Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.760 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. srpna 2011 v 15:36 ® džigit
-
All Armor> VW Brouka
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 15:35 ® džigit reakce na …
-
sus1> vy si tam vystačíte
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 15:09 @ All Armor reakce na …
-
džigit>A já, že tam má bobra.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 15:08 ® sus1
-
džigit> Tu fotku si měl dát do jiného fora.
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 ve 14:47 ® džigit
-
jak vznikla kapota na „Brouka“
reagovat - Úterý 30. srpna 2011 v 11:15 ® Márty reakce na …
-
All Armor> Víte, kdy má blondýna zaručeně prázdné ruce? Když vezme rozum do hrsti.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:27 @ All Armor reakce na …
-
Márty> Nebo jak se bloncka v 7 měsíci plácne po bříšku a řekne kámošce: co myslíš, je to moje?
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 21:17 ® Márty
-
Volá blondýnka manželovi na mobil: „Miláčku, já bych s tebou potřebovala mluvit.“ „No, tak co je?“ „No, já jsem si v obchodě koupila to … jak se to jmenuje … no puzzle a nejde mi to složit.“ „Prosím tě, jak to, že ti nejde složit puzzle? Na krabici je nějaký obrázek, že?“ „Ano, to je.“ „A co je na tom obrázku?“ „Jsou tam nějaká písmenka, medvídek, mistička je tam a mlíčko, lžička…“ „Aha miláčku, to asi nesložíš, to jsou Corn flakes.“
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:53 ® džigit reakce na …
-
All Armor> chudák „Šprot“ ták vysoko a osamocen a přece viděn…
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:41 @ All Armor
-
Ješště váš průměrný život: Život podle Novákových Z výzkumu agentury Kaspen/Jungvom Matt mimo jiné dále vyplynulo, že: • Novákovi jezdí svou 13 let starou Felicií k moři do Chorvatska. • Svůj volný čas tráví nejčastěji u televize; Jana a Petr denně stráví jejím sledováním průměrně 3 hodiny a jejich děti necelé dvě hodiny. Méně času věnují aktivnímu sportu a dříve oblíbené zahrádkaření vyměnili za počítač. • Jsou nevěřící, chodí k volbám a volíJsou nevěřící, chodí k volbám a volí středolevé politické strany. • Jejich nejdůležitějším životním cílem je mít stálého partnera, děti a úspěch v zaměstnání.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:39 @ All Armor
-
Komunikační agentura Kaspen/Jung von Matt vás prokoukla! Jste všichni z Kladna! http://www.rodinnefinance.cz/…rneho-cecha/ Průměrná česká rodina a její obývák Manželé Jana (37 let) a Petr (40 let) Novákovi žijí v Kladně, mají patnáctiletého syna Jana a sedmnáctiletou dceru Terezu. Průměrný čistý příjem rodiny Novákových je 33 000 Kč. Petr se živí pravděpodobně jako zedník, instalatér nebo elektrikář, jeho žena Jana je vychovatelka, nižší administrativní pracovnice, kuchařka či prodavačka. Janin čistý měsíční příjem je o 15 % nižší než Petrův. Žijí v bytě v osobním (47 %) nebo družstevním (17 %) vlastnictví bez hypotéky, měsíční náklady 7 124 Kč. Průměrná plocha bytu je 49,6 m2, průměrný počet místností 2,9. Místnost má rozměry 4×5 metrů s výškou stropu 2,5 m, plastová okna s bílými horizontálními hliníkovými žaluziemi lemuje bílá záclona se vzorem zavěšená na dřevěné garnýži. Podlaha je laminátová se vzorem bukového dřeva. Dveře ze světlé dýhy mají skleněnou výplň a ergonomicky tvarovanou kovovou kliku. Topení je staršího typu, dvě stěny místnosti bývají žluté, strop a zbývající dvě stěny mají bílou barvu. Interiér zdobí tři nejpopulárnější české pokojové rostliny: šeflera, ficus benjamina a dracéna. Češi upřednostňují jednotlivé menší kusy nábytku. Dvoumístná pohovka stojí naproti televizi s úhlopříčkou 66 cm. Před pohovkou je konferenční stolek obdélníkového tvaru, na něm leží dva dálkové ovladače, mobilní telefon a televizní program otevřený na stránce konkrétního dne. Pod stolkem najdete hladký obdélníkový koberec se vzorem, u pohovky stojí jedno křeslo. Na počítačovém stolku je umístěný plochý černý monitor s reprobednami. Počítač (3,9 roku staré stolní PC s operačním systémem Windows XP) je připojený k vysokorychlostnímu internetu. Obývací pokoj je také překvapivě místem pro uložení 3,6 roku starého vysavače. Zdroj: http://bydleni.idnes.cz/…obnosti.aspx?…
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 20:26 @ All Armor reakce na …
-
džigit> Starosta se jmenuje Ilse Uyttersprot. S tím jménem může asi šoustat skutečně jen na hradě v Turecku.
