Chytej.cz

Vtipy necteno

19.6.2009 | Robur | 1.567.811 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 20. srpna 2011 v 0:59 ® kubas reakce na …
kubas

Fryw> Za všechno může systém a justice. Jak jsou nastavený mantinely, tak se lidi většinou řídí… A u nás jsou mantinely evidentně nastavený špatně.

reagovat
Sobota 20. srpna 2011 v 0:52 ® Fryw
Fryw

Cikáni nejsou ti co sedí v Parlamentu a vytváří zákony, neřídí policii ani nerozdávají sociální dávky. Prostě naše vláda neumí řešit národnostní otázky. Kdybych byl cikán, tak bych se tady prostě zákonitě musel urazit. Tak už neřešte a napiště radši nějakej vtip.

reagovat
Sobota 20. srpna 2011 v 0:07 ® kubas reakce na …
kubas

marian.x> Njn to je jak s tím vtipem: " Nešahej kur*va na mě, já mám invalidní důchod…" :-)

reagovat
Pátek 19. srpna 2011 ve 23:02 ® marian.x

rasista nejsem, pouze život naučil…nevadí mi rákosník , který si pořídí krámeček a i s rodinou ho obhospodařuje svátek – nesvátek…ale co mi vadí , je nepřízpusobivá menšina, tyjící z mých daní a řvoucí po ještě větších výhodách…v baráku cikáni, bordel od rána do večera, nikdo se neodváží si stěžovat…měl jsem v kolárně kola cca 2 roky uložena jen tak…pak jsem je na upozornění domovníka zamknul , po nastěhování čmoudů do 14 dnů kola fuč i se zámkama…přítel­kyně,43 let, nádor na páteři,zdrátované nadosmrti 3 obratle, operaci přežila jen tak-tak, 2 roky invalid.důchod, a teď musí lítat po doktorech, shánět potvrzení a nevím co ještě ,aby ji důchod nesebrali…čmoud, cca 130kg živá váha ,28 let , plný invalidní důchod, a směje se, jelikož jeho k přezkumu nikdo nevolá…holt Čechabsurdistán..

reagovat
Pátek 19. srpna 2011 v 15:58 ® osprey reakce na …
osprey

superweb> Už zase zasírám rubriku vtipy. Nejsem xenofob, ale skutečnost, že ze států západní Evropy pravděpodobně v dohledné době vzniknou muslimské země, mě docela děsí. Já jsem vychovaný v tom, že ve Francii žijí Francouzi, v Německu Němci, v Británii Angličané, Welšané a Skoti a nechci se téhle jistoty vzdát.

To, že místo obchodu, kde jsem si s obsluhou vždycky fajn pokecal, je dnes vietnamská večerka, to mě jenom mrzí.

Multikulturalismus nepovažuju za přínos, ale za počátek zániku jednotlivých kultur (asi jako když smícháš různé barvy plastelíny a vznikne ti taková divně šedá). A taky až se něco podělá, budou právě ty kulturní rozdíly prvním důvodem ke konfliktům.

Samozřejmě mi nevadí cizí studenti a omezený počet cizinců, kteří se přiženili, přijeli za prací apod. Vždycky tu nějací byli. Ale jednalo se o zlomek populace.

Svět je dnes plný národů, které už svou identitu ztratily a je to věčná škoda.

reagovat
Pátek 19. srpna 2011 ve 3:00 ® superweb reakce na …
superweb

osprey> souhlas az na to „idealne ve sve zemi“. At si kazdy zije kde chce, pokud se chova slusne a ostatni neposkozuje.

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 16:01 ® Fryw
Fryw

Lidé jsou rozdílní tím co dělají, ne tím jak vypadají.

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 15:43 ® osprey reakce na …
osprey

Márty> Je to jinak. Když jsi proti nim obecně, protože to nejsou Češi, tak rasista jsi.

Jestli tě ale štve, že řada z nich nepracuje, krade, nerespektuje zákony, nemá úctu k hodnotám a žije na úkor pracující většiny, tak jsi normální, soudný a zákonadbalý člověk, který požaduje, aby se měřilo stejným metrem všem.

