Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.441 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. listopadu 2011 v 8:01 ® LuboO
LuboO

Traja zamestnanci veľkej firmy sa rozprávajú, čo urobia s vianočnými odmenami. Prvý vraví:

• Pracujem pre divíziu v Nemecku, z vianočných odmien si kúpim auto a za zvyšok pôjdem na dovolenku.

Druhý vraví:

• Pracujem pre divíziu vo Švajčiarsku, za vianočné odmeny si nechám vybudovať bazén a za zvyšok pojdem na cestu okolo sveta.

Tretí vraví:

… … … – Pracujem pre divíziu na Slovensku a za vianočné odmeny si kúpim pulóver.

Ostatní sa prekvapene pýtajú:

• A čo zvyšok?

Tretí vraví:

• Zvyšok mi doložia rodičia.
reagovat
Neděle 27. listopadu 2011 v 17:07 ® Quick2803
Quick2803

omlouvam se za ten prazdny příspěvek

reagovat
foto/forum/2011/th-img18979.jpg
Neděle 27. listopadu 2011 ve 12:04 ® džigit

Baví se dva kapři v kádi.Hele,věříš na život po Vánocích?

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 ve 20:33 ® LuboO
LuboO
  • Počul som, že tvoja svokra dostala otravu krvi. Čo sa jej stalo?
  • Zahryzla si do jazyka!
reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 18:41 ® kubas reakce na …
kubas

džigit> Zákon :-D No comment radši

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 18:17 ® džigit

kubas> mně to vysvětlovat nemusíš,míchá to kámoš.A nejen tohle,taková stometrová chryzanténa je taky paráda,jen ty ceny za „speciály“ a taky je to dost na hraně se zákonem,bez odpalovačských zkoušek

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 ve 13:52 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Ajaj, chudáci ryby :-)

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 11:28 ® kubas
kubas

*Transitu

reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 11:21 ® kubas reakce na …
kubas
džigit> No tak dobře upřesňuju… Víko bylo nalezeno po dvou dnech cca 40m od výbuchu a po kulatém tvaru popelnice nebylo ani památky :-) . Známej to hodil na vrakáču do Trnasitu a vypochodovali okna… Však si to kup na Silvestra a uvidíš. reagovat
Sobota 26. listopadu 2011 v 10:54 ® skwor
skwor
reagovat
foto/forum/2011/th-img18965.jpgfoto/forum/2011/th-img18966.jpg
Sobota 26. listopadu 2011 v 10:39 ® džigit
reagovat
foto/forum/2011/th-img18964.jpg
Sobota 26. listopadu 2011 v 8:26 ® džigit reakce na …

kubas> a potom ještě tu o Budulínkovi,jo…

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 ve 22:23 ® zalesak05
zalesak05

zdroj: http://vtipneobrazky.gravegame.net

reagovat
foto/forum/2011/th-img18961.jpgfoto/forum/2011/th-img18962.jpgfoto/forum/2011/th-img18963.jpg
Pátek 25. listopadu 2011 ve 22:14 ® zalesak05
zalesak05

Pár optických klamů

reagovat
foto/forum/2011/th-img18954.jpgfoto/forum/2011/th-img18955.jpgfoto/forum/2011/th-img18956.jpgfoto/forum/2011/th-img18957.jpg
Pátek 25. listopadu 2011 v 19:15 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> No počkej, to co ten mladík drží v ruce za petardu, tak to dělá solidní šlehy. To když dáš do plechové popelnice, tak ju už nenajdeš. Vlastní zkušenost :-)

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 19:08 ® regulus
regulus
:-D :-D :-D
reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:56 ® kubas reakce na …
kubas

LuboO> A já pak proč mají kapři tak rádi jahodovej boilies :-)

reagovat
Pátek 25. listopadu 2011 v 0:44 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

regulus> Palec nahoru!!!:-D :-D

reagovat
Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 20:17 ® LuboO
LuboO
reagovat
foto/forum/2011/th-img18950.jpg
Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 18:05 ® regulus
regulus

