Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.570.524 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 21. října 2011 v 10:42 ® HaD
-
ŽENA: leží vedle mě, vůbec mne neobejme. … dívá se do stropu…kdo ví, nad čím přemýšlí. jsme spolu už dva roky. příliš dlouho na to, aby byl nejvyšší čas vyměnit mě za mladší. přece jen, za ty dva roky jsem dost přibrala. zamračil se, to není dobré. myšlenkami je někde úplně jinde.ztrácím ho, už se mnou určite nechce mít nic společného… MUŽ: moucha na stropě. jak to kurva dělá, že nespadne?
reagovat - Pátek 21. října 2011 v 10:41 ® HaD
-
Čeští archeologové v Egyptě probudí mumii. Ta na ně chvíli zírá a pak řekne: „Kdo jste a co chcete?“ „My jsme archeologové z České republiky a přišli jsme prozkoumat tuto pyramidu.“ „Vy jste z Česka?“ ptá se mumie se zájmem. „Ano.“ „Aha. A co Helenka, ještě zpívá?“
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 ve 23:37 ® rgb23 reakce na …
-
džigit> tohle mi vtipné nepřijde a nepřál bych to ani největšímu nepříteli.
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 ve 21:04 ® džigit
-
škodolibost nezná mezí
http://www.super.cz/…logramu.html
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 v 17:59 ® džigit
-
Výzva !!!
Vyzývám všechny špičkové romské lékaře, vysokoškolské profesory, všechny romské herce,
všechny romské reprezentanty v ledním hokeji,v kopané, nebo v jiných sportech.
Vyzývám všechny slavné romské hudební skladatele, vynálezce, sochaře a malíře, konstruktéry, architekty atd.
Sjednoťte se a udělejte už konečně něco pro romskou menšinu!
Sraz zítra v 17.00 v telefonní budce v dolní části Václavského náměstí
reagovat - Čtvrtek 20. října 2011 v 10:37 ® regulus
- reagovat
- Středa 19. října 2011 v 17:52 ® superweb
-
Kolik vás pracuje na stavbě? „S mistrem pět.“ „Bez mistra tedy čtyři?“ „Ne, bez mistra nikdo.“
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 20:01 @ All Armor
-
Blondýnka si v letadle sedne k oknu. Za chvilku přijde fešácký chlapík a říká: „Promiňte slečno, ale toto sedadlo je moje…“ Blondýnka na to: „Dej si odpich mladej, takový blbý finty znám, tak neotravuj!!!“ Chlapík pokrčí rameny a prohodí: „No tak si s tím boeingem startuj sama, krávo!!!“
reagovat - Úterý 18. října 2011 v 18:56 ® džigit
-
http://www.novinky.cz/…ritualy.html
reagovat
někde je soudí a někde? Co by za to někteří dali - Úterý 18. října 2011 v 15:08 ® džigit reakce na …
-
Robur> Ty s tou rodinou vůbec nesoucítíš
reagovat - Úterý 18. října 2011 ve 13:48 ® Robur
-
http://www.super.cz/…rel-pes.html to je ale zápletka
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 19:48 ® Luccini
-
Jde medvěd po lesea spadne do jámy co vykopali lovci, vidí to zajíc, přiběhne k jámě a začne medvědovi šíleně nadávat, že to má za to jak ho proháněl po lese a nakonec ho i pomočí. Další den zajíc zase přijde k jámě a znovu medvědovi nadává a nakonec se na něj vykálí. Třetí den jde zajíc zase k jámě, ale když už je u ní uklouzne a spadne k medvědovi a povídá: „Víš medvěde dneska sem se ti přišel omluvit.“
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 19:17 ® Alov
-
Mladý a starý zaměstnanec jdou spolu do zaměstnání: Mladý – notebook, 3 mobily, IPOD, 3 čipové karty na krku, kufřík plný DVD, CD, USB atd.. Starý – uvolněný, jen igelitka s jablkem a jogurtem … Mladý říká s obdivem:
- „Tedy, po tolika letech práce to máte všechno v hlavě, že?“
- "Ne, pane kolego, v píči, v píči to mám …!
