Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.811 zobrazení | 4.666 odpovědí
kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. srpna 2011 v 9:23 @ All Armor
-
Srpnová svině…
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 16:53 @ All Armor
- reagovat
- Středa 24. srpna 2011 v 16:41 @ All Armor
-
Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne. Ředitel vysvětluje: No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnili. Návštěvník povídá: „Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?“ Ředitel: Ne, normální člověk vytáhne špunt… (štupel) Chcete pokoj s balkonem nebo bez?"
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 16:39 @ All Armor reakce na …
-
Kazan>Ta otázka ohledně braní v této zimě vedle stále straší.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 16:34 @ All Armor reakce na …
-
Márty> Asi nevnímáš tu realitu, resp. tragiku, kterou mi tvůj vtip připomenul. Českou verzi nevyrobili, ruskou jsem nenašel a anglická už také nejde spustit. Já polsky příliš nerozumím, ale pokud použiješ někjaký překladač, je výsledek mírně kostrbatý, ale dá se to.
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 15:21 ® Fryw
-
Věž letadlu, „nedoporučujeme zahájit přistávací manévr, viditelnost 0“. Letadlo věži: „ve stopách nebo metrech?“
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 13:07 ® Márty reakce na …
-
All Armor> aha pěkné ale proč tomu nerozumím? xD
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 12:56 ® Shrek reakce na …
-
All Armor> hlavně v postupu vázání ta hláška: „To zvládnete!“ To je moc i na mě. Ještě mohl napsat, že si máš dubbing a ostatní materiál na vázání zvolit dle své libosti
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 12:53 ® Márty
-
„Pepíčku, čím byl tvůj dědeček za války?“, ptá se paní učitelka. „Elektrikář, prosím.“ „A jak to víš?“ „Protože měl ma helmě dva blesky.“
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 12:34 @ All Armor reakce na …
-
Márty> Podrobněji je debata s věží tady: http://static.presspublica.pl/…yTu-154M.pdf
reagovat - Středa 24. srpna 2011 ve 12:08 ® Márty
-
Mladý pilot se chystá na své první přistání, a místo ohlášení svého jména se ohlásí: „Hádej kdo?“ A dispečer vypne všechna světla na přistávací dráze a ozve se pilotovi: „Hádej kam?“
reagovat - Středa 24. srpna 2011 v 11:42 @ All Armor
- reagovat
- Středa 24. srpna 2011 v 11:40 @ All Armor reakce na …
-
Alivio> Takových věcí je tu mnoho. Tento „návod“ je podnětný, rozvíjí fantazii. Hlavně začátečníkům. http://www.chytej.cz/…do-blesouni/ To je taková stealth nymfa. Stejně dokonalá, jako ruský dokonalý stealth SU-50:
reagovat - Úterý 23. srpna 2011 ve 20:39 ® regulus
-
U soudu:
Otázka: „Doktore, než jste započal pitvu, zkontroloval jste tep?“
reagovat
Odpověď: „Ne“
Otázka: „zkontroloval jste krevní tlak?“
Otázka: „zkusil jste nalézt známku dechu?“
Otázka: „Takže, je možné, že při započetí pitvy byla pacientka stále naživu?“
Otázka: „Jak si můžete být tak jist?“
Odpověď: „Protože její mozek ležel ve sklenici na mém stole.“
Otázka: „Nicméně, je i přesto možné, že byla stále naživu?“
Odpověď: „Je možné, že byla stále na živu a vydělávala si jako právnička.“ - Úterý 23. srpna 2011 v 17:24 ® Shrek
-
taktéž inspirace zde na serveru – toto je také vtip, že ano? http://www.chytej.cz/…ane-krmitko/
reagovat - Úterý 23. srpna 2011 ve 12:56 ® Kazan
-
V těchto horkých dnech poněkud komicky působící název ankety
reagovat - Pondělí 22. srpna 2011 ve 23:45 ® fribble
-
Žena hovorí: „Idem na WC a pozerám, na zemi leží 1000 korún. Zohnem sa, že ich zodvihnem, a zrazu cítim, že si ich zarábam.....“
reagovat - Pondělí 22. srpna 2011 v 15:57 ® lacika3000 reakce na …
-
LuboO> Dobré
reagovatVýchod ♥
- Pondělí 22. srpna 2011 v 15:15 ® LuboO
-
Isc do Tatroch na turu a zjebac še z palenky, to je Slovenske! Isc do Tatroch na turu a zjebac še zo skaly, to je take Česke. Aľe isc do Tatroch na turu a zjebac še už v Levoči, to je take VYHODŇARSKE!
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 17:39 ® fribble
-
Krutá smrt …
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 17:14 ® fribble
-
„Mami, my se dneska ve škole učili 1,2,3 a já už uměl i 4. To proto,že jsem Rom?“ " Ne, to je proto, že jsi chytrý." „A mami, my se pak učili A,B,C a já uměl i D. To je proto, že jsem Rom?“ „Ne, to je proto, že jsi chytrý.“ „No, a pak přišel pan doktor a všichni měli malinký pindíky, jen já ho měl velkého. To je proto, že jsem chytrý?“ „Ne, to je proto, že ti je dvacet.“
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 ve 14:06 ® Márty reakce na …
-
All Armor> chtěl bych být trenér xD
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 ve 14:05 @ All Armor
-
Pro uklidnění (ženská reprezentace USA ve vodním pólu)
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 10:29 ® Fryw
-
Hej Dežo, jaký je nejlepší jídlo na světě? Chleba s máslem. A už jsi ho někdy jedl? Né, ale brácha ho už viděl!!
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 9:32 @ All Armor reakce na …
-
vezirek> Tak dobře:
Viete, čo povedal Boh Cigáňom, keď ich stvoril ako posledných?
- Tu čakajte a nič nerobte!
............................. Motto cigánskej olympiády: „Nie je dôležité vyhrať, ale vrátiť všetko športové náradie.“ ............................. Skinhead, cigán a žid chytia zlatú rybku. Rybka hovorí:
- Každému z vás splním jedno želanie.
Cigán:
- Chcem, aby žid zomrel.
Žid:
- Chcem, aby cigán zomrel.
Skinhead:
- Tak ja si v tom prípade dám iba kávičku.
........................................ Cigán vyhrá v športke Porsche. Ide po diaľnici a dostane defekt na ľavé zadné koleso. Zastaví, zdvihne auto na hever a začne ho meniť. Okolo ide druhý cigán na škodovke, zastaví, zoberie tyč, rozbije okno a v rýchlosti hovorí:
- Ty dokonči tie kolesá a ja beriem rádio.
........................................... Malé cigánča stretne na ulici chlapca z vedľajšieho domu a pýta sa ho:
- Hádaj čo dostanem tento rok na Vianoce!?
- Čo?
- Tvoj bicykel.
- Sobota 20. srpna 2011 v 9:28 @ All Armor reakce na …
-
Tommy> Asi si nepochopil ironii. Když jsem přilepil tu fotku soudruha ze Slovenska, tak ti mohlo zapálit.
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 9:14 ® vezirek
-
Hoši,zlobí nás to všechny,tak radši již nějaký vtip.
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 8:51 ® Tommy reakce na …
-
All Armor> žádnej rasista a ani xenofob,sme jenom nasraný!!!!! A každej Čech by měl bejt patriot a né lézt všem do prdele!!!!
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 8:47 @ All Armor reakce na …
-
A krásnej vobrázek mi vypad.
reagovat - Sobota 20. srpna 2011 v 8:44 @ All Armor
-
Samej rasista a xenofob.
reagovat