Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.653 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 12. října 2011 v 11:11 ® peta128 reakce na …
-
sus1>víš co má nejradši nekropedofil?Studenou 12.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 11:08 ® Axamith
-
Po tom co jsme s manželkou trpěli delší dobu hlubokou depresí, rozhodli jsme se včera oba spáchat sebevraždu. Je to zvláštní, ale jakmile se zabila, začal jsem se cítit mnohem líp. Tak jsem si řekl, seru na to ..! Zatnu zuby a nějak to vydržím.
reagovat - Středa 12. října 2011 v 11:01 ® sus1 reakce na …
-
peta128> A nebo :
Š..á chlap ženskou a ona povidá: ,, Moc to neumíš na to, že je ti 30." On: ,, Seš dost drzá na to, že je ti 12."
reagovat - Středa 12. října 2011 v 10:12 ® aspius
-
Zobudí sa ráno škaredá zrelá žena, povystiera sa, vstane rozospatá z postele, poberie sa pomaly k zrkadlu, dlho, dlho, dlho sa prezerá, vyťahuje sa, vystavuje sa spredu, zboku, zozadu, hodnotí sa...... Potom pozrie na spiaceho manžela a škodoradostne si odpľuje: „Tak ti treba, ty kokot!“
reagovat - Středa 12. října 2011 v 9:47 ® fribble reakce na …
-
Ani nasazovat – pardon, nafukovat balonky nesmějí.....
reagovat - Středa 12. října 2011 v 8:18 ® peta128 reakce na …
-
regulus>A jeden z komentářů byl do 14ti nesměj frkat od 15ti můžou š…
reagovat,ale spíš k pláči to je.
- Středa 12. října 2011 v 1:02 ® regulus
-
Tak nevím jestli je to k smíchu nebo k pláči …
http://www.novinky.cz/…frkacky.html
reagovat - Úterý 11. října 2011 ve 22:37 ® peta128 reakce na …
-
Alivio>Tak Suzuki je nej
reagovat - Úterý 11. října 2011 ve 22:26 ® osprey
-
Otec měl problémového syna, kterého mu kvůli prospěchu a kázni vyloučili už z několika škol. Nakonec ho přihlásil na církevní školu a co se nestalo – mladík začal sekat dobrotu. Asi po týdnu se ho překvapený otec zeptal, jak je to možné. Syn odpověděl: „No, když jsem přišel do první třídy, na zdi byl ukřižovanej chlap. Ve druhý třídě – to samý a ve třetí taky. Táto, tam se s tím neserou…“
reagovat - Úterý 11. října 2011 ve 22:26 ® Shrek
-
Malá Mařenka budí ve 3 ráno otce: „Tatínku já chci vidět slonečky!“ „Teď ne Mařenko, viš, že teď se musí spinkat.“ „Ale já chci vidět slonečky!“ „Už jsem ti minule říkal, že se to nesmí dělat.“ „Ale já moc moc chci! Když mě neukážeš slonečky, tak řeknu mamince, že jseš na mě zlej!“ „No tak teda dobře. Ale naposled. Je ti to jasný!?“ Otec jde k telefonu, vytočí číslo a povídá: „Dobrý den, tady major Novák. Vyhlaste 3. rotě chemický poplach.“
reagovat - Úterý 11. října 2011 ve 22:18 ® Shrek
-
První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka. Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začala a učitelka se ptá: „Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii USA…. Kdo řekl „Dejte mi svobodu, nebo mě zabte“? Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku : „Patrick Henry, 1775 ve Philadelphii“ „Výborně Suzuki…a kdo řekl Stát je národ a nesmí zhynout?“ Suzuki se postaví“ Abraham Lincoln, 1863 ve Washingtonu“ Učitelka se podívá na žáky a říká“ „ Stydím se za vás. Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!“ Zezadu se ozve tlumený hlas: „Polib mi prdel zasraný Japončíku“ „Kdo to řekl?!!!“ zařve učitelka. Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: „Generál McArthur,1942 na Guadalcanalu a Lee Lacocca, 1982 při valné hromadě Firmy Chrysler“. Třída je zcela ticho a jen zezadu se zase ozve:“Je mi z toho na blití.“ Učitelka křičí: „Kdo to byl?!!“ Suzuki okamžitě odpoví: „George Bush senior japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda,Tokio 1991. Jeden ze studentů se postaví a otráveně řekne: „Vyhul mi!“ Učitelka histericky: „A dost! Kdo to byl teď?!!!“ Suzuki bez mrknutí oka: „Bill Clinton Monice Lewinské, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu. Další ze studentů se postaví a zařve: „ Suzuki je hromada sraček!“ A Suzuki opět klidně: „ Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v brazílii, 2002.“ Třída zcela propadne hysterii, učitelka pomalu padá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: „Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!“ A Suzuki: „Jan Fischer, duben 2009, při přebírání vlády,Česká republika“
reagovat - Úterý 11. října 2011 ve 21:38 ® Shrek
-
Včely mají med, protože mají královnu. Kdyby měly parlament, mají hovno.
