Chytej.cz

Vtipy

19.6.2009 | Robur | 1.567.520 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:18 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

skwor> No,tak je to sice slabý odvar,ale do té formy by to vygradovat nemuselo…8-(

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:15 ® skwor reakce na …
skwor

kety.vydra> Doufám že ne. I když to co jsem se dočetl dneska v tomhle fóru bylo hodně za hranicí vkusu.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 21:12 ® kety.vydra
kety.vydra

Za chvíli to tu bude jak u „sousedů“…8-(

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:59 ® jersey
jersey

All Armor : Zřejmě ti ještě neumřel nikdo blízký a proto nevíš, co je to úcta k zesnulému. Nevím ani, podle čeho usuzuješ, že jsem fanatik,(a v jakém smyslu), dokonce ani nevím, co ti vadí na mé reakci. Ty máš svůj názor, já si myslím, že je blbej, tak bych tedy spíš čekal jakousi obhajobu toho, co si napsal. Místo toho čtu jen urážky. Tvoje vizitka. Neřeším to, protože člověk tvé duševní úrovně mě nemůže rozhodit.

Tímto se i omlouvám všem že reaguju v tomto fóru.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:53 ® džigit

to je hustý :-)) http://www.novinky.cz/…t-strop.html

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:51 ® hraji reakce na …
hraji

sus1> jen jsem napsal svůj názor, nehodlám se v tom dál pitvat. To si musí přebrat sám.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:50 ® Kety.vydrová

Perličky ze školky … O potravě

Cukr je rafinovaný, protože se po něm tloustne.

Pravý hovězí vývar se dělá ze dvou kostek.

Švestkové knedlíky dělíme na jídlo a pecky.

Sardinkám se uřezávají hlavy, aby se vešly do konzervy.

Děda povídal, že alkohol sice kazí zrak, ale že má radši brejle než žízeň.

Tři potraviny, bez kterých člověk nemůže žít, jsou snídaně, oběd a večeře.

Experiment je třeba to, když maminka něco uvaří a my hádáme, co to je.

Rybí maso je zdravé, protože obsahuje mnoho fosforu, který je smrtelně jedovatý.

Jídlo musíme dojídat, aby ho mouchy neroznášely po ostatních lidech.

Včelím medem neplýtváme, protože se nevyrábí, ale vzniká poctivou prací.

Konzervy nám uchovávají potraviny, ale jen do té doby, než se zkazí. Jsou zdravé, neboť obsahují hodně železa.

Alkohol zkracuje život, protože se po něm pořád spí.

Opilci páchají pod vlivem alkoholu i sebevraždu a druhý den o tom ani nevědí.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:44 ® sus1 reakce na …

hraji> Kašli na to,nemá to cenu.Vedení to nevadí,tak …

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:41 ® hraji reakce na …
hraji

All Armor> nevím jestli je jersey fanatik, nehodnotím ho. Nehodnotím ani tebe, nevymýšlím a nepřiděluji ti žádné přívlastky. Jen jsem se zeptal, zda si uvědomuješ, že jsi udělal přesně to samé, za co jsi jerseye kritizoval. Navíc on nepoužil žádný vulgární výraz. Nerozumím ti, řekl bych v poslední době čím dál tím víc.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:34 ® džigit reakce na …

IVO> bléééééééééé

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:30 ® IVO reakce na …
IVO

džigit> klystýr oběma otvory…:-)) )

reagovat
foto/forum/2011/th-img18744.jpg
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:27 ® džigit reakce na …

IVO> dnes v Krimi TV Prima

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 20:18 ® džigit reakce na …

IVO> napadá mě jeden vtip o „cikorkách“,brněn­ské kašně a pražákovi :-D

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 19:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

IVO> chybí mi na těch fotkách zaměřovací kříž...... :-((

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 18:37 ® IVO
IVO

a pak že more neděláme hygiéééénu…

a zadarmo v Ústí na náměstí…

reagovat
foto/forum/2011/th-img18741.jpgfoto/forum/2011/th-img18742.jpgfoto/forum/2011/th-img18743.jpg
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 17:31 ® Kazan reakce na …

Luccini> asi tak:->

All Armor> myslím že člověk tvého formátu nemá za potřebí se uchylovat k takovému projevu, jsi schopen na danou věc reagovat daleko lépe a s přehledem;-)

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 17:22 @ All Armor

Ahoj, volám sa Pepina, mám 55 rokov, narodila som sa 5.5.1955, bývam na 5. poschodí v byte číslo 5 a povedala som si, či v tom bude nejaká symbolika. A tak som nastúpila na mestskú s číslom 5, išla som na 5.dostihy v tomto roku a stavila som na koňa s číslom 5.

