Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.486 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 13. listopadu 2011 ve 23:17 ® Fryw
-
Ani mi nikdo nebrání stát se velice úspěšným podnikatelem. Jen právě nevím, pro co se mám rozhodnout
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 22:58 ® kerob reakce na …
-
Fryw> nikdo ti nebrani stat se poslancem
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 22:42 ® zalesak05 reakce na …
-
Co týden, hodinový kurz
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:53 ® Fryw
-
Myslím, že by stačil i týden.-D
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:46 ® sus1 reakce na …
-
Fryw> A moh by bejt i bez maturity,vid??? na dva roky.
reagovat)))
- Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:39 ® Fryw reakce na …
-
sus1> Náhodou, když tam přijde takovej Zaorálek, tak to mě vždycky vytrhne ze spaní. A takovej Nečas, to jsem čuměl, se furt tváří jak farář ale když se dostane k tomu štoku, to s ním šijou všichni čerti. Sakra, existuje lepší „práce“ než být Poslanec?
Když se mi nechce tak prostě nepřijdu. Když se pěkně napiju v kantýně a mám potřebu se vyjádřit, tak si stoupnu za pult, řeknu že všichni lžou. Pokud mi druhý den novinář řekne že jsem něco vypil tak to že lže řeknu i jemu a pak jdu spát (buď domů nebo do dozorčí rady). Ach jo, škoda že neexistuje učební obor poslanec…
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:29 ® sus1 reakce na …
-
Fryw> To je fakt,monotonní hlas uspává.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:25 ® Fryw
-
sus1> Vláda? Tu bych poslal na pracovní úřad ať si žije z bohatých dávek. Zasloužili by si ti pracanti co pro republiku udělali již mnoho takový luxus. Taky by se pro ně našel nějaký pěkný kontejner ala čunek kdesi u pole. Většinou usínám u televize u přenosů z Parlamentu a musím konstatovat – zaslouží si hlubokou poklonu
reagovat(za zábavný pořad bez reklam)
- Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:19 ® sus1 reakce na …
-
Fryw> Nebo můžou jet na ,, exkurzi " do Terezína,vid??
reagovat))
- Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:16 ® Fryw
-
Kdyby se vystěhovala vláda, bylo by to lepší.....
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 21:10 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> No úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúž aby to bylo sakra !!! Včera bylo pozdě.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:57 ® zalesak05
-
Líbí se mi jedna scéna z filmu Útěk ze Sibiře : ,,Stalin je hodný, bohatým vezme a dá to chudým´´ ,, Jo ,ale pak vezme oběma a na pětadvacet let je strčí do gulagu´´
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:48 ® zalesak05 reakce na …
-
Tož doufejme že je vláda aspoň trochu rozumná a nevyslyší je
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:46 ® džigit
-
teď v TNCZ „romové se chystají demonstrovat a pokud vláda jejich požadavky nevyslyší,všichni se vystěhují“ !!! lepší vtip jsem dlouho neslyšel
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:03 ® kety.vydra
-
PŘEKLADATELSKÝ OŘÍŠEK … sonet Skákal pes…
normálně česky: Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Šel za ním myslivec, péro na klobouku. Pejsku náš, co děláš, žes´tak vesel stále, nevím sám, řek´bych vám, hop a skákal dále…
ostravská chacharština: Skače čuba přes obile šibko hupe přes luku. Za ňu chachar v kamizole fájne brko v klobuku. Kaj se vališ, co se chlameš, co se ščuřiš jako cyp? Prd ti řeknu, take zname a zas vali do kajsik.
brněnský hantec: Bere čokl glajze grýnó hópe lúpink přes Kajzec. Za nim kópe plótve rýnó plotňák jégr na Oltec. Co se pecní, těžké lochec? Kvaltuj fligny, haltni vály. Žádné ánunk, čokl borec migne cemrem a de pali.
