Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.737 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. září 2011 v 9:15 ® MP-E65mm reakce na …
-
regulus> smutná realita
reagovat - Pondělí 19. září 2011 v 8:56 ® MP-E65mm reakce na …
-
DJ>
reagovat - Pondělí 19. září 2011 v 7:51 ® sus1
-
Jj, jen co se ten ,,bordel" dostane do Španělska,tak pak to bude vypadat v Evropě jako v Řecku.Ostatně,stále se mluví o tom,že v roce 2012 má bejt konec světa,tak .....
reagovat - Pondělí 19. září 2011 v 1:12 ® regulus reakce na …
-
jersey> já se naopak obávám, že pravdu má alespoň pokud se týká Eura a ekonomické pasti. To v co to vyústí je ve hvězdách, ale nějak mne přechází optimisnus …
reagovat - Neděle 18. září 2011 ve 22:35 ® jersey reakce na …
-
regulus : vypadá to, že ten pán ví, o čem mluví…nám nezbývá, než doufat, že nemá pravdu…
reagovat - Neděle 18. září 2011 v 19:37 ® superweb
-
„Pane Nováku, to je tento týden už popáté, co jste zaspal do práce. Víte, co to znamená?“ „Že by už byl pátek?“
reagovat - Neděle 18. září 2011 v 18:32 ® regulus
-
Moc k smíchu to není, ale berte to jako zajímavost, nenapadlo mne kam bych ten odkaz jinam měl dát.
reagovat - Čtvrtek 15. září 2011 ve 12:53 ® manchester11
-
V kostele čekají lidi na zpověď a najednou tam vletí Cikán, začne řvát: serte na to, narodil se mi synek jdem chlastat, pojďte všeci! Farář se diví co to tam je za kravál a tak otevře zpovědelnicu a cikán mu říká: A ty jak se vysereš tak přijď tež..
reagovat - Čtvrtek 15. září 2011 ve 12:10 ® DJ
-
Přijde cikán ve Varnsdorfu do cukrárny, kopne do židle, plivne na zem, bouchne pěstí do pultu a spustí na prodavače: „Hééj ty pyčo, naval něco vod Algýdy.“ Prodavač sáhne pod pult, vytáhne zbraň, střelí ho, odfoukne kouř z hlavně a suše dodá: „Magnum vole…“
reagovat - Čtvrtek 15. září 2011 v 11:51 ® fribble reakce na …
-
Keby Boh dal a bolo po ňom ! Snad je to ten padák, co objednal jako náměstek na obraně.
reagovat - Čtvrtek 15. září 2011 v 10:10 @ All Armor reakce na …
-
All Armor>
reagovat - Čtvrtek 15. září 2011 v 10:10 @ All Armor
-
V roku 1787 pred 125 rokmi Alexander Tyler, škótsky profesor histórie na Universite of Edinburgh, povedal na adresu athénskéj republiky, ktorá zanikla pred 2000 rokmi, toto: „Demokracia je vždycky dočasná a nemôže trvale existovať ako forma vlády. Demokracia vždy existuje len do doby, keď voliči zistia, že môžu sami sebe "navoliť“ veľkorysé dary z verejných prostriedkov. Od toho okamžiku väčšina vždy volia takých kandidátov, ktorí im sľúbia čo najväčší podiel na verejných prostriedkoch, čo má za následok, že každá demokracia nakoniec dojde k zrúteniu financií –štátnemu bankrotu, po ktorom vždy nasleduje diktatúra."
reagovat - Středa 14. září 2011 ve 22:21 ® feryac
-
Měla to být báseň, ve slokách pod sebou , ale zkopírovalo se to takto.
reagovat - Středa 14. září 2011 ve 22:18 ® feryac
-
Narodil se Rómeček, # # # # # je ho plný domeček. # # # # # Sotva naučil se chodit, # # # # # všechno se mu začlo hodit. # # # # # Líbí se mu velice – # # # # # plné rušné ulice, # # # # # i hromadná doprava # # # # # ve všem jemu nahrává. # # # # # Všude zadarmo si jede, # # # # # s revizorkou řeči vede. # # # # # Zaplatit chce, nelidská, # # # # # – není ona rasistka? # # # # # Ve škole moc tomu nedá, # # # # # a už se zas viník hledá! # # # # # Klidně by šel do školy, # # # # # však chtějí po něm úkoly, # # # # # i učitel se naň zlobil, # # # # # když si domů odnes mobil. # # # # # Nepochopil, nelida, # # # # # že si mobil nehlídá! # # # # # To už křičí rómská máma: # # # # # nikam nejdeš, jdu tam sama! # # # # # Pochopí snad ředitel, # # # # # že náš syn je trpitel? # # # # # Patnáct let a pátá třída – # # # # # do života trochu bída. # # # # # Škola skončí, už se těší, # # # # # sociálka všechno řeší …, # # # # # minul rok a minul třetí, # # # # # má už doma i dvě děti # # # # # a už zuří – to se nedá! # # # # # Těžko bydlení se hledá. # # # # # Na otázky odpoví # # # # # hodný úřad bytový. # # # # # Ani dlouho netrvalo, # # # # # pět Rómů se stěhovalo # # # # # do bytečku jako klícka. # # # # # Naše vláda je tak lidská! # # # # # A za měsíc byl zase kravál # # # # # kdo z vás by se toho nadál: # # # # # chtějí platit energie, # # # # # vždyť my z dávek ledva žijem! # # # # # A náš malý nemá boty, # # # # # žena by šla do roboty, # # # # # jenže čeká další děcko. # # # # # Co vy po ní chcete všecko?! # # # # # Abych JÁ snad začal robit? # # # # # Že se na vás začnu zlobit!? # # # # # A jestli se naseru, # # # # # tak skončíme v Bruselu! # # # # # Správný cikán, ten se nedá. # # # # # Jenom pravou pravdu hledá. # # # # # A kdyby byl v konci samém, # # # # # do Bruselu karavanem # # # # # pro práva si dojede. # # # # # Však se mu to povede!!! # # # # # # # # # # # -------- Okno pro rychlou odpověď Plnohodnotná odpověď
reagovat - Středa 14. září 2011 v 18:35 ® fribble
-
Cesky fójak, tóbry fójak ..
