městských pozemků, nejdražší cyklostezky na světě… Samozřejmě ve hře byly také peníze z PRE, Pražské plynárenské ap. Nejsmutnější na tom je, že ten samý pán, který nechával předražovat zakázky v řádech miliard, sám tvrdil, že Praha nemá 2.5 miliardy na Kaplického knihovnu (téměř ten samý týden řekl, že Praha má v pohodě 10 miliard na tunel pro auta pod Národní muzeum). Kde bychom mohli být, nebýt takovýchto ultrazlodějů? Ale my žijeme tady Tasemničko holčičko, tady v … tedy vlastně v Česku.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2012 ve 12:04 @ JIří Šoustal
-
Česká džamahírije (jen malá ukázka pro nevidomé):
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
reagovat - Středa 21. března 2012 ve 13:17 @ Joskob
-
Jaké jsou největší lži mužů a žen?
reagovathttp://1url.cz/lKQZ
- Středa 21. března 2012 v 10:24 @ Joskob
- reagovat
- Středa 21. března 2012 v 9:14 ® džigit
- reagovat