Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.436 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 28. ledna 2012 ve 20:52 ® All Armor
All Armor

Starej, ale dobrej:

Umírá starej cikán a nechá si zavolat předsedu a že chce do strany, a předsedovi se to moc nezamlouvá a tak se ptá:" Lakatoši, celej život svobodnej jak vítr, v 48 jsi na soudruhy poštval psi, v 68 jsi provokoval a mluvil schválně německy na soudruhy z SSSR a pak to odůvodnil vzpomínkou na druhou světovou, a teď chceš do strany??" A Lakatoš se tak rozchrchlá a zamručí:" Ej, pánko velkomožný, já si zase říkám, má li někdo umřít, ať je to komunista"

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 20:03 ® džigit
reagovat
foto/forum/2012/th-img19595.jpg
Sobota 28. ledna 2012 v 18:57 ® fribble

Jsou tři Čínani – Chu, Bu a Fu a chtějí se dostat do Ameriky. Tak se nechají přejmenovat na americká jména. Chu se přejmenoval na Chuck, Bu na Buck, a Fu se radši vrátil domů.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:52 ® LuboO
LuboO

Kazan> ale aspon som si ulavil:DD Myslim, ze sa pod tymto alebo inym nickom prezentoval ako navstevnik chytaj.sk a ze lovi na SK, ale co uz s nim.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:51 ® Kazan reakce na …

LuboO> Na Allovo já nevím co všechno + stádo různých jiných nicků pod kterými se tu zjevuje nemá cenu reagovat, bo dřív nebo později to nevydrží a sklouzne k podobným výlevům

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 21:41 ® LuboO reakce na …
LuboO

All Armor> chod si dat vlaznu sprchu, najlepsie na varlata, ak nejake mas, internet je od slova international, a zrovna ty mi budes hovorit, kde mam co dat, baron Prasil…

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 13:18 ® JohnyMad

Nedávno mě značně pobavila výborná formulace: " Této nabídce multikulturního soužití už se zkrátka bez obav nedalo odolat ". Vocogo viz článek v Pardubickém deníku.

http://pardubicky.denik.cz/…cili-za.html

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 12:45 ® All Armor reakce na …
All Armor

LuboO> Spolehni se na to, že všichni ze zdejší majority tuší, vocogou. Ani náhodou, pako. Najdi si vhodný portál, či už na pravda.sk, sme.sk, či aktualne.sk a nevotravuj pacienty české se záběry 150 slovenských imbecilů.

reagovat
Čtvrtek 26. ledna 2012 ve 12:34 ® All Armor reakce na …
All Armor

Kazan> A čo si chlípal ty zarána? Drienkovica to asi nebola, tú pijú nóbl ľudia. Aké pirule berieš? Nezabudol si si yebnúť?

reagovat
Středa 25. ledna 2012 ve 22:54 ® LuboO
LuboO
reagovat
foto/forum/2012/th-img19511.jpg
Středa 25. ledna 2012 ve 20:07 ® Kazan

Dávajte na seba pozor! Ministerstvo vnútra SR upozorňuje, že až 23% dopravných nehôd je spojených v súvislosti s požitím alkoholou.
To znamená, že zvyšných 77% je spôsobených tými hajzlami, čo pijú balené vody Lucka, Magnezia, Mattoni, sódy, energetické nápoje, džúsy, čaje a iné sračky.
Dávajte si teda pozor na tých, čo nepijú alkohol!
Spôsobujú tri krát viac nehôd!

reagovat
Středa 25. ledna 2012 ve 20:06 ® Kazan

Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže.
Zbláznili jste se?!?! Největším snem každé ženy je žrát a nepřibrat.

reagovat
Středa 25. ledna 2012 ve 13:29 ® All Armor reakce na …
All Armor

Prej je to výživný. Mám jednu TV stanici a tam to baby chlemtaj furt.

reagovat
Středa 25. ledna 2012 ve 13:26 ® All Armor
All Armor

Brzy bude únor… Zdroj: http://neviditelnypes.lidovky.cz/…urdarium.asp

reagovat
foto/forum/2012/th-img19501.jpg
Středa 25. ledna 2012 ve 13:24 ® rvanous
rvanous
reagovat
foto/forum/2012/th-img19500.jpg
Středa 25. ledna 2012 ve 13:06 ® Padis
Padis
reagovat
foto/forum/2012/th-img19499.jpg
Pondělí 23. ledna 2012 ve 12:38 ® LuboO
LuboO
reagovat
foto/forum/2012/th-img19474.jpg
Neděle 22. ledna 2012 ve 14:35 ® džigit

On: si krásná, si milá, ja ťa velmi lúbim.
Ona: Chceš jebať, čo?
On: Aj múdrá si.