- Pondělí 17. října 2011 v 18:29 @ All Armor
-
Variace na starý…
Vážený pan
ministr financí Miroslav Kalousek
Ministerstvo financí ČR
Letenská 15 118 10 Praha 1
Vážený pane ministře,
mám velice solidní plat, který činí 12 000 Kč čistého měsíčně. Přesto Vás žádám o přidání 24 Kč měsíčně (čistého). Svoji žádost odůvodňuji takto:
Mám ženu, která nepracuje, a dvě děti. Bydlíme v jeskyni, koberce ani nábytek nevlastníme. Prací prostředky a mýdlo nekupujeme, protože pereme v potoce. Za vodu, plyn a elektrickou energii neplatíme, protože nic takového zavedeno nemáme. Obuv a oděvy nekupujeme, zhotovujeme si je doma sami z jeleních kůží. Na příspěvky do odborů mi nezbývá. Na dovolenou nejezdíme, do divadla a do kina nechodíme. Přesto náš denní rozpočet vypadá takto:
Snídaně: 3 rohlíky a voda z potoka … 3,60 Kč
Přesnídávka: 3 rohlíky a voda z potoka … 3,60 Kč
Oběd: v bufetu polévka za 9,80 a guláš za 34,90 … 44,70 Kč
Svačina: 3 rohlíky a voda z potoka … 3,60 Kč
Večeře: v bufetu polévku a guláš … 44,70 Kč
Celkem 100,20 Kč
Z toho vyplývá:
Na osobu za den … 100,20 Kč
Na 4 osoby za den … 400,80 Kč
Na 4 osoby za měsíc … 12 024 Kč
V měsíci, který má 31 dnů, se jeden den postíme. V měsíci, který má méně než 30 dní, ušetříme a tuto částku věnujeme nadaci, která podporuje bydlení našich rómských spoluobčanů.
Za zvýšení platu co nejsrdečněji děkuji,
občan Josef Procházka
===========================================================
Vážený pan
Josef Procházka
Vážený občane Procházko,
Vaše žádost byla přezkoumána na našem ministerstvu financí a závěry šetření jsou následující:
Na noc se není třeba přecpávat, stačí Vám 3 rohlíky a voda z potoka. Měsíčně tím ušetříte celých 4932 Kč. Vzhledem k současně probíhající restrukturalizaci našeho finančnictví, hledání finančních rezerv a jiných náhrad za rozkradenou republiku Vám o tuto částku snižujeme Vaši měsíční mzdu.
S pozdravem
Miroslav Kalousek
ministr financí ČR
Ministerstvo financí ČR
Letenská 15 118 10 Praha 1
*****************************⃰⃰⃰⃰⃰⃰⃰⃰⃰
Na závěr jeden proti lidskosti:
Poslanci se shodli na podobě důchodové reformy:
Od roku 2013 mohou důchodci přecházet silnici na červenou. Od roku 2015 to budou mít za povinnost.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 v 18:26 @ All Armor
-
Po tom, co jsme s manželkou trpěli delší dobu hlubokou depresí, rozhodli jsme se včera oba spáchat sebevraždu. Je to zvláštní, ale jakmile se zabila, začal jsem se cítit mnohem líp. Tak jsem si řekl: „Seru na to! Zatnu zuby a nějak to vydržím!“
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 13:00 @ All Armor reakce na …
-
osprey> Už jsem tě před časem sám odhadl na bývalého učitele (svým způsobem učíš i teď). Asi jistě přírodopis, k tomu možná fyzika, či tělák. Pěkné povolání, i já chtěl být kdysi učitelem. Krásné poslání. Když jsem to později občas dělal (ale na VŠ), tak mne to bavilo a celkem šlo.
reagovat - Pondělí 17. října 2011 ve 12:09 ® džigit
-
jeden ranní…
reagovat - Neděle 16. října 2011 ve 12:33 ® Mrakoš
-
Smrtka stojí u dveří bytu a povídá: „Dobrý den, odčítání lidu.“
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 21:00 ® rgb23
-
Baví se vlk, liška a medvěd o zaměstnání. Liška říká: „zaměstnali mě jako hlídačku v drůbežárně, ale druhý den počítali kuřata a tak mě hned vyhodili“. Na to říká vlk: „mě zaměstnali na salaši, ale když po týdnu počítali ovce, tak mě taky vyhodili“. Medvěd se chlubí: „to já už dělám měsíc ve sběrně železa a je to super“. Vlk s liškou se diví: „ve sběrně? a jak to tam vydržíš“. Medvěd odpovídá: „no jak, železo nežeru a cikány nikdo nepočítá.“
reagovat - Sobota 15. října 2011 ve 12:57 ® osprey reakce na …
-
All Armor> Nikdy jsem neučil zeměpis, ale pár prověrek mi kolegové ukázali. To by mi nikdo nevěřil, co se tam dalo najít.
