Chytej.cz

Vtipy

19.6.2009 | Robur | 1.567.737 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. září 2011 v 10:11 ® vlsp
když má cikán hlad reagovat
Středa 7. září 2011 ve 12:36 ® rvanous
rvanous

kdeže tyhle časy jsou

reagovat
foto/forum/2011/th-img18308.jpgfoto/forum/2011/th-img18309.jpg
Středa 7. září 2011 ve 12:34 ® rvanous
rvanous

otec vlasti

reagovat
foto/forum/2011/th-img18306.jpgfoto/forum/2011/th-img18307.jpg
Středa 7. září 2011 ve 12:23 ® rvanous
rvanous

kočka versus rom

reagovat
foto/forum/2011/th-img18305.jpg
Středa 7. září 2011 v 7:49 @ All Armor reakce na …

regulus> To bych nemohl. Ne z odporu, to spíš bych odmítl ty hmyzáky. Jíst psa, by pro mne bylo, jako jíst člena rodiny, i když adoptovaného. Donedávna jsem měl tři.2× NO + 1× pes baskervillský.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18303.jpg
Středa 7. září 2011 v 7:42 @ All Armor reakce na …

Chudák Muammar. Na starý kolena nemá klid.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18302.jpg
Úterý 6. září 2011 ve 23:50 ® regulus
regulus

All Armor> jo prostě „srnčí“ je „srnčí“. :-D

Zcela na rovinu, čokla jsem jedl několikrát, ale tak nějak to jakoby vyšlo z módy nebo že by úzkoprsý názory ochránců zvířat??? Je sice pravda, že bych čoklovi ťafku a si nedal, pokud by se mi líbil, tak bych neměl to srdce a pokud by se mi nelíbil, tak bych na něho zase neměl chuť, ale pokud byl nabídnut, tak proč ne, je to už jen maso na pekáči a původní podoba je ta tam. Dřív to proběhlo tak, že někdo „sehnal srnčí“, naložil a upeklo se to u někoho známýho v hospodě a tady je asi zakopanej pes, ten hospodskej si to dneska už asi nelajzne, kamoš nekamoš. Pokud by se náhodou nějakej místní „Srstka“ cítil pohoršeně, že regulus žere psy, tak mě to vůbec netrápí, ale je mi ho líto, protože to díky svým předsudkům nikdy nezkusí a zkusit se má skoro všechno, už jen ze zvědavosti bych šel do pečenýho hada nebo ještěrky, smaženejch švábů (to bych se asi musel hodně přemáhat), jediný do čeho bych asi nešel jsou japonský živý rybičky podávaný přímo z akvária, to už je moc silný kafe. Přeji vám dobrou chuť.
:-D :-D :-D

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 21:58 ® džigit

Příjde holčička domů ze školy a pláče.
Maminka se ptá: „proč pláčeš?“
A dcera na to odvětí: „děti se mi smějí, že jsem šimako.“
„A co to je, to šimako?“ ptá se maminka.
„ŠÍleně MAlé KOzy…“
Tatínek se začne smát, když vzápětí ho matka okřikne: "ty se moc nesměj, ty šimaču!

reagovat
Úterý 6. září 2011 ve 20:01 @ All Armor reakce na …

fribble> Že by ho připravil na tu slezinu? Já poznal v Brně nějakého Lapajdu (v občance měl n Lapač, byl víckrát trestaný, byl to podvodník ze staré školy-po válce s kámoši připravovali prodej Karlova mostu jednomu bohatému Anglánovi, ale nevyšlo to). Setkal jsem se s ním, když jsem jako mladý kluk-študák makal lopatou a kladivem ve slévárně šedé litiny, co měla Královopolská kousek od Semilasa. Byli jsme chvíli kolegové helfmani. Bydlel v nějaké dědině smerem na Svitavy a žádný pes si nebyl jistý životem.Kdysi nám Lapajda na noční nabídl játra na cibulce a právě když jsem chtěl do té vůně na krajíci chleba kousnout, zeptal se ho jeden starší, jaké rasy byl ten pes. Vonělo to pěkně, jakou to mělo chuť, jsem nezkoušel. Jsme rozpačmaní. 90% světové populace má v jídelníčku hmyz a my ani psejky nebaštíme. Teda většinou…

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 19:02 ® fribble reakce na …

All Armor> Odpočívá – v troubě na česneku.