reagovat
Neděle 22. ledna 2012 v 1:20 ® All Armor
All Armor

Predvolanie na spálenie VEC : OSOBNÁ VÝZVA – predvolanie na spálenie Bolo zistené, že nie ste na tento svet súci. Svojím zjavom a postavou strašíte len ľudskú spolocnost, nikdy z vás nic užitocného nebolo a ani nebude. Vyzývame Vás preto v zmysle paragrafu 96 odst. 76 zákona o zošklivení a spotvorení cloveka c. 157/72 Zb. zo dna predpotopného k nasledujúcej povinnosti: Dostavte sa najneskôr do troch dní od obdržania tohto predvolania do Krematória v Bratislave, za úcelom spálenia Vašej nemožnej postavy a ksichtu. Hláste sa pri peci c. 909, kde sa postavy a ksichty podobné Vám spalujú. Prineste si so sebou 125 Sk za úradný výkon. To len preto tak málo, že Vaša postava nie je viac hodná. Okrem toho si so sebou prineste 100 kg dreva, pokial možno bukového, 1 liter petroleja a kedže sa predpokladá, že z Vás bude nieco bravcovej masti, prineste si aspon dvojlitrovú nádobu a tiež primeranú nádobu na škvarky. Alkohol musíte prestat ihned užívat, aby pri spálení nenastala explózia, cím by boli ohrození naši pracovníci. Vašu vodnatú lebku si nechajte láskavo u zverolekára vypumpovat, aby pri spálení nepraskla a neuhasila ohen. Výfuk si rácte dobre uzatvorit, aby naši pracovníci pri spalovaní neutrpeli otravu plynom. Dalej Vás láskavo upozornujeme, že pred spálením si musíte umyt nohy a zuby, aby nesmrdeli, lebo v opacnom prípade by museli byt spálené zvlášt a vtedy by dávka ako poplatok za úradný výkon musela byt zvýšená o 999 Sk. Malé upozornenie! Preto, že máme na sklade málo litrových urien, rácte sa dobre vysrat, aby bolo co najmenej popola. Úmrtné oznámenie si nechajte vopred vytlacit a tiež veniec si prineste so sebou, aby Vám správa krematória nemusela za úradný výkon zvyšovat sumu. Dávajúc Vám hore uvedené na vedomie zostávame s pozdravom. Jožko Spalovac, riaditeľ

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 20:51 ® nnnap
nnnap

http://www.stream.cz/…-prirozeni-d

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 ve 12:51 ® džigit

Motto dne:
Optimisté se ještě učí anglicky
Pesimisté pokoukávaj po romštině
Realisti se učí střílet

reagovat
Sobota 21. ledna 2012 v 11:37 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> :-D :-D :-D

reagovat
Pátek 20. ledna 2012 ve 20:37 ® regulus
regulus
reagovat
foto/forum/2012/th-img19470.jpg
Pátek 20. ledna 2012 v 19:40 ® bubu
bubu
reagovat
foto/forum/2012/th-img19469.jpg
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 18:18 ® bubu
bubu
reagovat
foto/forum/2012/th-img19462.jpg
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 18:18 ® bubu
bubu
reagovat
foto/forum/2012/th-img19461.jpg
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 15:29 ® fribble reakce na …

Už si to tam jdu napsat !

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 ve 14:07 ® džigit

Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na ples. Zavolali jsme do taxislužby a objednali taxíka. Taxík přijel, a když jsme vycházeli z domu, tak kočka, kterou jsme předtím vyhnali na dvůr, proklouzla pod našima nohama zpět do domu.
Nechtěli jsme, aby zůstala uvnitř domu, protože se vždy, když je tam sama, snaží sežrat andulku. Manželka si šla sednout do taxíku, zatímco já jsem se vrátil dovnitř, abych vyhnal kočku z domu.
Manželka, která zatím čekala v taxíku, nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný. Takže sdělila taxikáři, že se hned vrátím,že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
Po pár minutách jsem si sedl do taxíku vedle manželky.
„Lituji, že mi to trvalo tak dlouho“, řekl jsem, když jsme se rozjížděli.„Ta kráva pitomá se schovávala pod postelí. Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct,tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě nepoškrábala. Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek!
“Doufám, že se zase nevysere do zeleninového záhonu!"
Ticho v taxíku bylo ohlušující.

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 11:44 ® džigit

Syn povídá rodičům:
„Mami, tati, rozhodl jsem se osamostatnit.“
„To je moc dobře.“
......kufry máte před barákem."

reagovat
Čtvrtek 19. ledna 2012 v 11:41 ® džigit

co znamená nápis K + M + B napsaný křídou nade dveřmi?
upomínka pro důchodce před odchodem z domu:
Klíče, Mobil, Brýle

reagovat