reagovat - Středa 14. září 2011 v 15:08 ® džigit
-
Poslanci se shodli na podobě důchodové reformy – od roku 2013 mohou
reagovat
důchodci přecházet silnici na červenou a od roku 2015 to budou mít
povinné… - Středa 14. září 2011 ve 14:44 ® džigit
-
pravda,když to člověk uvidí,do smíchu mu nebude,ale…
reagovat
Brečet nebudem,no ni? Práce vychcávek v Europarlamentu!!!
http://dotsub.com/…c7a72e199d55 - Úterý 13. září 2011 v 15:44 ® jajco reakce na …
-
džigit> První dnešní smích mě popadl.
reagovat - Úterý 13. září 2011 ve 14:12 ® džigit
-
Po autonehodě přijdou čtyři jeptišky před nebeskou bránu.Svatý Petr se jich před vpuštěním ptá,zda někdy měli nějakou zkušenost s mužským pohlavním údem.
reagovat
První řekla,že jej jednou uzřela.Tak si tady v nádobě se svěcenou vodou opláchni oči a vejdi,praví Svatý Petr.
Druhá řekne,že jej jednou držela v ruce,když pomáhala nemohoucímu-tak si opláchni v nádobě ruce a vejdi.
Najednou se čtvrtá předběhne a tlačí se před Sv. Petra.Ten se jí optá,kamže tak spěchá:„Já bych si s dovolením vykloktala,než si tady sestra Marie bude muset opláchnout zadnici!“ - Pondělí 12. září 2011 ve 21:01 ® fribble reakce na …
-
Pamatuju doby, kdy v 11.30 šli všichni na oběd. Já zavřel na 10 min. oči a ve 14.00 mne strašným řevem budil šéf a dost blbě se to vysvětlovalo.
reagovat - Pondělí 12. září 2011 v 11:53 ® LuboO
-
V posteli. Je 7:00. Zavrieš oči na 10 minút a je 7:55.
V robote. Je 11:10. Zavrieš oči na 10 minút a je 11:11
reagovat - Neděle 11. září 2011 v 18:08 ® -tom-
- reagovat
- Sobota 10. září 2011 v 17:00 ® fribble
-
Cikán si dělá autoškolu. Projede v pořádku křižovatkou a instruktor se ho ptá: „Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za značku?“ A cikán na to: „Hliníková, vrátíme se?“
reagovat - Sobota 10. září 2011 ve 13:31 ® kubas reakce na …
-
LuboO>
reagovatdost dobrý
- Čtvrtek 8. září 2011 v 19:20 ® Luccini reakce na …
-
LuboO> vybornej!!!
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 19:16 ® LuboO
-
Vladko Weiss budí otca:„Vstávaj otec,už su štyri“.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 v 16:14 ® džigit
-
Milé Bravíčko,jsem pohledná na svých dvanáct let docela vyvinutá,avšak otec mně ještě neobtěžoval.
reagovat
Myslíš,že je homosexuál? - Čtvrtek 8. září 2011 v 15:00 ® džigit
-
All Armor> tak ty jsou vůbec nejhorší.Právě jsem se vrátil z udírny.Kontroloval jsem,jestli mi tam nějaká nevnikla
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 ve 14:49 @ All Armor reakce na …
-
džigit> Já myslel, že to sou ty svině malý, co vylézaj v noci z lednice a lezou nám pod kůži.
reagovat - Čtvrtek 8. září 2011 ve 13:00 ® džigit
-
Co je kalorie?
reagovat
Kalorie jsou malikaté neviditelné svině,které nám v noci vlezou do skříně a přešívají nám věci,aby nám byly stále menší…
Mám těch malých hajzlů plný šatník!!!