Plánované posílání důchodů přes bankomaty může některým důchodcům, ale hlavně důchodkyním, přivodit ztrátu dechu. Dnešní příběh mé matky je toho zářným důkazem.
Telefon. Vyděšená matka. Přerývavý hlas. Zrychlený dech. Úzkost. „Co mám dělat? Kartu mám v bankomatu. Nejdřív mi to psalo, jestli vím, že banka je sponzorem zoo. Ale já chtěla peníze! Moje peníze! Ne krmit levharty nebo přispívat na jejich maso!“
„Klid, mami“ chlácholil jsem a byl jsem připraven na martýrium telefonického vedení mé matky u bankomatu na ulici.
„Pak mi to psalo, jestli nechci úvěr! Já nechci žádnej úvěr! Já chci svoje peníze, který nemám doma a mám je u banky, aby byly ochráněný! Jakej úvěr? "Proč krmit zvířata?“
„A co tam máš teď? zeptal jsem se mírně. Chvíli ticho.
“Chce to pin, kde ho navolim?" Zněl další dotaz.
„No to máš před sebou!“ řekl jsem s úlevou.¨
„Nemám, nikde tu nejsou žádný tlačítka s číslama. Já se z toho fakt zblázním. Je mi horko. Kde mám zmáčknout pin? Co to je?“
„Pin jsou ty čtyři čísla, co máš napsaný na papírku“
„Aha, tak to musím zase do klíčenky, protože jsi mi říkal, že ty čísla nemám mít v peněžence“ vzdychla zoufale matka.
„Hodná holka, správně“ pochválil jsem matku a trochu ji tím zklidnil.
„Tak počkej, nezmizí to zatím z obrazovky?“
„Nemělo by, pospěš si.“ „Moment“, chvíle šátrání. „Mám to. Je to to 7829?“
„To já nevím“ odpověděl jsem.
„Nevíš? No to je v prdeli, co když je to něco jinýho, třeba to číslo na telefon????“.
„Není, to máš přece v kapse kabelky.“
„Aha, tak fajn.“
„A kde to teď mám namačkat?“
„No na tý klávesnici, co je na bankomatu“ mluvil jsem dál klidným hlasem, i když telefon u ucha jsem už měl horký jako šálek ranní kávy.
„Moment“ řekla mi máma a já slyšel: „Prosím vás, nevzdychejte, já to prostě neumim, tak mi syn radí, jak vybrat peníze z bankomatu. A odstupte si kousek, jsem nervózní jak stojíte blízko“ vyjádřila se matka k někomu, kdo už drahnou dobu čekal, až si ona vybere svých několik tisíc za mé telefonické asistence.
„Tak, jsem zpátky! Kde to mám namačkat? Tady fakt nic neni“ začal se mámě opět zrychlovat dech.
„Musí to tam bejt, klávesnice s číslama, namačkej a zmáčkni ok“ začal jsem ztrácet trpělivost.
„Není, ani čísla, ani OK. Já se z toho poseru, chci peníze, nemám kartu, nejsou tu ty mačkátka, je mi horko, chlap za mnou je nervózní a ty mi nedokážeš poradit. Co mám dělat????“ začala už být matka opravdu zoufalá.
„JENOM VYMAČKAT TY ČTYŘI BLBÝ ČÍSLA A ZMÁČKNOUT OK“ zasyčel jsem do mobilu.
„A kde? Na tý obrazovce? Tam nic neni!!!“ vykříkla matka zoufale.
„Ne na klávesnici, před ní!“
„Před ní? Počkej. Aha. Tady to je. Já na ní měla celou dobu kozy, aby mi sem neviděl ten chlap!“ s úlevou hlesla matka. „7829“
Chvíli ticho.
„Už to jede. Tak díky! Přijedeš na víkend????“

Už se těším, až si začnou u bankomatů senioři pravidelně vybírat důchody!

reagovat
Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 16:20 ® džigit

SMS komunikace mezi partnery:

ON: Zase si byla nakupovat?
ONA: :-*
ON: Tak tím to nevyžehlíš…
ONA: : – O
ON: No tímhle bys už mohla.

reagovat
Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 14:55 ® Shrek
Shrek

Konečně mám v těch technologiích jasno…

reagovat
foto/forum/2011/th-img18948.jpg
Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 14:51 ® Shrek
Shrek

Přijde Pepík za maminkou a říká: „mami, já jsem viděl před chvílí tátu s pošťačkou. Nejdřív se bavili, pak ho políbila, pak políbil on ji, pak šli do garáže a ona mu začala rozepínat kalhoty.“ „Aha, zajímavé. Víš co? Řekni to tátovi na dnešní oslavě jeho narozenin.“ … Večer se koná oslava, všichni hosté už jsou seřazení ke gratulacím,když Pepík přijde za tátou a říká: "tati, já jsem tě dneska viděl s tou pošťačkou. Jak políbila ona tebe, pak jsi políbil ty ji, pak jste šli do garáže,ona ti začala rozepínat kalhoty a pak ti měla v ruce… Mami, jak se jmenuje ta věc, co ti strejda Jára vždycky dává do pusy?

reagovat
Středa 23. listopadu 2011 ve 12:09 ® fribble reakce na …
A dovolím si přidat reagovat
Středa 23. listopadu 2011 v 8:59 ® fribble reakce na …

Ještě že už zase smíme věřit na Ježíška !!!

reagovat
Středa 23. listopadu 2011 v 8:39 ® džigit
šťastný lovec… reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:22 ® džigit
reagovat
foto/forum/2011/th-img18935.jpg
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:18 ® džigit