V podstatě bylo u některých jedinců vyplňování názvů států na mapě Evropy záležitostí čistého tipu a když se dobře trefili, bývaly to dost drsné věci.
reagovat - Sobota 15. října 2011 v 11:17 @ All Armor
-
Volá Nečas Kalouskovi: „Poslyš Mirku, lidi si tu začínají říkat, že už nemáme žádný peníze. Je to pravda?“ „Ale hloupost, peněz je dost na celý rok dopředu.“ „No dobře, ale počítáš do toho taky Moravu?“ „Moravu? Ne, jen nás dva.“
reagovat - Sobota 15. října 2011 v 11:03 @ All Armor
-
ČEsko – pupek světa: Americká neznalost zeměpisu se stala vděčným tématem mnoha anekdot a ve značně zveličené verzi si tuto „zaručenou informaci“ lidé předávají mezi sebou, takže už narostla do formátu legendy nebývalého rozsahu. Takový rozhovor s Američanem zahrnující zeměpisné trivia se může velmi snadno proměnit v trapné mlčení. A nemusí to být ani Američané, ale klidně i Britové, kteří si pro jistotu budou googlovat, jestli je Rusko opravdu největší země na světě, nebo Vám suverénně sdělí, že o Gruzii se nemusíme starat, protože je až v Africe. Kdyby první případ nebyl z debaty studentů mezinárodních vztahů na univerzitě a druhý nevyřkl učitel zeměpisu, člověk by to se ctí ustál…
A teď se podívejte, kde podle Američanů leží naše skromná zemička. Že si novináři z USA spletou českého a polského premiéra bychom ještě mohli tolerovat, ale fakt, že je náš západní soused Irák a ne Německo už asi jen tak lehce nevstřebáme.
reagovat - Sobota 15. října 2011 v 11:00 @ All Armor
-
Čech, Rus a Američan se špičkují, kdo má vyšší hory k lyžování. Američan říká: „Z těch Skalistých sjíždím na lyžích tři dny.“ Rus povídá: „Z Kavkazu sjíždím týden.“ Čech se jen pousměje: „No, u nás to jde už od roku 48 s kopce, ale teď to teprve dostalo ten správnej spád.“
reagovat - Sobota 15. října 2011 v 10:57 ® fribble
- reagovat
- Pátek 14. října 2011 ve 23:07 @ All Armor
-
A ten, jak se americkej a sovětskej námořník sázeli, že kdo má doma lepší demokracii, znáte?
reagovat - Pátek 14. října 2011 ve 20:43 ® zalesak05
-
Katolík , Evangelík a Baptista jedou na ryby. Jsou 50 metrů od břehu ,když se chce Katolíkovi na záchod. Vystoupí z člunu a po hladině dojde ke břehu. Za chvíli se vrátí, opět po vodě. Baptista se diví jak je to možné, ale zůstává zticha. Po chvíli se chce na záchod Evangelíkovi a tak také vystoupí a dojde na břeh a zpátky po hladině. Baptistovi je to ještě víc divné ale stále nic neříká. Za chvíli se chce na záchod Baptistovi, tak si říká: ,,Oni můžou chodit po hladině a já mám taky pevnou víru, tak mi to určitě taky půjde.´´ Vyleze z člunu a okamžitě spadne do vody. Na to povídá Katolík Evangelíkovi: ,,Zdá se, že kolega neví, kde jsou ve vodě kameny´´
reagovat - Pátek 14. října 2011 v 16:35 ® lacika3000
-
· Dvojnásobný šachový šampión SR (1998,2002) Mikky Dzurindov (ne)čakane zvíťazil v semifinále turnaja ALL KINDS OF BANKS EUROVAL ’11 s dotáciou 7,7 MLD €, keď v predposlednom ťahu paradoxne vyhodil svoju vlastnú kráľovnú. Týmto geniálnym činom zaskočil svojho protivníka, ktorý už nedokázal odvrátiť zdrvujúci SAS-MAT. Vo finále ho vyzve bývalý šampión (2006) – kontroverzný Robby Ficer. Bankoví, šachoví a krčmoví analytici sa zhodujú, že nedôjde k žiadnemu prekvapeniu a zápas (po sérii rošád) skončí výhrou Ficera (spoločne s Dzurindovom) nad zdravým rozumom.
reagovat - Pátek 14. října 2011 v 15:08 ® osprey reakce na …
-
džigit> Nenapsal. Ten vtip jsem nevymyslel, jen našel.
reagovat - Pátek 14. října 2011 v 15:08 ® džigit
-
osprey> nepsal jsi náhodou scénář k seriálu Teorie velkého třesku?
reagovat - Pátek 14. října 2011 ve 14:55 ® Bigpista
-
Taky přihodím jeden IT vtípek.
Co je to 8 trilobitů?
No přeci jeden trilobyte
reagovat