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 18:41 ® džigit reakce na …
-
fribble> nejsem,spíš mi ho bylo líto
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 v 17:41 ® fribble
-
Nebuď závistivej......
reagovat - Pondělí 29. srpna 2011 ve 13:11 ® džigit
-
http://www.super.cz/…a-hrade.html
reagovat - Neděle 28. srpna 2011 v 11:15 ® sears.13
-
U nás je aktuálně 14 a ráno když jsem jel vláčet tak bylo 10.
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 18:12 @ All Armor reakce na …
-
osprey> U nás je furt hic jak v pekle. I náš Filip de Baskerville to špatně snáší. Jazyk tahá po zemi.Na ryby chodím jen v noci. Když to nevyměníte s tím chladným létem, vydrží to i pro příští rok a budete to mít de facto na furt.
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 18:07 ® osprey reakce na …
-
All Armor> Než se to vyměnilo, už jsme zase v realitě
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 17:37 @ All Armor
-
Jak vám berou ryby v současném chladném létě?
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 17:36 @ All Armor reakce na …
-
fribble> No právě v tom je ten vtip, že je to vydávané za vtip. To je to samé, jako „vtipy“ o policajtech. Taky to nejsou vtipy, ale pravda svatá.
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 17:05 ® chosebaits reakce na …
-
osprey> Ne,nejčastěji v supermarketu na pokladně
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 16:46 ® Robur
-
to vypadá zajímavě, kde?
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 16:43 ® osprey reakce na …
-
chosebaits> V mikrovlnce?
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 16:28 ® chosebaits
-
Kde naposled pípne kuře???
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 ve 12:19 ® fribble reakce na …
-
All Armor> Vždyť to není vtip, je to bohužel pravda !
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 11:46 @ All Armor
-
Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště. Vyslala do města mazanou lišku, aby tedy sehnala potřebná povolení. Přešel den, dva, tři, týden a liška nikde. Po čtrnácti dnech se vrátí se staženým ocasem a celá zničená povídá: „Třicet pět povolení jsem sehnala, ale to třicáté šesté, nejdůležitější, se mi sehnat nepovedlo.“ Poté zvířátka vyslala medvěda. Není sice nejchytřejší, ale je nejsilnější, takže by mohl ledacos zařídit, řekla si. Přešel jeden den, dva, týden a medvěd nikde. Po měsíci se vrátí, vyhublý, vystresovaný a říká: „Třicet pět povolení mám, ale to šestatřicáté, to prostě sehnat nejde.“ V tom se přihlásí vůl, že by to zkusil ve městě vyřídit. Zvířátka se pousmějí a praví: „Ty vole? Když to nezařídila mazaná liška ani silný medvěd, ty tam nemůžeš uspět!“ Ale vůl se nedal odradit a vyrazil do města. Za tři dny zvířátka po ránu vzbudil velký rambajs. Vstanou a vidí v dálce vola, jak si to maže k lesu, za zády bagry, jeřáby a náklaďáky s pískem. Zvířátka se radují a diví zároveň, ptají se: „Vole, jak jsi to dokázal?“ „Jednoduše,“ povídá vůl, „přijdu na úřad, otevřu první dveře – spolužák! otevřu druhé dveře – spolužák! otevřu třetí dveře – spolužák!…“
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 11:42 @ All Armor reakce na …
-
fribble> Myslím si,že lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější. Například já, když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí žaludek, hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň…!
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 11:11 ® fribble
-
Pozor ! Vodka s ledem ničí ledviny. Rum s ledem ničí játra. Whisky s ledem ničí srdce. Gin s ledem zas mozek. Cocacola s ledem zuby…! Vynechte led! Ten zatracenej prevít je snad smrtelnej!
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 10:47 ® džigit reakce na …
-
fribble> to vypadá jako kapky na grcání
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 10:36 ® fribble
- reagovat