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 19:26 ® sears.13 reakce na …
-
nnnap> Tak ten je dokonalej
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 19:07 ® nnnap
-
znáte to o tom, jak jde cigán do práce?
reagovat
Tak ráno jede cigán do práce. Koupí si jízdenku. Když přistoupí mladá česká maminka s kočárkem, dalším děckem pod paží, dalším za ruku, tak jí udělá místo a říká- jenom moje vysoká škola mi brání říct Vám co si myslím o tom, že máte jedno děcko za druhým! - Úterý 11. října 2011 ve 13:51 ® Kazan reakce na …
-
Alivio> tak ten je skvělej
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 9:26 ® fribble reakce na …
-
Renčín je fajn, a kdo pamatuje Kantorka?
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 8:17 ® Shrek
-
Žena poslala manžela v den výročí koupit do obchodu šneky a víno.. Samozřejmě se cestou domů zastavil v hospodě na „jedno“ Najednou jsou 02:00 ráno… Manžel se motá domů nalitej jak dělo říká si :„Ajajaj… jak tohle doma vysvětlím?“ Přede dveřma dostane nápad, rozestaví šneky za sebou v 20 cm rozestupech a zazvoní… Otevře nasraná manželka, smrt v očích a chlap se otočí na šneky a povídá: „No pojďte vy kurvy líný, ještě 2 metry a jsme doma…“
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 23:37 ® regulus reakce na …
-
superweb> kurnik, už jsem i zapomněl, že něco takovýho se fakt vyrábělo, ale ve svý době to byla svým způsobem bomba …
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 21:41 ® Shrek
- reagovat
- Pondělí 10. října 2011 v 17:41 ® superweb
-
Starsi generace to mozna zna, ale me to dneska fakt pobavilo
reagovathttp://technet.idnes.cz/foto.aspx?…
- Pondělí 10. října 2011 v 17:00 ® Bigpista reakce na …
-
reagovatJsem přímo zhnusen
- Pondělí 10. října 2011 v 16:33 @ All Armor
-
Tak jsem se zeptal gůglu na heslo gemma a toto mi vylezlo. Jak nechutné!
reagovat - Pondělí 10. října 2011 v 15:44 @ All Armor
-
Ještě Renčín:
reagovat - Pondělí 10. října 2011 v 15:41 @ All Armor
-
V Českémk rybáťi je rozhovor s F. Cafourkem (Gemma). Cituje z Renčínova vtipu: „kolego, vidím, že máte japonské pruty, americké nevijáky, německé šňůry, ale tady chytnete akorát české hovno“. Vladimíra Renčína není nikdy dost.
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 21:14 ® superweb
-
Wikipedia: „Já vím všechno!“ Google: „Já najdu všechno!“ Facebook: „Já znám všechny.“ … Internet: „Beze mě, jste v pr*eli.“ Elektřina: "Hoši, klídek!
reagovat - Neděle 9. října 2011 ve 13:08 ® Bigpista
- reagovat
- Sobota 8. října 2011 ve 23:20 ® 1Mara reakce na …
-
regulus>
reagovat - Sobota 8. října 2011 ve 22:06 ® regulus
-
reagovat
- Sobota 8. října 2011 v 15:41 ® fribble
-
Sedí dva na kožním. „Co máte ?“ „Žaludeční vředy.“ „Neříkejte! Tak co pohledáváte tady?“ V tom se otevřou dveře od ordinace a sestra volá: „Tak pojďte, vy s tím vředem na žaludu!“
reagovat - Sobota 8. října 2011 ve 14:51 ® osprey
-
Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svatý Petr ji nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla panského údu. Jeptiška odpoví, ze ano, ale pouze rukou. Sv. Petr ji nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V tom se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz, kam se žene, říká: „Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si do toho sestra Marie sedne.“
reagovat