Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.571 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. listopadu 2011 ve 21:27 ® zalesak05 reakce na …
-
Nemohl by to říkat někdo jiný?
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 20:32 ® regulus
-
Tak jeden aktuální …
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 20:20 ® petrcech reakce na …
-
regulus> Čumím na to jak zjara. Hrůza co ty lidi napadne.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 ve 20:14 ® regulus reakce na …
-
All Armor> i tak se to dá nazvat, ale pokud se najdou lidi kteří to využívají (i když možná proto, že jsem už kapinku starší mi to připadne hodně ulítlý a dost možná jako tak trochu neúcta, že někteří lidi zapálí virtuální svíčku na virtuálním hřbitově místo aby se sebrali a šli na skutečnej hřbitov zapálit skutečnou svíčku), tak to asi bude fungovat.
reagovat
Ani ve snu by mne nenapadlo, že může něco takovýho existovat, ale v rádiu jsem zaslechl, že v Polsku je to úplnej boom (což mne u Poláků, jako značně katolické země dost překvapilo) a zároveň jsem si myslel, že to bude zase nějakej fórek a vono to fakt existuje … - Středa 2. listopadu 2011 v 18:17 ® kety.vydra
-
Na Eiffelově věži jsou Američan,Francouz,Čech a Cikán.Američan začne vyhazovat z věže dolary a říká:„Máme jich dost.“ Francouz začne vyhazovat z věže šampaňské a říká:„Máme jich dost.“ A Cikán se otočí na Čecha a říká:„Hej gadžo,né aby tě napadla nějaka pyčovina!“
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 16:55 @ All Armor
- reagovat
- Středa 2. listopadu 2011 v 16:50 @ All Armor
- reagovat
- Středa 2. listopadu 2011 ve 14:43 @ All Armor
-
Číslo obdobné české vyhlášky neznám.
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 10:22 @ All Armor
-
http://www.youtube.com/…/W0Mydquf9S8
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 10:16 @ All Armor reakce na …
-
regulus> pýčovyna
reagovat - Středa 2. listopadu 2011 v 8:20 ® džigit reakce na …
-
regulus> to je hustý,vlastně už by takto mohli dělat i poslední rozloučení.Mladí by to zkoukli v mobilu při kouření trávy a… pestrý to život
reagovat
Akorát ten Cicero s tím ve svém citátu nepočítal… - Středa 2. listopadu 2011 v 0:41 ® regulus
-
No vtip to není, ale přiznám se, že mi to trochu vyrazilo dech …
reagovat - Úterý 1. listopadu 2011 ve 20:13 ® zalesak05
- reagovat
- Pondělí 31. října 2011 v 18:50 ® fribble
-
Víš,jaký je rozdíl mezi ženskou a chlapem,když jdou na záchod? Chlap se předtím musí rozmyslet,kdežto ženská si sedne a pak se uvidí…
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 17:12 @ All Armor
-
Hádají se tři muži, kdo má hloupější manželku. První povídá: „Ta moje vůbec neumí plavat a koupila si kompletní potápěčské vybavení.“ Druhý říká: „Té mojí se točí hlava když se podívá z prvního patra a koupila si rogalo.“ A pak třetí: „To nic není, ta moje jede na čtrnáct dní do lázní, koupila si třicet kondomů a přitom vůbec nemá pinďoura!“
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 17:10 @ All Armor
-