Mě nevadí člověk libovolné barvy pleti, národnosti ani náboženství. Ale bude žít na svým (ideálně ve své zemi) a za svý a jeho svoboda bude končit tam, kde začíná moje (nebo někoho jiného).

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 14:21 ® Márty reakce na …
Márty

kubas> rasismus nerasismus vtipy dobrý… ;-)

a když je někdo proti romům není rasista!!! :-)) ) .....

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 11:07 ® kubas
kubas

Ty jo skoro to vypadá, že je tady někdo rasisticky zaměřen, ale to je asi jen zdání :-)

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 7:53 @ All Armor
reagovat
foto/forum/2011/th-img18093.jpg
Středa 17. srpna 2011 ve 23:10 ® marian.x

atd atd atd atd atd …

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 23:09 ® marian.x

Znáte dvě nejtenší knihy na světě? Somálská kuchařka a cikánský zákoník práce .

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 23:00 ® marian.x

Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví… Přihlásil se jeden a povídá:. „Zbavím vás holubů zadarmo, ale nesmíte mi dát žádnou otázku.. Pokud mi nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!“. Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi z města letěli za žlutým holubem neznámo kam… Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl:. "Vím, bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím zeptat… Nemáte náhodou ještě žlutého cikána?!?

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:57 ® marian.x

Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: „Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!“ Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: „Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!“ Dotkne se slepého, slepý vyskočí… „Já vidím!“ Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí… „Já slyším!“ Otočí se k cikánovi a ten na něho: „Na mě nesahej, ty p*čo, já mám invalidní důchod!“

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:56 ® marian.x

Paní učitelka se ve 2. třídě ptá Alenky, co dělala o prázdninách. „Hrála jsem si na písku.“ „Dobrá, když napíšeš na tabuli bez chyby písek, dostaneš koláč.“ Alenka se soustředí, napíše PÍSEK a dostane krásnej, velkej, šťavnatej, slaďoučkej koláč. „A co jsi dělal ty, Jozífku?“, ptá se dál učitelka. „Hrál jsem si na písku s Alenkou.“ „Výborně, když napíšeš na tabuli správně hra, dostaneš taky koláč.“ Jozífek třaslavým písmem napíše HRA, a už si i on pochutnává na slaďoučkým koláči. „A co jsi dělal ty, Dežiku?“ „Chtěl jsem si hrát s Alenkou a Jozífkem, ale oni po mně házeli kamení.“ „To je tedy ošklivé. Ale nic si z toho nedělej. Když napíšeš na tabuli bez chyby bezprecedentní donebevolající rasová diskriminace romské menšiny, dostaneš taky koláč.“

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:55 ® marian.x

Promlouvá tajemník k cikánům: „Soudruzi cikáni, strana vám dá nové byty, prvotřídní zdravotní péči,rekreaci v lázních, nemocnice bude zadarmo, příplatky na děti dostanete.“ Naslouchá mu Dežo a říká: „Dobre hovorí.“ A tajemník pokračuje: „Nebude nezaměstnanost! V?ichni dostanete práci!“ A Dežo si uplivne: „Teraz to zjebal!“

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:51 ® marian.x

SNESITELNÁ LEHKOST BYTÍ To čumíte-bílé huby, zaplatíte za mě dluhy z vašich daní za práci, cikáni se vyplácí Do práce já nechci chodit, starou budu nutit rodit, svinčík dělám kolem domu, jak je zvykem mnoha Romů Kolem sebe všechno zničím, na krádeže pakáž cvičím, řádně platit nemám zájem, energie ani nájem Kam já vkročím,kde se mihnu ,stoprocentně něco švihnu u kanálu krycí mříž, na hřbitově zase kříž Na chlast dobrá každá pětka, něco vysouloží štětka a podpora v řádné výši, blahobyt mě značně zvýší Zničený byt prodám tady, v létě letím do Kanady tam dostanu další mamon, já si žiju jako baron Až přiletím zase zpátky, nárok mám na ušlé dávky a pohodu v novém bytě, v žádanější lokalitě

