Chytej.cz

Vtipy

19.6.2009 | Robur | 1.567.825 zobrazení | 4.666 odpovědí

kdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 14. srpna 2011 v 11:51 ® skwor
skwor

Dopis z Finančního Úřadu: Vážený pane inženýre, vracíme Vám k přepracování Vaše daňové přiznání. V kolonce „Vyživované osoby“ nemůžete uvádět:…- vláda, parlament, státní a městští úředníci a půl miliónu cikánů. Váš daňový správce..

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 ve 21:51 ® -tom-

http://youtu.be/fVXY3mXhs1U Prague Pride :-))

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 v 17:55 ® fribble

Muž potřebuje pomoc v obchodě a ptá se prodavačky, kde najde menstruační tampony. Ta mu vysvětlí, kde jsou, a muž jde pro ně. K pokladně však přijde s košíkem plným vaty a balíkem šňůrek. Prodavačka se na něho překvapeně podívá a ptá se, jestli nenašel tampóny. Muž jí odpovídá: „Já jsem poslal ženu koupit balíček cigaret a ona mi místo toho koupila tabák a papírky a řekla, že je to prý o mnoho lacinejší. Tak ať si taky ubalí.“

reagovat
Pátek 12. srpna 2011 ve 21:46 ® LuboO reakce na …
LuboO

fribble> stalo sa… uz davno…

reagovat
Pátek 12. srpna 2011 v 17:35 ® fribble

Chcete vydělávat díky Facebooku? Jděte do Účet → Nastavení účtu → Deaktivace účtu → Začněte pracovat.

reagovat
Pátek 12. srpna 2011 v 16:26 ® džigit

Pepa z depa> nějak mi uniká vtipnost tvých posledních příspěvků :-((

reagovat
Pátek 12. srpna 2011 v 16:01 @ Pepa z depa
reagovat
foto/forum/2011/th-img18057.jpg
Pátek 12. srpna 2011 v 15:54 @ Pepa z depa reakce na …

Pepa z depa> Nějak se mi soudruzi kdesi zašili…ň http://kultura.idnes.cz/foto.aspx?…

reagovat
Pátek 12. srpna 2011 v 15:51 @ Pepa z depa

Velký ryby unikaj…

reagovat
foto/forum/2011/th-img18056.jpg
Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 20:29 ® superweb reakce na …
superweb

Alivio> krom toho v nekterych kulturach se svatby domlouvaji hodne dopredu..takze tomu synovi muze byt klidne treba 5 let..

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 18:44 ® džigit

jj,Čtvrtníček opět nezklamal :-D http://www.novinky.cz/…-satire.html

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 18:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

tak to je v poho, tam už mě hóšové znají a vědí, že nejsem pedofil, jsem jen nedočkavej :-D

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 17:49 ® -tom- reakce na …

To nezamluvíš. Už jsem dal podnět policii ČR skrze podezření z pedofiliie a mravního ohrožení mládeže.

:-D
reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 17:40 ® Shrek reakce na …
Shrek

All Armor> Drobné detaily, nad kterými by se mnohý člověk ani nepozastavil. Vtip jsem nevymýšlel já, tudíž nenesu za data v něm uvedená žádnou zodpovědnost. Jinak pokud bych sáhnul do svého hnidopišského podvědomí, mohu na svou obhajobu uvést, že to může být nemanželská utajovaná dcera počatá během Billova působení na střední škole. :-D

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:43 @ All Armor reakce na …

Alivio> Akurát, že Jennifer Katharine Gatesová je narozena 26. dubna 1996 a Phoebe Adele Gatesová narozena 14. září 2002. Na vdávání asi ješťe nebudou. Ináč@.

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:43 ® džigit

:-O Bílek: O rezignaci neuvažuji. Stále mám co dát týmu, který se z výprasku oklepe :-O

http://fotbal.sport.cz/…-oklepe.html

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 12:29 ® fribble

Na savaně jsem nikdy nebyl, ale tohle už jsem někde viděl – http://www.stream.cz/…zkvasi-ovoce

reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 9:01 ® Márty reakce na …
Márty
  • tom → :-D :-D :-D :-D
reagovat
Čtvrtek 11. srpna 2011 v 8:35 ® Fryw
Fryw

„Jak se máte?“ žertuje na mítinku Klaus s občany. „Dobře, dobře“ žertují občané.

reagovat
Středa 10. srpna 2011 ve 23:46 ® -tom-

Tak naše mičudy dostaly 3:0 v Oslu. A to ještě můžem bejt rádi, protože Norové mají svýho nejlepšího střelce ve vazbě…

reagovat
Středa 10. srpna 2011 ve 22:02 ® regulus reakce na …
regulus

Alivio> :-D :-D :-D

reagovat
Středa 10. srpna 2011 ve 14:50 ® Shrek
Shrek
  • Otec: Chci aby sis vzal za ženu dívku, kterou ti vyberu!
  • Syn: Ne.
  • Otec: Je to dcera Billa Gatese.
  • Syn: V tom případě ano!

…Otec přijde za Billem Gatesem

• Otec: Chci aby si vaše dcera vzala mého syna!
  • Bill: Ne
  • Otec: Syn je viceprezident světové banky!
  • Bill: V tom případě ano!

Otec přijde za prezidentem světové banky

• Otec: Chci abyste zaměstnali mého syna jako viceprezidenta!
  • Prezident: Ne
  • Otec: Je to zeť Billa Gatese!
  • Prezident: V tom případě ano!

A takto se vážení dělá Business!

reagovat
Středa 10. srpna 2011 v 8:51 @ All Armor

Přijde hluchý na koncert a říká: „Tady něco nehraje…“

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 20:20 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

kubas> Bomba :-D

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 19:02 ® kubas
kubas

Cikan obecný [Romus Vulgaris]Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy.. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikan obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.

Neberte mě za rasisty, ale tohle mě fakt rozsekalo :-)

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 18:50 ® kubas reakce na …
kubas

Trošku kameňák … Co mají nejradši nevidomé děti k snídani? Loupák! Pokaždé je na něm jiná pohádka.

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 18:21 ®  reakce na …

skwor> :-D dobrý

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 18:17 ® skwor
skwor

Pánbůh si povolá Obamu, Medveděva a Klause a po jednom si je volá sobě do pracovny. První vyjde Obama, ostatní se na něj sesypou a ptají se co a jak – Obama, viditelně bledý, říká: „Chtěl po mně, abych ukončil všechny války, které vedem, jinak stiskne takový zelený tlačítko a Amerika přestane existovat… Vůbec nevím, co s tím mám dělat…“ Druhý jde Medveděv. Podobná situace. „Chtěl po mně odstavit komunisty od moci v celém Rusku… jinak zelené tlačítko…vůbec nevím co s tím. Třetí jde Klaus. Vyjde ven, potutelný úsměv. "Chtěl po mně, aby se v Čechách přestalo krást…“ sáhne do kapsy: „Tak tady je to tlačítko.“

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 18:11 ® 1Mara reakce na …
1Mara

kerob> Ouplně stebou souhlasím .

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 17:33 ® kerob
kerob

kety.vydra> asi tak, nehlede na to, ze to nebylo vubec vtipny.

reagovat