Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.522 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. února 2012 ve 2:43 @ Joskob
- reagovat
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 2:42 @ Joskob
- reagovat
- Středa 22. února 2012 ve 20:04 ® Kazan
-
V nemocnici, kde leží smrtelně nemocný, se shromáždí příbuzenstvo v čekárně. Konečně k nim přistoupí ošetřující lékař, vypadá unavený a zarmouceně hovoří: „Obávám se, že mám pro Vás zlou zprávu. Jedinou nadějí pro Vašeho milovaného je transplantace mozku. Je to riskantní operace a podle Hegerovy a Nečasovo-Kalouskovy reformy budete muset za nový mozek zaplatit.“ Po prvém šoku se konečně jeden z příbuzenstva zeptá: “No a kolik takový mozek stojí?“ „500 000 Kč mozek mužský a 20 000 Kč mozek ženský.“ Nastává trapná situace. Muži v místnosti zadržují úšklebky a snaží se vyhnout ženským pohledům. Jeden muž nedokáže ovládnout zvědavost a zeptá se: „A proč stojí mužský mozek 25× víc?“ Lékař se shovívavě usměje, nevinné otázce. „To jsou už běžné tržní ceny. Cena ženských mozků je nižší, protože na rozdíl od mužských, byly používané.“
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 14:39 ® džigit
- reagovat
- Středa 22. února 2012 ve 14:24 ® džigit
-
Přátelé,
reagovat
vzhledem k tomu, že přejmenování letiště Praha-Ruzyně
na Letiště Václava Havla je na spadnutí
a bude tak učiněno na důkaz jeho světovosti,
měli bychom se zasadit o to,
aby Strahovský tunel byl přejmenován na Tunel Václava Klause,
na důkaz jeho zásluh o naši ekonomickou situaci. - Středa 22. února 2012 ve 13:44 ® regulus reakce na …
-
džigit> takový ze života …
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 13:41 ® sus1
-
Chtěl jsem dát do diskuze Pěst na oko ale nejde vložit.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 11:42 ® džigit
-
http://vetvicka.blog.idnes.cz/…luskovi.html
reagovat - Středa 22. února 2012 v 11:31 @ Joskob
- reagovat
- Středa 22. února 2012 v 10:17 ® MIG-35 reakce na …
-
Joskob> Si zabil…
reagovat - Středa 22. února 2012 v 9:59 @ Joskob
-
Přijde chlápek do lékárny a říká: „Jedny šprcky, prosím.“ Lékárnice se na něj podívá a říká: „Slušněji by to nešlo?“ „Tak tedy prosím jedny kondomy.“ „No a ještě lépe by to nešlo?“ Chlápek se nasere, rozepne poklopec, vytáhne péro, flákne s ním o pult a povídá: „Neměla byste, prosím, obleček tady pro tohoto gentlemana?“
reagovat - Středa 22. února 2012 v 9:57 @ Joskob
- reagovat
- Středa 22. února 2012 v 9:55 @ Joskob reakce na …
-
No někdy se na netu objeví i něco ze života
reagovat - Středa 22. února 2012 v 9:46 ® MIG-35 reakce na …
-
Joskob> Twl masaker!!!
reagovatTy šrouby sem ukázal manželce, docela se nasmála… Ale já víc!Pokaždý, když jí pošlu do železářství pro něco tak přinese něco jinýho
Ale zase mam zásobu růůznejch šroubků atd…
- Úterý 21. února 2012 ve 23:03 ® Alov
-
Cikán vyhraje ve sportce a koupí si Mercedes. Jede po dálnici a najednou píchne kolo. Zastaví, zvedne auto na hever a začne ho měnit. Okolo jede druhý cikán v žigulíku. Zastaví, vezme tyč, rozmlátí okno a zakřičí: „Ty dodělej ta kola a já beru rádio!
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 22:26 @ Joskob
- reagovat
- Úterý 21. února 2012 ve 20:39 @ Joskob
- reagovat
- Úterý 21. února 2012 ve 20:28 @ Joskob
-
ŽENA:
Leží vedľa mňa, vôbec ma neobjíme. …Pozerá do stropu. …Ktovie nad čím rozmýšľa. Sme spolu už dva roky. Príliš dlho na to, aby bol najvyšší čas vymeniť ma. Za mladšiu. Predsa len, za tie dva roky som dosť pribrala. Zamračil sa, to nie je dobré. Myšlienkami je niekde úplne inde. Strácam ho, už so mnou určite nechce mať nič dočinenia…
MUŽ:
Mucha na strope. Ako to kurva robí, že nespadne?