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 18:41 @ All Armor reakce na …

Robur> A tvůj věrný chlupatý přítel člověka, ještě není v důchodu?

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 18:34 ® Robur
Robur

Jak se říká lidem, kteří nejí maso?

Důchodci.

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 18:24 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

All Armor> jak se říká: „mezi námi děvčaty“

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 17:04 @ All Armor

Taky srandovní text:

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Asi je to psané za nějaký ženský spolek…

reagovat
Úterý 6. září 2011 v 17:00 @ All Armor reakce na …

džigit> I tenhle je pěknej:

reagovat
foto/forum/2011/th-img18301.jpg
Úterý 6. září 2011 ve 14:46 ® džigit

vyhodnocení soutěže balkon roku od prvního do třetího místa

reagovat
foto/forum/2011/th-img18298.jpgfoto/forum/2011/th-img18299.jpgfoto/forum/2011/th-img18300.jpg
Úterý 6. září 2011 v 9:00 @ All Armor reakce na …

Havlíčeka a Hubáček> podávám oficiální stížnost na zveřejnění videa, co sem vsnul „-tom-“. Skoro jsem se posral a ještě se dusím smíchy. Je to nebezpečné!

reagovat
Pondělí 5. září 2011 ve 22:05 ® -tom-

Hitler a protiromské nepokoje: http://youtu.be/IEUxO5vlz_U

reagovat
Pondělí 5. září 2011 ve 21:58 @ All Armor

Rybář Nečas. http://www.flickr.com/…am/lightbox/

reagovat
Pondělí 5. září 2011 ve 21:44 @ All Armor

Všichni poslanci se v parlamentě drží zuby nehty, poslanec Babák už jen nehty … http://chameleoncharlie.cz/…-zuby-nehty/

reagovat
Pondělí 5. září 2011 v 16:13 @ All Armor

Tak toto není sranda: http://www.worldometers.info/cz/

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 22:15 ® regulus reakce na …
regulus

JHolc> sorry, ale to je ale óóóbrpyčovina …

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 21:39 ® JHolc

http://ploutvak.cz/watch_video.php?…

Milovník zvířat.

reagovat
Neděle 4. září 2011 ve 12:26 ® fribble

Jde policajt po ulici a vidí Pepíčka, který usedavě pláče nad kanálem. Co se stalo? Spadl mi tam chleba. S máslem? Ne, se ségrou!

reagovat
Neděle 4. září 2011 v 10:54 ® Márty
Márty

Jde policajt okolo pískoviště a vidí Pepíčka. Zeptá se ho, co dělá a Pepíček odpoví: Matlám. A co matláš? Hovno s pískem. A co to bude? Policajt Policajt Pepíčka zbije a tak se to opakuje ještě tři dny. Potom policajt jde opět okolo pískoviště a opět vidí Pepíčka. Znovu se ho zeptá, co dělá a Pepíček mu odpoví: Matlám. A co matláš? Hovno s pískem. A bude to policajt? Ne, bude to voják. A proč to nebude policajt? Mám málo hoven!

reagovat
Neděle 4. září 2011 v 10:26 ® fribble

U lůžka umírající: „Tedy, ta vaše žena se mi vůbec nelibí“, míní lékař. Manžel přitaká: "Mne taky ne, ale už to nebude dlouho trvat, že?

reagovat
Sobota 3. září 2011 ve 21:52 ® marian.x

Víte co je 1 cikán na měsíci?…štěstí Víte co je 100 cikánů na měsíci?…větší štěstí Víte co jsou všichni cikáni na měsíci?…řešení

reagovat
Sobota 3. září 2011 ve 21:51 ® marian.x

Jaký je rozdíl mezi cikánem a kouzelníkem? Kouzelník řekne abrakadabra a vytáhne králika z kloubouku, cikán řekne rasismus a dostane prachy důchod byt elektřinu…

reagovat
Sobota 3. září 2011 ve 21:48 ® marian.x

Víte, proč jsou Cikáni menšina? Protože většina jich sedí ve vězení.

reagovat
Sobota 3. září 2011 ve 21:47 ® marian.x

Víte, jak dlouho zůstane 13-ti letá cikánka pannou? Dukud je silnější než mladší brácha, rychlejší než starší brácha a dokud fotr sedí v kriminále.

reagovat