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:42 ® marian.x

Vybourá se autobus, kde jede polovina cigánů a zbytek bělochů. Hrozná havárie, rozřezané ruky nohy atd. Přijede sanitka a začně ošetřovat bílé. Polomrtví cigáni se domáhají ošetřování a lékař se jich ptá:„Jakou barvu má sanitka?“ Cigán odpoví, že bílou. „Tak si počkejte na tu vaši!“

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:39 ® marian.x
  • Víte jaký je rozdíl mezi přejetým psem a přejetým cigánem? Před přejetým psem je brzdná dráha.
reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:35 ® marian.x

Jak se říká cikánovi v kvádru a s kravatou? Obžalovaný , povstaňte !

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:34 ® marian.x

Jde cikán po ulici se psem a potká je skinhead. Kam jdeš s tim prasetem,ptá se skinhead ?… a cikán odpoví : to neni prase to je pes…a skinhead na to: a kdopak se baví s tebou?

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:32 ® marian.x

Novákovi jedou na dovolenou.Jedou po dálnici a tam je hrozná zácpa.Tak Novákovi čekají už hodinu,2 hodi­ny,3 hodiny,a najednou k jejich autu přijde divný chlápek.Pan Novák otevře okýnko a ptá se:„Proč je tu tak dlouhá fronta?“Chlápek se zašklebí a říká:„No,jedna banda cikánů tam už čtyři hodiny stojí a vyhrožují že pokud jim nedodáme 10000,– tak se všichni zapálí.Proto jsme založili sbírku a já vybírám od lidí ,kteří jsou ochotni přispět.“ Pan Novák:„a kolik ste už vybrali?“ Chlápek:„no,10 l­itrů benzínu , 3 litry nafty a pár zapalovačů a zápalek.“

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:31 ® marian.x
  • Víte, co má cikán bílýho? Cikán má bílýho poslouchat!
reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:30 ® marian.x

Cikan stoji na zastavce da si do hudy zvýkacku a pred nim zastavi tramvaj plna skinu a cikan rika: furt tolik chuti a uz tak malo casu

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 22:29 ® marian.x

Přijde cikán na úřad práce a říká: Dobrý den jsem cikán, nebyl jsem nikdy trestaný, nejsem potetovaný, jsem české národnosti a mám velkou chuť pracovat. Máte nějakou práci? Ano, máme, 40.000 měsíčně, sekretářka a auto. A cikán říká: vy si ze mě děláte srandu!? No, ale vy jste s tím začal…

reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 12:47 ® Pepé
Pepé

v parku se potkají dva starouškové a jeden říká druhému:,,Člověče, já Tě znám, dyť my jsme spolu seděli v lavici v první třídě!" Jooo? ptá se ten druhý udivěně. ,,Ale za nic na světě si nevzpomenu, jak se vlastně jmenuješ", říká ten první. A druhý na to:,, Člověče a bude Ti to stačit až zítra???"

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 ve 13:20 ® Márty
Márty

omlouvám se za případné pohoršení ale musel sem se podělit xDDD

Studenti prvního ročníku medicíny přijdou v 7 ráno na laboratoře.„Dnes budeme pozorovat pod mikroskopem složení slin“, povídá profesor.Borci se domluví, jeden si ho jde na záchod vyhonit a vymění spolužačce mikroskopické sklíčko.Ta se podívá a volá na celou třídu.„Pane profesore, pane profesore, ono se tam něco hýbe.“ Profesor se skloní a povídá. „Ženská, když jdete ráno do školy, tak si alespoň vypláchněte hubu!“.

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 ve 21:45 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Márty> :-D Pivo

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 ve 21:35 ® Márty
Márty

předem se omlouvám jestli to tu už bylo…

Rozdíl mezi mužským a ženským přátelstvím:

Když přijde žena nad ránem domů a poví manželovi, že byla u kamarádky, manžel obvolá deset jejích kamarádek a zjistí, že žádná o tom nic neví.

Když se to samé stane manželovi, jeho žena obvolá deset nejlepších kamarádů a zjistí, že u osmi přespal a dva ji odpřísáhnou, že u nich stále je.

reagovat