Lord se po mnoha letech vrací z Indie do svého rodného Londýna. Na nádraží čeká Jean s bryčkou, naloží zavazadla, lord nastoupí a jedou ulicemi Londýna k lordovu domu. „Je něco nového, Jean?“ „Celkem nic … snad jen ty kavky, lorde.“ „Jaké kavky, Jean?“ „Kavky, které posedávají na ohořelých pahýlech stromů ve vaší zahradě, lorde.“ „Nám ohořely stromy na zahradě, Jean?“ „Ano lorde, vzňaly se, když váš dům zachvátil požár.“ „On vyhořel můj dům?“ „Ano, lorde, požár způsobily svíce na katafalku vašeho drahého zesnulého bratra.“ „Můj bratr zemřel?“ „Ano, lorde, probodla ho jeho manželka, protože spal s vaší paní.“ „Ale to přeci není nic nového.“ „Jistě, lorde, vždyť říkám … snad jen ty kavky …“
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 17:10 @ All Armor
-
Starší Ital vstoupil na předměstí Rimini do kostela, poklekl u zpovědnice a když kněz otevřel okénko, spustil: „Otče, za druhé světové války krásná mladá židovská žena zaklepala naléhavě na moje dveře a prosila mě, abych ji ukryl před fašisty. Tak jsem ji schoval do podkroví.“ Kněz se podivil: „To je ale něco úžasného, z toho se nemusíte zpovídat.“ „Otče, ono je toho víc, co mám na srdci… Ona se mi za to začala odvděčovat sexem. Bylo to několikrát za týden a o nedělích a svátcích I dvakrát.“ Kněz na to: „To bylo dávno a oba jste se tím vystavili velkému nebezpečí, ale dva mladí lidé na základě těchto okolností mohou slabosti těla snadno podlehnout. Jestliže toho upřímně litujete, je vám odpuštěno.“ „Děkuji vám otče. Bylo to opravdu velké oslabení mého svědomí. Ale mohu mít ještě jednu otázku?“ „A jakou?“ ptá se kněz. „Mám jí říct, že už je po válce?“ Kněz se chvíli zamyslel a pak jen pokrčil rameny: „Pokud je ještě k světu, šoustá, vaří, pere a uklízí… já bych mlčel.“
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 17:09 @ All Armor
-
Vede Mojžíš svůj vyvolený národ z Egypta, na novém místě se jich ptá: „Tak co, zůstaneme? Líbí se vám tady?“ „Ne, nelíbí, nějak divně to tady smrdí!“ Jdou dál, po dalších dvou dnech: „A co tady, zůstaneme?“ „Ne, tady to taky nějak smrdí!“ Jdou tedy dále a Mojžíš zase: „Tak tady, ano?“ „Ano, zůstaneme – tady nic nesmrdí.“ …a tak od té doby mají Židé čistý vzduch – a Arabové ropu!
reagovat - Pondělí 31. října 2011 v 8:44 @ All Armor
-
KDO SE SMĚJE NAPOSLEDY? TEN,CO MÁ DLOUHÉ VEDENÍ!
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 16:32 @ All Armor
-
zdroj:http://neviditelnypes.lidovky.cz/
reagovat - Neděle 30. října 2011 v 16:26 @ All Armor
- reagovat
- Sobota 29. října 2011 ve 22:31 ® Shrek
-
Přeji příjemnou zábavu… http://www.selfcontrolfreak.com/
reagovat - Sobota 29. října 2011 v 19:03 ® vaisman1 reakce na …
-
Nějak sem ten vtip nepochopil.A s USA a Nato nesouhlasím!!!
reagovat - Sobota 29. října 2011 v 9:32 @ All Armor
-
Fťyp ve stylu NATO:
http://blisty.cz/art/60802.html originál: http://www.guardian.co.uk/…phic-failure
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 16:41 ® kety.vydra
-
http://www.loupak.cz/…cka-a-smrtka?…
Jak se rozjedou titulky, tak za chvíli je tam ještě krátký šot, tak nevypínat hned s koncovýma titulkama
reagovat - Pátek 28. října 2011 v 15:07 @ All Armor
- Pro ty starší: reagovat
- Čtvrtek 27. října 2011 v 19:50 ® zalesak05
-
Ti smajlíci tam naskočili sami
reagovat - Čtvrtek 27. října 2011 v 19:49 ® zalesak05
-
Ještě přidám oboustrannou větu: Jelenovi
reagovatnelej.
- Čtvrtek 27. října 2011 v 18:22 @ All Armor
- reagovat
- Čtvrtek 27. října 2011 v 18:12 ® skwor
-
„Jak se daří Vaší tchýni v nemocnici?“ – „Asi se brzy vrátí domů.“ – „Jak to?“ – "Doktor říkal, že se máme připravit na nejhorší.
reagovat