Pes nesmí do domu!
Dobře, pes smí do domu, ale jen do některých místností.
Pes smí do všech místností, ale nesmí se dotýkat nábytku.
Pes se může dotýkat jen starého nábytku.
Dobře, pes smí skákat po jakémkoli nábytku, ale do postele nesmí.
V pořádku, pes smí do postele, ale jen když je pozván.
Pes si může vlézt do postele, kdy se mu zachce, ale nesmí pod peřinu.
Pes si může vlézt pod peřinu, ale jen když mu to dovolíme.
Pes může spát pod peřinou každou noc.
Lidé musí poprosit, jestli by se taky nemohli trochu přikrýt.
V noci smí být s člověkem pod pokrývkou jen jeden pes.
Dobrá, tak tedy dva psi, ale nikdy víc.
No…

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 11:13 ® džigit

Jak podat kočce pilulku

1. Vezměte kočku do náruče tak, jako byste chovali malé dítě. Ukazováčkem a palcem levé ruky jemně přitlačíte na její tváře kolem tlamičky, zatímco držíte připravenou pilulku v pravé ruce. Jakmile donutíte kočku otevřít tlamičku, vhodíte do ní pilulku a počkáte až kočka tlamičku zavře a pilulku spolkne.
  2. Seberete pilulku z podlahy a vyndáte kočku zpoza kanape. Vezmete ji do náruče a opakujete celý proces.
  3. Chytnete kočku v ložnici, kam utekla, a zahodíte zvlhlou pilulku.
  4. Vezmete novou pilulku, sevřete kočku do náruče pevněji a levou rukou stisknete pevně k sobě její přední tlapky. Pravou rukou jí násilím otevřete tlamičku a ukazováčkem jí nacpete pilulku až do krku. Podržíte jí zavřenou tlamičku a počítáte do deseti.
  5. Vylovíte pilulku z akvária a sundáte kočku z vršku skříně. Zavoláte na pomoc manželku.
  6. Kleknete si na podlahu s kočkou pevně sevřenou mezi koleny. Podržíte jí pevně přední i zadní tlapky a ignorujete přitom její skřeky. Necháte manželku, aby držela její hlavu jednou rukou, zatímco jí násilím otevře tlamičku dřevěným pravítkem, vhodíte do ní pilulku a hladícími pohyby po jejím krku zajistí, aby pilulku spolkla.
  7. Sundáte kočku z tyče na záclony a připravíte si novou pilulku. Udělejte si poznámku – koupit nové pravítko a opravit záclony. Opatrně smeťte roztříštěné střepy z váziček a sošek, které původně stály na obrubě krbu.
  8. Zabalte kočku do velkého ručníku a požádejte manželku, aby si na ni na podlaze lehla tak, aby kočce vyčnívala jen hlava. Dejte pilulku na konec brčka na pití, otevřete kočce násilím tlamičku tužkou a foukněte do ní brčkem pilulku.
  9. Zkontrolujte na návodu pilulkové krabičky, zda pilulka není škodlivá pro lidi, spláchněte nepříjemnou chuť pilulky sklenicí vody. Nalepte leukoplast na manželčinu ruku a odstraňte krev z koberce studenou vodou a mýdlem.
  10. Najděte a přineste kočku ze sousedova altánku. Vezměte další pilulku. Dejte kočku dovnitř kuchyňské skříňky a skřípněte jí krk dvířky tak, aby jí vyčnívala ven pouze hlava. Otevřete násilím její tlamičku dezertní lžící a vstřelte pilulku do jejího krku gumičkou podobně jako prakem.
  11. Přineste z garáže šroubovák a zašroubujte zpátky vyvrácené panty skříňky. Dejte si na tvář studený obklad a zkontrolujte, kdy naposledy jste byl očkován proti tetanu.
  12. Zavolejte požárníkům, aby vyprostili kočku z vrcholku stromu přes ulici. Omluvte se sousedům, kteří svým autem nabourali do jejich plotu, když se snažili nepřejet vaší kočku běžící přes ulici. Vezměte poslední pilulku.
  13. Přivažte kočce pevným zahradnickým drátem přední tlapky k zadním a pak ji celou přivažte k noze jídelního stolu. Rukou, ochráněnou těžkou koženou rukavicí, nacpěte pilulku do její tlamičky, následovanou celým syrovým biftekem. Podržte její hlavu horizontálně a nalijte do jejího hrdla dvě pinty vody.
  14. Požádejte manželku, aby vás zavezla na pohotovost. Snažte se tam pak sedět naprosto nehybně, zatímco vám ošetřující lékař zašívá štychy vaše prsty a tvář a odstraňuje zbytky pilulky z vašeho pravého oka. Na zpáteční cestě domů se zastavte v obchodě s nábytkem – objednat nový jídelní stůl.
  15. Vyřiďte se spolkem pro ochranu zvířat, aby si přijeli pro vaši kočku. Zavolejte do obchodu s domácími zvířaty, zda nemají náhodou na prodej křečka.

A jak k témuž přimět vašeho psa?

1. Zabalte pilulku do kousku slaniny.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2011 v 10:29 ® Bigpista
Bigpista

džigit> :-D :-D :-D Ty jsi byl u nás doma?

reagovat