Chytej.cz

Vtipy

19.6.2009 | Robur | 1.567.520 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 22:21 ® rgb23 reakce na …
rgb23

peta128> to mi ale dejte tip na svaz, kde kontroluje mladá pohledná strážná, páč od těch našich dědků bych asi takovouhle kontrolu neskousl:-)

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:55 ® peta128 reakce na …
peta128

džigit>:-D

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:50 ® džigit reakce na …

peta128> omakal mu ho a od pohledu meký :-D

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:44 ® peta128 reakce na …
peta128

džigit>Omakem a pohledem:-D

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:42 ® džigit reakce na …

Kazan> jsem zvědav,jak bude RS kontrolovat dodržování :-))

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 21:38 ® Kazan reakce na …

Alivio> to RH snad bude povinná zimní vybava každeho vláčkaře:-D

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 19:30 ® Shrek reakce na …
Shrek

kety.vydra> BigMike a Kazan mi kdysi psali něco ve smyslu, že u správného rybáře nesmí RH chybět. :-)) )

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:57 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Alivio> Ten třetí model to je Red Head,že? :-D

reagovat
Pondělí 7. listopadu 2011 v 18:25 ® Shrek
Shrek

Kvalitní termoprádlo pro RYBÁŘE!!

reagovat
foto/forum/2011/th-img18790.jpgfoto/forum/2011/th-img18791.jpgfoto/forum/2011/th-img18792.jpg
Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:15 ® Kety.vydrová

http://www.google.com/imgres?…:

reagovat
Neděle 6. listopadu 2011 ve 21:02 @ All Armor
reagovat
foto/forum/2011/th-img18787.jpg
Sobota 5. listopadu 2011 ve 21:38 ® kety.vydra
kety.vydra

Máš správně vyholenou číču? :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img18774.jpg
Sobota 5. listopadu 2011 ve 21:35 ® kety.vydra
kety.vydra
reagovat
foto/forum/2011/th-img18773.jpg
Sobota 5. listopadu 2011 ve 20:20 ® JHolc

Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem. Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají. Pak otec konečně promluví: „Seřezat ho asi nemá smysl,co?“

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 ve 12:09 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Alivio> Taky si myslím…:-D

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 v 11:56 ® Shrek reakce na …
Shrek

kety.vydra> tak to asi jinak než manželstvím skončit nemohlo :-D

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 v 9:25 ® kety.vydra
kety.vydra

To nevymyslíš:-D

Absolutní vítězka v soutěži o nejtrapnější rande.

Snad všichni jsme zažili špatný rande,ale tohle je něco… V Anglii vyhlásili soutěž o nejtrapnější první schůzku. Vítězkyně popsala svůj zážitek.A bez­konkurenčně vyhrála! Řekla, že to bylo uprostřed zimy … Sněžilo a byl pěkný mráz a kluk ji vzal na lyžování do hor Byl to denní výlet (ne přes noc). Neznali se koneckonců, Byla to zábava,ale nic se celkem nedělo až do chvíle,kdy se pozdě odpoledne vydali na cestu domů.. Sjížděli autem z kopců,když si postupně začala uvědomovat,že si neměla dávat to extra kafe. Byli asi hodinu daleko od nejbližšího záchodu a v úplné pustině! S rozpaky se mu svěřila.Společník jí navrhoval,ať to zkusí vydržet,což na chvíli fungovalo. Naneštěstí,kvůli těžkému sněhu a následné pomalé jízdě se dostal do bodu, kdy už se to nedalo vydržet – a tak buď ke krajnici,nebo u jeho auta. Zastavili a ona se rychle odplížila za auto,strhla si kalhoty – a začala. V hlubokém sněhu se jí špatně držela rovnováha,tak se opřela půlkou zadku o nárazník, aby sebou nepraštila.Spo­lečník stál na druhé
straně auta a dával pozor na silnici – byl to opravdový gentleman a ani ho nenapadlo se juknout. Jediné na co myslela,byla ta úleva v této poněkud ostudné situaci. Nicméně, hned jak skončila,začala si být vědoma jiného pocitu. Ohnula se,aby si natáhla kalhoty a zjistila,že je pevně přilepena k tomu nárazníku. Myšlenky na jazyk mrazem přilepený k zábradlí jí vstoupily do hlavy, jak se marně pokoušela oddělit svou kůži od ledového kovu. RychIe začínalo být jasné, že díky extrémní zimě má na krku úplně nový problém. Zděšena trapností situace a přesto si vědoma i humornosti té chvíle,
odpověděla na otázku společníka, „proč jí to tak dlouho trvá“,že jí bohužel přimrzla jedna půlka k autu a že potřebuje pomoc! Jak obcházel auto,tak se pokoušela zakrýt svetrem a jak se tak dívala úpěnlivě do jeho očí,on se začal hrozně smát.Ona se také začala hihňat a když se konečně uklidnili,začali to dilema řešit.Čelili,v této hystericko
-komické situaci,opravdovému problému.Oba souhlasili,že potřebují asi něco horkého, aby osvobodili její chladnoucí pozadí ze zajetí ledového kovu! Mluvíc o tom, co ji původně dostalo do tohoto problému,pocho­pili,že tímto způsobem jej také musí řešit. Takže,jak se dívala odvráceným směrem,její nový nápadník jí na prvním rande „odčůral“půlku zadku od nárazníku. A jak jejich první „trapné“ rande skončilo? Stal se jejím manželem a seděl vedle ní na „Tonight show“, kde bezkonkurenčně vyhrála !