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 20:22 @ Joskob
- reagovat
- Úterý 21. února 2012 ve 20:05 ® Kazan
-
Přijde babka na úřad a povídá úředníkovi:„Čestpráci,soudruhu“!
reagovat
Úředník jí povídá:„Babičko, vy jste si asi spletla dobu“.
Babka odpovídá:„Dobu možná,ale tebe ne!“. - Úterý 21. února 2012 ve 20:02 ® kety.vydra reakce na …
-
Joskob> Do (_!_),kde na to chodíš…???
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 19:17 @ Joskob
- reagovat
- Úterý 21. února 2012 v 18:47 ® LuboO
-
Humorista a showman Jan Kraus vyzval v jedné relaci publikum k diskusi následující otázkou: Jaký je rozdíl mezi naším politikem a zlodějem? Nejvíc ho upoutala odpověď jednoho učitele: Vážený pane Krausi, Na základě dlouhého rozmýšlení jsem došel k následujícímu závěru: Jediný rozdíl mezi naším politikem a zlodějem je v tom, že toho prvního jsem si vybral já a ten druhý si vybral mě. Je to správná odpověď?
Odpověď Krause byla nasledující: Vážený pane, vy jste genius!! Jako jediný jste dokázal mezi nimi najít alespoň jeden rozdíl!!!
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 16:39 ® zalesak05
- reagovat
- Úterý 21. února 2012 v 16:02 ® gadasnik
-
regulus> loni to bylo doslova za pět dvanáct,ale stáli při mě fšichni svatí,teď je už celkem v poho.
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 13:58 ® regulus reakce na …
-
gadasnik> jejda, ty žiješ, neviděl jsem tě tu ani nepamatuju …
Jinak su rád, že jsem přispěl inspirací ke tvojí bohulibé práci, ať se daří …
reagovat - Úterý 21. února 2012 ve 13:43 ® gadasnik reakce na …
-
džigit>s tou makitou sem se poscal,:)))))))))))))))))))))))) Ď
regulus> no a todle čmknu,jenomže gdyž tam čmrknu ty více žluté,tož ně zavřou
reagovat)))))))))))))))))))))))
- Úterý 21. února 2012 ve 13:40 ® džigit reakce na …
-
regulus> jó,kdo umí,ten umí
reagovat
Mně to připomělo jeden totalitní,kdy koupili ruskému dřevorubci Husqvarnu.U ní bylo napsáno,že se s ní dá pokácet ta směnu až 100 stromů.
Mužik vzal pilu do lesa a nějak se mu nedařilo,udělal 5.Tak mu na výboru doporučili třífázový trénink a po týdnu jich udělal 15,za měsíc pak 35.
Tak si pozvali Görana,ať jim ten výkon předvede.Ten natočil pilu,párkrát zatůroval…V tom se z ruské strany ozvalo:Co to tady vrčí??? - Úterý 21. února 2012 ve 13:27 ® regulus
-
džigit>
Mimochodem mi to připomělo jednu skutečnou příhodu, když firma co dělala omítky nestíhala dle představ investora (byl to dost velkej 4 patrovej barák), nutno říct, že díky tomu že to nebylo tak úplně správně zkoordinovaný. Investor tedy aby byl stihnut jimi požadovaný termín, si na dvě patra objednal jinou firmu. Zástupce firmy dojel v luxusním BMW, nic nebyl problém, druhej den tam bylo silo se strojní omítačkou, s tím, že pracovníci dorazí následující den. Výsledek byla partia mírně snědých pracovníků odkudsi z jižního Slovenska, netuším jestli to byli maďaři nebo cikáni, rozumět jim nebylo, ale to je nepodstatný. Pánové si strojní omítačkou udělali uprostřed místnosti asi 1,5 m vysokou hromadu omítky, lopatama to nakládali na kolečka a omítali ručně.
reagovat - Úterý 21. února 2012 v 9:27 ® MIG-35
-
džigit> Brávo…bráávo!!
reagovat