Vyhledávání
Vtipy
19.6.2009 | Robur | 1.567.825 zobrazení | 4.666 odpovědíkdysi zde nebožtík ženáč ALivio založil fórum Vtipy, už se mně po tom stýská a řekl bych,že jsme o ně definitivně přišly. Dávejte sem vtipy noblesní a kvalitní, tak jako dřív. Ne každou ptákovinu, hlavně ne ten o té štice:-D
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. srpna 2011 v 11:51 ® skwor
-
Dopis z Finančního Úřadu: Vážený pane inženýre, vracíme Vám k přepracování Vaše daňové přiznání. V kolonce „Vyživované osoby“ nemůžete uvádět:…- vláda, parlament, státní a městští úředníci a půl miliónu cikánů. Váš daňový správce..
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 ve 21:51 ® -tom-
-
http://youtu.be/fVXY3mXhs1U Prague Pride
reagovat - Sobota 13. srpna 2011 v 17:55 ® fribble
-
Muž potřebuje pomoc v obchodě a ptá se prodavačky, kde najde menstruační tampony. Ta mu vysvětlí, kde jsou, a muž jde pro ně. K pokladně však přijde s košíkem plným vaty a balíkem šňůrek. Prodavačka se na něho překvapeně podívá a ptá se, jestli nenašel tampóny. Muž jí odpovídá: „Já jsem poslal ženu koupit balíček cigaret a ona mi místo toho koupila tabák a papírky a řekla, že je to prý o mnoho lacinejší. Tak ať si taky ubalí.“
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 ve 21:46 ® LuboO reakce na …
-
fribble> stalo sa… uz davno…
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 v 17:35 ® fribble
-
Chcete vydělávat díky Facebooku? Jděte do Účet → Nastavení účtu → Deaktivace účtu → Začněte pracovat.
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 v 16:26 ® džigit
-
Pepa z depa> nějak mi uniká vtipnost tvých posledních příspěvků
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 v 16:01 @ Pepa z depa
- reagovat
- Pátek 12. srpna 2011 v 15:54 @ Pepa z depa reakce na …
-
Pepa z depa> Nějak se mi soudruzi kdesi zašili…ň http://kultura.idnes.cz/foto.aspx?…
reagovat - Pátek 12. srpna 2011 v 15:51 @ Pepa z depa
-
Velký ryby unikaj…
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 20:29 ® superweb reakce na …
-
Alivio> krom toho v nekterych kulturach se svatby domlouvaji hodne dopredu..takze tomu synovi muze byt klidne treba 5 let..
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 18:44 ® džigit
-
jj,Čtvrtníček opět nezklamal
reagovathttp://www.novinky.cz/…-satire.html
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 18:10 ® Shrek reakce na …
-
tak to je v poho, tam už mě hóšové znají a vědí, že nejsem pedofil, jsem jen nedočkavej
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 17:49 ® -tom- reakce na …
-
To nezamluvíš. Už jsem dal podnět policii ČR skrze podezření z pedofiliie a mravního ohrožení mládeže.
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 17:40 ® Shrek reakce na …
-
All Armor> Drobné detaily, nad kterými by se mnohý člověk ani nepozastavil. Vtip jsem nevymýšlel já, tudíž nenesu za data v něm uvedená žádnou zodpovědnost. Jinak pokud bych sáhnul do svého hnidopišského podvědomí, mohu na svou obhajobu uvést, že to může být nemanželská utajovaná dcera počatá během Billova působení na střední škole.
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:43 @ All Armor reakce na …
-
Alivio> Akurát, že Jennifer Katharine Gatesová je narozena 26. dubna 1996 a Phoebe Adele Gatesová narozena 14. září 2002. Na vdávání asi ješťe nebudou. Ináč@.
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:43 ® džigit
-
Bílek: O rezignaci neuvažuji. Stále mám co dát týmu, který se z výprasku oklepe
http://fotbal.sport.cz/…-oklepe.html
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 12:29 ® fribble
-
Na savaně jsem nikdy nebyl, ale tohle už jsem někde viděl – http://www.stream.cz/…zkvasi-ovoce
reagovat - Čtvrtek 11. srpna 2011 v 9:01 ® Márty reakce na …
-
- tom →
- tom →
- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 8:35 ® Fryw
-
„Jak se máte?“ žertuje na mítinku Klaus s občany. „Dobře, dobře“ žertují občané.
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 23:46 ® -tom-
-
Tak naše mičudy dostaly 3:0 v Oslu. A to ještě můžem bejt rádi, protože Norové mají svýho nejlepšího střelce ve vazbě…
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 22:02 ® regulus reakce na …
-
Alivio>
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 14:50 ® Shrek
-
- Otec: Chci aby sis vzal za ženu dívku, kterou ti vyberu!
- Syn: Ne.
- Otec: Je to dcera Billa Gatese.
- Syn: V tom případě ano!
…Otec přijde za Billem Gatesem
- Otec: Chci aby si vaše dcera vzala mého syna!
- Bill: Ne
- Otec: Syn je viceprezident světové banky!
- Bill: V tom případě ano!
Otec přijde za prezidentem světové banky
- Otec: Chci abyste zaměstnali mého syna jako viceprezidenta!
- Prezident: Ne
- Otec: Je to zeť Billa Gatese!
- Prezident: V tom případě ano!
A takto se vážení dělá Business!
reagovat - Středa 10. srpna 2011 v 8:51 @ All Armor
-
Přijde hluchý na koncert a říká: „Tady něco nehraje…“
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 ve 20:20 ® kety.vydra reakce na …
-
kubas> Bomba
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 19:02 ® kubas
-
Cikan obecný [Romus Vulgaris]Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy.. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka.Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikan obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný.
Neberte mě za rasisty, ale tohle mě fakt rozsekalo
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 18:50 ® kubas reakce na …
-
Trošku kameňák … Co mají nejradši nevidomé děti k snídani? Loupák! Pokaždé je na něm jiná pohádka.
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 18:21 ® reakce na …
-
skwor>
reagovatdobrý
- Úterý 9. srpna 2011 v 18:17 ® skwor
-
Pánbůh si povolá Obamu, Medveděva a Klause a po jednom si je volá sobě do pracovny. První vyjde Obama, ostatní se na něj sesypou a ptají se co a jak – Obama, viditelně bledý, říká: „Chtěl po mně, abych ukončil všechny války, které vedem, jinak stiskne takový zelený tlačítko a Amerika přestane existovat… Vůbec nevím, co s tím mám dělat…“ Druhý jde Medveděv. Podobná situace. „Chtěl po mně odstavit komunisty od moci v celém Rusku… jinak zelené tlačítko…vůbec nevím co s tím. Třetí jde Klaus. Vyjde ven, potutelný úsměv. "Chtěl po mně, aby se v Čechách přestalo krást…“ sáhne do kapsy: „Tak tady je to tlačítko.“
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 18:11 ® 1Mara reakce na …
-
kerob> Ouplně stebou souhlasím .
reagovat - Úterý 9. srpna 2011 v 17:33 ® kerob
-
kety.vydra> asi tak, nehlede na to, ze to nebylo vubec vtipny.
reagovat