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 v 0:06 ® jersey
jersey

Vždy, když dávám večer děti spát, přemýšlím, jestli je mám ‚Uložit‘ anebo ‚Uložit jako‘

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 v 0:04 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

Dobrý vtip, ale v těch hrbech má velbloud tuk a ne vodu :-D

reagovat
Sobota 5. listopadu 2011 v 0:04 ® jersey
jersey

Manžel vyčítá manželce: „Ty udržuješ v našem bytě pořádek jenom proto, že jsi líná hledat!“

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 ve 23:59 ® jersey
jersey

Malý velbloudek se ptá maminky: „Maminko, proč máme na zádech ty dva hrby?“ „Víš, synáčku, to když jdeme s karavanou po poušti, tak v nich máme zásobárnu vody.“ -„Aha. A maminko, proč máme na očích takové dlouhé řasy?“ -„Víš, synáčku, to když jdeme s karavanou po poušti, tak aby nám písek nepadal do očí.“ -„Aha. A maminko, proč máme na konci nohou takové chlupaté chomáčky?“ -" Víš, synáčku, to když jdeme s karavanou po poušti, tak aby se nám nohy nebořily do písku." -„Aha. A maminko, není nám to všechno tady v ZOO na hovno?“

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 ve 23:45 ® zalesak05 reakce na …
zalesak05

JJ, ale je to sranda. Taky v novějších verzích google earth je letecký simulátor, kde se jakoby díváte z kokpitu letadla a lítáte. Smůla že žádné bomby :-D

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 ve 21:48 ® Shrek reakce na …
Shrek

mě to teda ukazuje klasickej zaměřovač a po výstřelu se udělá díra jako do terče. :-)

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 ve 20:27 ® superweb
superweb

www.mapy.cz podporuji stare doom 2 cheaty :-) Zadas iddqd a mas letadlo. idkfa prida zamerovac. Sipkama ovladas a ctrl hazi bomby :-)

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 ve 20:12 ® Shrek
Shrek
reagovat
foto/forum/2011/th-img18757.jpg
Pátek 4. listopadu 2011 v 19:05 ® superweb
superweb

Jde koktavej a plešatej po ulici. Koktavej povídá tomu plešatýmu: „Ttto by mmmě zzajímalo, kolik dddáš zza holiče, hhhha hhha?!” A ten plešatej mu povídá: „A mě by zajímalo, kolik ty dáš za telefon?”

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 v 15:23 ® superweb
superweb

PROČ MUŽI NEMOHOU RADIT V ŽENSKÝCH ČASOPISECH…

Milý Honzo, doufám, že mi dokážeš pomoci. Jednoho dne jsem nechala manžela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi dva kilometry od domu mi najednou přestalo jet auto a já se musela vrátit pro manžela, aby mi pomohl. Když jsem dorazila domů, nemohla jsem uvěřit tomu, co jsem viděla. Byl v posteli se sousedovou dcerou! Je mi 32, manželovi 34 a jí......... 19. Jsme spolu 10 let. Manžel mi přiznal, že spolu chodí půl roku. Jsem úplně v koncích, prosím, pomoz mi!

Magda

Milá Magdo, že ti přestalo jet auto po tak krátké cestě, může mít mnoho příčin. Nejprve se podívej, jestli není ucpaný přívod paliva. Pokud je čistý, zkontroluj veškeré přívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely včetně ukostření. Jestli není problém tady, je třeba provést kontrolu palivového čerpadla. Doufám, že jsem ti pomohl.

Honza.

reagovat
Pátek 4. listopadu 2011 v 10:34 ® kety.vydra
kety.vydra

http://www.loupak.cz/…-vtipy/1231/?…

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 22:01 ® jersey reakce na …
jersey

Bigpista : jo, v poho.Proto jsem se omluvil.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:19 ® Bigpista
Bigpista

jersey> All Armor> Je fakt nutné to řešit tady? Spory si vyříkejte osobními zprávami a neplňte těmi plky fórum, které s tím nesouvisí. Díky. Myslím, že i za ostatní chytejáky.

reagovat