policejní zápis nadstrážmistra Policie ČR: Dne 18.8. t.r. jsem prováděl spolu s nstrm. Hyhlíkem pravidelnou obchůzku. Na konci ulice Polní jsme zjistili osobu mužského pohlaví konající chůzi po poli spolu s jeho psem, který skákal přes oves, proso, obilí. V osobě byl námi zjištěn M. Slivec v uniformě zaměstnance správy lesů. Oba jevili známky rozjařenosti. Na přímý dotaz po příčině jejich veselí uvedl pes, že sám neví a pokračoval ve výše zmíněné činnosti. M. Slivec k dotyčné věci doznal, že pes skáče proto, že se nažral tzv. trávy. Provedli jsme zajištění obou pachatelů a sdělení obvinění z trestného činu nedovolené výroby a držení omamných látek a jedů podle paragrafu 187 tr.zák.
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 ve 20:03 ® kety.vydra reakce na …
-
fribble>
reagovat - Neděle 13. listopadu 2011 v 9:11 ® fribble reakce na …
-
AlL Armor – čekání platilo pro kety.vydru, tobě jen ten počet mých úlovků. Doufám, že se nikdo neurazil – to bych opravdu nerad. Všechno v dobrém – jo?
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 22:05 ® All Armor
-
fribble> No , nevím, či to s tím čekáním platilo pro mne, ale pokud ano, tak si vedle, jak ta jedle. Já tu patřím zcela jistě k nejstarším pacientům. Invaliditu ti nezávidím.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 13:19 ® fribble reakce na …
-
Dočkej času jako husa klasu – za pár desítek let pochopíš!
Re.:All Armor – vzledem ke zdrav. omezení jsem na svazové vodě rybu, o které by stálo za to mluvit, skutečně nechytil hafo let.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 v 10:33 ® džigit
- reagovat
- Pátek 11. listopadu 2011 ve 21:59 ® kety.vydra
-
Zmrzlá rybička se probere k životu http://www.stream.cz/…ere-k-zivotu
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 20:22 ® kety.vydra
-
fribble> Ty vydržíš celý den bezbolestně nečůrat?
reagovatA pak ještě jít do hospody…No toto?
- Pátek 11. listopadu 2011 v 16:25 @ All Armor reakce na …
-
fribble> Ty vydržíš sedět u vody celý den a nic nechytit? Měl by jsi mít povolení grátis! A metál „neškodný reprezentant českých rybářů“.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 16:11 ® fribble reakce na …
-
All Armor – Dovolím si pokračovat: Těrazky je mi 65, ráno se bezbolestně a na první pokus vyčůrat, prosedět den na rybách a pak jít chlapům do hospody nakecat, co jsem chytil ....... – taky je to fajn!
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:22 @ All Armor
-
Večerní škola pro muže
Večerní kurzy pro muže v našem místním vzdělávacím středisku začínají! Upozornění: Vzhledem k vysokému stupni náročnosti a spletitosti hodin je maximální počet účastníků v jedné skupině omezen na osm.
LEKCE 1 – Jak najít v lednici máslo. Promítání diapozitivů, odborná přednáška.
LEKCE 2 – Role toaletních papíru: Rostou na držácích? Beseda u kulatého stolu.
LEKCE 3 – Je možné močit a používat přitom techniku zvednutého prkýnka bez toho, aby utrpěly okolní zdi a podlaha? Skupinové cvičení.
LEKCE 4 – Základní rozdíly mezi košem na prádlo a podlahou. Obrázky s názornými popisky.
LEKCE 5 – Nádobí a příbory po večeři: Mohou levitovat a doletět až do dřezu? Příklady na videu.
LEKCE 6 – Ztráta identity: Získání ovladače drahou polovičkou. Linka pomoci a skupinové terapie.
LEKCE 7 – Výuka hledání věcí, začátek hledání na správném místě místo pobíhání a řevu po celém bytě. Otevřené fórum.
LEKCE 8 – Koutek zdraví: Nošení květin není zdravotně závadné! Video a audio nahrávky.