• A čo, vyhrali ste?
  • Nie, skončil na 5. mieste, debil!
reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 17:19 @ All Armor reakce na …

Kazan> Máš pravdu, je nevkusný.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 17:19 @ All Armor
reagovat
foto/forum/2011/th-img18737.jpgfoto/forum/2011/th-img18738.jpgfoto/forum/2011/th-img18739.jpgfoto/forum/2011/th-img18740.jpg
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 17:18 ® Luccini reakce na …

Kazan> souhlas, sice souhlasim i s AllArmorem v nazoru nahrbitovy atd., ale prijde mi zbytecne urazet nekoho kdo byt hloupe osocuje za jeho nazor.

All Armor:Jestli si vazne tak stary jak pises nechapu,ze ti to za to stoji.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:56 ® Kazan reakce na …

All Armor> svůj poslední příspěvek jsi dost přehnal a je za hranicí vkusu, myslím že by jsi ho měl máznout.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:51 @ All Armor

regulus> Já jsem dost starý a napsal jsem, že je to můj názor a že ho nikomu nevnucuji. Ale našel se kokot, kterému se můj, opakuji můj osobní názor nelíbí a chtěl by mne kárat. Ale já to nepsal proto, aby mne idiot káral. Ať si kárá kurwu, co má doma a fagany, které bůhví, čí jsou. Já mu na jeho světonázor seru.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 v 16:47 @ All Armor reakce na …

hraji> Nemíním se tom fanatikovi bavit. Věděl jsem, že kokot se ozve, už když jsem to psal. Akorát jsem byl zvědavý, který to bude. Angličané mají rčení: pstruzi mají katolické chutě.

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 14:14 ® sus1 reakce na …

hraji> :-1

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 13:37 ® hraji reakce na …
hraji

All Armor> udělal jsi úplně stejnou věc jako jersey, taky jsi ho zhodnotil. Vztahuje se tvoje poučka i na tebe? ;-)

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 12:59 ® džigit

Řekl jsem jí: „Konec! Mám toho dost! Rozvádím se
s tebou!“ Vyjdu z baráku, slyším výstřel … Zastřelila se…?
Vracím se domů … otevřela šampaňský ,
svině!

reagovat
Čtvrtek 3. listopadu 2011 ve 12:04 ® bowler

Otázka: „Doktore, než jste započal pitvu, zkontroloval jste tep?“ Odpověď: „Ne“ Otázka: „zkontroloval jste krevní tlak?“ Odpověď: „Ne“ Otázka: „zkusil jste nalézt známku dechu?“ Odpověď: „Ne“ Otázka: „Takže, je možné, že při započetí pitvy byla pacientka stále naživu?“ Odpověď: „Ne“ Otázka: „Jak si můžete být tak jist?“ Odpověď: „Protože její mozek ležel ve sklenici na mém stole.“ Otázka: „Nicméně, je i přesto možné, že byla stále naživu?“ Odpověď: „Je možné, že byla stále na živu a vydělávala si jako právnička.“

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 22:46 @ All Armor reakce na …

jersey> Nepřekvapil jsi mne. Vždy se zákonitě najde oberkokot, který nerespektuje názor jiného a má potřebu ho hodnotit. Teď si tím exemplárním kokotem právě ty.

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 22:26 ® jersey reakce na …
jersey

pěkně blbej názor…

reagovat
Středa 2. listopadu 2011 ve 21:37 @ All Armor

regulus> Že to bere Poláky se divím. Ale budou to asi obyvatelé měst. Já osobně sice na hřbitov taky chodím s květinami a zapaluji svíčky, ale jen kvůli rodině. Jednou do roka jít vzpomínat na místo, kde leží zbytky tělesné schránky, považuji za nesmysl. Ani nějaký projev úcty či čeho, v tom nevidím. Je to můj osobní názor, který nikomu nevnucuji.

reagovat