LEKCE 9 – Pravý muž se zeptá na cestu. NŽS (náročné životní situace).
LEKCE 10 – Je geneticky nemožné tiše sedět, když drahá polovička parkuje? Simulace na trenažéru.
LEKCE 11 – Lekce života: Základní rozdíly mezi matkou a manželkou. Diskuse, psychodrama.
LEKCE 12 – Jak být ideálním společníkem na nákupech. Relaxační cvičení, techniky dýchání a meditace, management stresu.
LEKCE 13 – Jak zabránit mozkové atrofii. Pamatujeme si narozeniny, výročí, ostatní duležitá data a zavoláme, pokud přijedeme později.
Po ukončení kurzu budou těm, kteří přežijí, předány diplomy.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:17 @ All Armor
-
Mal som 14 rokov a veril som tomu, že jedného pekného dňa budem mať frajerku. Keď som mal 16, chodil som s jednou kočkou, ale v tomto vzťahu nebola žiadna vášeň. Rozhodol som sa, že zvyšok svojho života prežijem s vášnivou ženou.
Na vysokej škole som stretol jednu vášnivú babu, bola však priveľmi citlivá. Bola ako kráľovná z dobre napísanej drámy: vždy len plakala a vyhrážala sa samovraždou. Rozhodol som sa, že potrebujem ženu, ktorá mi ponúkne stabilitu.
Keď som mal 25, stretol som vyrovnanú ženu, bola však dosť nudná. Bola absolútne spoľahlivá a nič ju nevedelo priviesť do varu. Môj život sa stal strašne monotónny, myslel som si, že potrebujem trochu vzrušenia.
Keď som mal 28, stretol som vzrušujúcu ženu, ale nevedel som s ňou držať krok. Skákala z jedného dobrodružstva do druhého, nikdy sa nedalo s ňou dohodnúť. Bez zábran stvárala všetko možné aj nemožné a flirtovala s každým. Častejšie som sa s ňou cítil príšerne ako šťastne. Myslel som si, že potrebujem ambicióznu ženu.
Keď som mal 31, natrafil som na takúto ženu. Ona sa skutočne držala pri zemi. Zobrali sme sa. Bola taká ambiciózna, že sa so mnou rozviedla a obrala ma o všetko.
Teraz mám 40 a cítim, že som konečne duševne zrelý. Chcem si nájsť takú ženu, ktorá má poriadne veľké kozy…
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:15 @ All Armor
-
„Tati, proč ses oženil s maminkou?“ „Vidíš?“ obrací se muž k ženě, „ani dítě to nedokáže pochopit!“
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:12 @ All Armor
-
superweb> Přijde chlapík k šéfovi do kanceláře a stěžuje si: „Šéfe, nemohli byste mi zvýšit plat? Vždyť tu už dělám deset let za osm tisíc měsíčně.“ Šéf se pousměje, nalije mu štamprle borovičky a začne: „Podívej, je pravda, že vyděláváš 8 000 Kč měsíčně, což je 96 000Kč ročně, ale rok má 365 dní. Z toho je 52 sobot a 52 nedělí. To je už jen 261 dní. Dál máš 28 dní dovolené a 5 dnů jsi byl nemocný, to je už jen 228 dní. Den má sice 24 hodin, ale ty pracuješ jen 8 hodin, tedy jednu třetinu dne, to znamená 76 dní. Nemluvě o tom, že v roce máme 13 svátků, což jsou dny pracovního volna, a tedy pracuješ jen 63 dní. To je jen o dva dny víc než dva měsíce do roka. No a co chceš víc za práci za dva měsíce? Vždyť vyděláváš skoro 48 000 Kč měsíčně.“ „Promiňte, šéfe, nechtěl jsem vyrušovat.“
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:08 @ All Armor
-
Robur> Možná ji ještě nestřelili. Prodej barák v žabinách a můžeš ji mít.
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 ve 14:05 @ All Armor
-
Alivio> A nebyl sám…
reagovat